|
А чому треба наголошувати на Одесі, яка зненацька переродилася?!Що, не дає спокою слава Севастопольського форума? Тут адміністрація, на відміну від форумчан, вся адекватна, тому можна писати двома мовами.
До речі, що буде далі, заборона вживати українську на вулиці і поділ людей на вищий і нищий клас залежно від мови, чи взагалі виженете \"неправильних\" одеситів з міста? А такі, як Яга, будуть робити невинні очі і казати, що Одеса - саме толерантне місто, а вся \"зараза\"(націоналізм, шовінізм, нацизм) з Заходу йде?![]()
як я зрозуміла НЕтолерантні к українській мові форумчани
мають докори к тому, хто все це почав… та з якою метою і якими методами...
Погодьтеся, це буле україномовне зациклення та поштовхи суспільства вирішувати проблеми, які зроблені штучно на пустому місці… тепер люба суперечка буде упиратися в питання: «А хто це почав?»… та відповідь тут не на користь українській мови… нажаль.
п.с. зважте, що я розмовляю з Вами українською, хоча вона не є моєю рідною… маю підстави думати, що багато людей погодилося б з двома державними мовами до того, як почалася вся ця катавасія.
Всё начинается с любви.
Ну да, я ж забув, що українську мову і взагалі культуру вигадали на початку двадцятого століття і заставили нею користуватися десятки мільйонів людей. Та й всю цивілізацію створили росіяни, це давно довів великий російський історик Фоменко, але, в наслідок світової змови, всім нав'язують вигадану історію.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
ДЛя меня ее не существует, как таковой вообще.Любви не испытываю,по-этому,что ,где там начинается.мне абсолютно все равно.МНе важен лишь город Одесса.Вот тут мое серде и душа.
Мне совершенно всё равно, где Украина начинается и где она заканчивается, лишь бы подальше от Одессы.
Социальные закладки