|
Закон України Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення
Закон України «Про автомобільні дороги»
Закон України «Про дорожній рух»
Правил пожежної безпеки України
Єдиних правил ремонту і утримання доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Ничего себе сколько нациков на форум повылазило. Прямо перепись можно проводить
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
Решение суда до баяна. Это не митинг, а государственный праздник. Так что марш будет.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
Чи існують обмеження щодо проведення акцій протесту?
Конституція України в ч.2 ст.39 говорить, що право громадян на збори, мітинги, походи і демонстрації можна обмежити винятково "з метою попередження заворушень чи злочинів, для охорони здоров'я населення захисту прав і свобод інших людей". Зміст ст. 39 Конституції відповідає положенням міжнародних договорів.
Так, у ч. 1 ст. 20 Загальної декларації прав людини встановлено, що "кожна людина має право на свободу мирних зборів та асоціацій", а у ст. 21 Міжнародного пакту про громадянські і політичні права" визначається право, на мирні збори. Користування цим правом не підлягає ніяким обмеженням, крім тих, які накладаються відповідно до закону і які необхідні в демократичному суспільстві в інтересах громадської безпеки, громадського порядку, охорони здоров'я й моральності населення або захисту прав і свобод інших осіб. Обмеження щодо реалізації цього права може встановлюватися судом відповідно до закону і лише в інтересах національної безпеки та громадського порядку - з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення або захисту прав і свобод інших людей.
Статтею 21 Міжнародного пакту про громадянські і політичні права вказано: "Визнається право на мирні збори. Користування цим правом не підлягає жодним обмеженням, крім тих, які накладаються відповідно до закону і які є необхідними в демократичному суспільстві в інтересах державної чи суспільної безпеки, громадського порядку, охорони здоров'я і моральності населення або захисту прав та свобод інших осіб".
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Социальные закладки