а кто имеет опыт установки ЛП у себя во дворе?! расскажите плиз куда и к кому обращались!?
|
а кто имеет опыт установки ЛП у себя во дворе?! расскажите плиз куда и к кому обращались!?
Стаття 139. Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення
Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів, трамвайних колій, технічних засобів регулювання дорожнього руху, самовільне знімання, закриття чи встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для дорожнього руху, в тому числі забруднення дорожнього покриття, або невжиття необхідних заходів щодо їх усунення та попередження інших учасників руху про небезпеку, що виникла, або невжиття посадовими особами, відповідальними за технічний стан, обладнання, експлуатацію транспортних засобів, утримання автомобільних доріг та вулиць, громадянами - суб'єктами господарської діяльності заходів щодо заборони руху підвідомчих технологічних транспортних засобів, сільськогосподарської техніки і машин на гусеничному ходу автомобільними дорогами і вулицями, покриття яких може бути пошкоджене, -
тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, і накладення штрафу на посадових осіб, відповідальних за технічний стан, обладнання, експлуатацію транспортних засобів, утримання автомобільних доріг та вулиць, громадян - суб'єктів господарської діяльності - від тридцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин.
Порушення, передбачені частиною першою цієї статті, що спричинили пошкодження транспортних засобів, вантажів чи іншого майна, -
тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від тридцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин і накладення штрафу на посадових осіб, відповідальних за технічний стан, обладнання, експлуатацію транспортних засобів, утримання автомобільних доріг та вулиць, громадян - суб'єктів господарської діяльності - від сорока до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин.
Припомнил, когда я жил на ул. Манежной, и там была плохая дорога, т.е. автомобили снижали скорость, потом снова разгонялись прямо под окнами, и был постоянный рев двигателей, днем еще кое-как, а вот ночью напрягало. Сейчас там нормальная дорога, и особо не разгоняются. Точно так же действует и ЛП - подъезжая, снижаешь скорость, а потом разгоняешься, и какое тут снижение шума?
З.Ы. Насчет посигналить при переезде через неправильно установленный ЛП идея понравилась. А потом еще наклейки на соседних столбах понаклеивать - хотите тишины - уберите ЭТО...
А можно пожаловаться на закрытие проездов в частном секторе и куда?
Сегодня имел радость увидеть на свои глаза несколько ДТП в реальном времени, в т.ч. одном из них поучаствовать. И еще два раза пытался проехать возле припаркованными всякими "умниками" автомобилей. Одного умника случайно заметил, когда он выезжал из своего переулка, стал, рассказал что не надо так парковаться, что другие не могут проехать, так он мне начал рассказывать, где мне надо ездить, а где нет! Типа что это двор ЭТОГО дома и что я из соседнего дома не должен тут ездить! Блин, ну ей-богу, жалею что я меня воспитали спокойным, а то бы......)))))))))))
Это еще что, а я вообще в одном дворе где похожие умники живут, вообще шлагбаум видел, вот это уже действительно жесть.
На Чубаевке Паны везде на дорогах положили эти ограничители.И скорости утихают,а самое главное-проезжая мимо их замков будет видно кто в доме хУзяин.Низкий поклон.
Конечно, гонять во дворах, где ходят жильцы, играют дети могут одни придурки. Но когда в одной жилой зоне на участке в 100 м сделали 6 ЛП - это уже перебор.
Поддерживаю,Лепосёлок(Ветеранов Труда/Доватора 4 лежачиХ),Убиться можно,простому пешеходу!!!!!
Куда смотрит соответствующая служба??!!
На Бригадной в районе 7 Фонтана-возле каждого "Куренька" лежит труба.Пора уже шлагбаумы поставить.Не может быть,что бы дали разрешения на установку через каждые 20-30 метров.Почему службы ГАИ разрешают этот произвол?Я тоже против гонок по улице,но ехать стало не возможно.
Я соседским гонщикам делаю предупреждение:будешь гонять гвоздей будет уйма,специально для тебя)))Задолбаешься бортировать!Действует))А вот лежачие полицейские несут угрозу,вечером идешь,дорога слабо освещена,несколько раз чуть не убилась!Не прыгать же каждый шаг,в поиске этого долбаного лежачего монстра!
Через каждые 100 м надо ставить раз ездить не хотите медленно![]()
Нераскрашенные лежачие полицейские хорошо тренируют память.![]()
Социальные закладки