|
Да, В России могут практически всё напечатать. Равно как и в Украине.
Мы с вами говорили о том что некоторые бесплатно распространяемые газетёнки, пестрят объявлениями "лечу наркоманов", "вывожу из запоев", "аборты" ит д. Я эту газету привёз из Москвы. Тираж полтора миллиона. По моим оценкам такой рекламой было заполнено 70% площади на первой и последней странице. Я Предоставил фотографии. Вы же заявили что такого быть не может, и обещали купить газету и доказать.
Ладно. Это было страшно давно. Проехали. Уже совсем неважно. Украинцы пьют не меньше россиян. Ну может культура пития чуть выше. Но и то не факт.
А я бы все таки хотел услышать и увидеть реальный факт воспитания ненависти россиян к Украине.
Ну так дайте в студию.
Мы все обсудим.
Людям нравится, когда их забрасывают какашками.
Сделайте одолжение, удовлетворите несчастных.
От меня пока это.
22 июня 2007
![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
И стоило из-за этого тему открывать?
"Зумисне маніпулювання фактами, до якого вдаються російські телеканали, наводять на думку про необхідність усунення російських ТБ з телерадіопростору України, оскільки вони становлять загрозу українській національній безпеці. Так член парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони, голова Тернопільської обласної організації НРУ Івана Стойко відреагував на заяву МЗС РФ щодо ситуації з російською мовою в Україні. Про це ЗІКу сьогодні, 27 травня, повідомила прес-служба НРУ.
«На жаль, ми сьогодні не можемо похвалитись тим, що український ефір є насправді українським. Існує велика загроза в тому, що з боку Росії робляться спроби впливати на українців та маніпулювати ними. Звичайно, Україна, як і будь-яка інша держава, зобов’язана себе захищати», – додав Іван Стойко.
На думку політика, «не справа Росії, яким має бути ефірний простір України». «Якщо проаналізувати російський телеефір, то це суцільний негатив про українську державу. Мабуть, тому сьогодні разом із Грузією та США ми входимо у трійку тих держав, до яких росіяни ставляться найгірше. Чому? Тому що російська провладна ідеологія є антиукраїнською. Думаю, прийшов час, коли українці, українська влада мають поставити питання про паритет стосовно ЗМІ. Якщо ми приймаємо російські канали, відповідно Росія має дати згоду на прийом українських. Тут немає нічого такого, щоб суперечило нашим сусідським відносинам», – переконаний Іван Стойко.
«Ми не можемо просто спостерігати, як Росія чи будь-яка інша країна робить інформаційну експансію України. Від цього залежить інформаційна безпека нашої держави, а інформаційна безпека – це національна безпека загалом», – наголосив Іван Стойко".
помню, был разбор полетов по языковой проблеме. про нововведения в украинский.
и разбирали речь Тимошенко.
в общем, с идеей и сутью репортажа я согласен, но примеры нововведений из польского и др. языков, да еще и на примере Тимошенко почти все были сплошь идиотскими и высосанными из пальца. и откровенные передергивания.
при этом реальные примеры новояза почему-то остались за кадром.
любому человеку, мало-мальски знакомому с украинским, русским и польским языками будет очевидна натянутость примеров, а, следовательно и всего репортажа. хотя проблема, повторяюсь, существует. но такие передергивания подрывают доверие к репортажу вообще.
на кого было рассчитано - я даже не знаю.
Передача давно была, почти год назад, ОРТ. подробностей, увы, не помню. это первое что вспомнилось.
Социальные закладки