|
1
1
STK, звісно, менше! Але зважте, що саме на початок 90-х прийшовся пік еміграції з України. В силу об'єктивних обставин (демографічний склад) саме з півдня виїхало (назавжди, а не на тимчасову роботу за кордон, як із західних областей) справді багато людей. До того ж, в силу тих-таки об'єктивних обставин (соціальних) деякий час тоді просто побачити вагітну жінку було дивом...
PS. А чим вас не влаштовує суто українське "ПрОшу"?![]()
Это по поводу прироста населения Львовской области.На 1 мая 2007 года во Львовской области Украины проживали 2563,7 тысячи человек, в том числе 1547,0 тысячи человек — городского и 1016,7 тысячи человек — сельского населения. За январь-апрель абсолютное уменьшение числа жителей области составляло 4,7 тысячи человек, что обусловлено природным сокращением и миграционным отливом населения за пределы области. Число умерших превысило число рожденных на 3,9 тыс.человек, а количество выбывших на 0,8 тысячи человек больше количества прибывших на территории Львовской области. Об этом сегодня, 1 июня, корреспонденту ИА REGNUM сообщили в Главном управлении статистики Львовской области.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Пробачте, але можна я сама буду визначати, що і як для мене значить? Я досить уважно читаю ваші повідомлення, тож можу зробити власні висновки, виходячи не лише з одного-окремого посту. Південно-східні і західні області ви протиставляєте постійно і, як на мою думку, упереджено. А чіплятися до кожного слова опонента - як на мене, означає, що інші аргументи закінчилися. ИМХО.
Перепрошую, але я не дуже розуміюся на слензі...
Вы плохо пользуетесь информационными ресурсами.
Естественный+Миграционный прирост
Львовская область: -5,1 на 1000
Тернопольская: -6,9
Одесская: -2,9
http://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2007/ds/pp/pp_u/pp0507_u.html
http://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2007/ds/mr/mr_u/mr0507_u.html
Последний раз редактировалось вразлет; 16.07.2007 в 13:31.
Ще раз хочу порадіти за донеччан, в матчі в Донецьку між Динамо та Шахтарем, вболівальники знову (як і в Одесі) співали національний гімн і це було добре чути навіть по телевізору.
Занятный опус....
http://litopys.org.ua/segeda/se03.htm
Водночас у деяких регіонах Лівобережної України та Нижньої Наддніпрянщини відчутний вплив давнього іранського, а в Карпатах та Східній Буковині — фракійського компонентів. Крім того, у Середній та Нижній Наддніпрянщині помітна незначна монголоїдна домішка, що є відгомоном слов’янсько-тюркських стосунків доби Київської Русі.
Государство - это есть машина для поддержания господства одного класса над другим.
Проголосовал что да. Но к сожалению оранжевая власть считает что украинская нация это 50% населения голосовавших за них на выборах, а остальные 50% работящего населения считаются быдлом и козлами. К ним меня и приписывают. Веселое у нас ГОСУДАРСТВО.
"Чтобы любить людей,надо от них мало ожидать."
ТОЧНО ПОДМЕЧЕНО
Завтра мы будем сильнее!
Ну если у нас говорится, что президент является всенародно избранным и в НАТО мы вступим полюбому, то голоса большей части населения по меньшей мере не учитывается. Тем более я голосовал не за Януковича, а против Ющенко.
"Чтобы любить людей,надо от них мало ожидать."
Социальные закладки