Не знаю як правильно міряти,але в положенні сидячки - від полу до холки 30-35 см, а з головою більше буде.
|
Не знаю як правильно міряти,але в положенні сидячки - від полу до холки 30-35 см, а з головою більше буде.
ПОЗИТИФФФ!!!
Джемма машет лапкой и передаёт всем привет!Её таки взяла та девушка, которая писала ВК и её очень и очень хотела:
"Галина Чепурина
Здравствуйте.Всем привет от Джеммы.Этот солнечный ребенок каждый день приносит в наш дом радость.Этот ребенок получает по 1000 поцелуев в день.Спасибо Вам большое.И огромное спасибо Кристине.
Это я ей нашила одежды.Правда на улицу мы пока не ходим.Редко.Но ничего дома модничаем."
![]()
Последний раз редактировалось Алёна996699; 10.05.2014 в 10:09.
Многоточие — это следы на цыпочках ушедших слов...
Этот позитифф у моей знакомой оказывается)))) Вот мир тесен)))))
Отправлено с моей микроволновки через розетку!
Девочки блин поздно прочитала...я уже писала что грумер моей собаки БЕСПЛАТНО сделает стрижку для бездомышей под пиар. Это не разовая акция у нее, пока на постояной основе. Если вдруг свежим найденышам надо будет улучшить причесочку стучите в личку. Дам координаты девочки.
Попа без приключений - это не попа. Это так - унылые булки.
=)))))) Джемма підросла
Світ і правда тісний)
Алёна996699, дякую за фото)
kazyaffffka, дякую)
Так...в НП сказали, що худу собаку вже треба забирати- вони зробили все, що могли. Значить треба шукати хазяїна, але...так сталося,що собака тепер повністю весить на мені. Діма не хоче нею займатися і пропонує випустити в межах міста. Я проти. Така собака (ще не відновлена повністю) просто загине.
В НП ще трішки її протримають і попросили привезти ось такі ліки: лактовіт та панкреатин. Може просто у когось є і не потрібний? Якщо ні, то я куплю, бо у мене ще є гроші на Аміру.
Про болонок...відвезла їх в НП, як знайдених. Дівчата вже прооперовані. Попросила зробити фото працівників НП.
Вони нерозлучні собачки, дуже прив"язані одна до одної. Хочу знайти їм одну сім"ю.
Допоможіть з піаром, будь-ласка.
Ось текст зі Сландо: "Дві молоді болоночки шукають люблячих хазяїв. Одного разу зраджені, тепер заслуговують на собаче щастя в житті.
Одна умова - дві болонки в одну сім'ю. Собачки дуже прив'язані одна до одної, нерозлучні. Добрі, ласкаві, веселі,за розміром невеличкі.
Молоді, стерилізовані, привиті від сказу".
І поки що тільки оце фото:
![]()
У мене болонковий дощ =( чи так треба =)
Я не знайшла ручки для болонок ще тих, а вже надибала на інших=(((
І поперло ж мене до торгового центру. Місце людне, але ці люди ніякої уваги не звертали на песиків.
Значить так - болонка хлопчик і менша втричі за болонку (лохмата, прикольна) дівчинка. Фотоапарат з собою не взяла. Пофоткаю завтра.
Заперла до знайомого діда, але зі скандалом - розкричалась господиня подвір"я. Сподіваюсь собаки в сарайчику сидітимуть спокійно, не вилізуть і не потопчуть город.
Дівчата, якщо в когось є бажаючі на болонок - будь ласка, допоможіть з прилаштуванням.
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 23.05.2014 в 01:24.
Якщо я скажу, що о пів на першу біля дому знайшла цуценя - ніхто не повірить. Але так і є. Ось і прогулялась, а ось і результат її:
його, такого малявку я б і не помітила в темряві, якби він сам не розгавкався на собаку, яка була зі мною. Сподіваюсь манюсик там був один..але яким чином він з"явився тут..?
Маємо хлопчика віком 1,5-2 міс.
Вже викупались і спимо замотані в ковдру.
![]()
Кристина, какого он будет размера?
Знати б його сім"ю)) Середній і нижче середнього. =)
Один сидіти не може...виє)) Треба приспати, приласкати і тоді залишати))
Веселун, кусака, хвостомвиляка, іноді гирчака.
Такий малий хвостик, а вже скручується в бублик))
На ловца и зверь бежит!))))
Вместо "мамки", чтобы не выл, можно попробовать большую меховую игрушку. Обычно прижимаются и засыпают.
Ловець вже намагається не ходити, а літати)))
Освоївся вже ) Таке мале і чудне.
Глистів було дуже багато ((((
Зроблю кращі фотки, бо жодного дзвіночка не було. А ще помітила в нього невеличкі лисинки, буду мазати.
Находилась і наліталась - знайшла новий виводок цуценят - зовсім крихітки ще. Але місце у них небезпечне =(, але мамка є)
Про підопічних:
Так, Мілорд (останній)- гавкучий, кусючий, гирчущий, злющий песик)) Ніхто не телефонує по ньому.
Захворіла Багіра - приїхали, називається. Рвота слиною, розлад шлунку і нічого не їсть (((( Я боюсь вже (
Аміра (худенька) - її треба вже забирати терміново. Немає куди. Але (пробачте, за браком часу) я ще не виставила звіт витрачених на неї грошей.
Скажіть, Бумерові гроші можна витрачати на цих цуценят? Я заздалегідь питаю, раптом мені доведеться робити уколи Багірі.
У Бумера ще є 250 грн. і 300 руб. + гроші Аміри.
Фото малечі сьогоднішньої: (їх 5, але сфоткані лише 3) (рудий - хлопчик, чорні - і дівки, і мужики)
![]()
Оцей дуже злющий малюк сьогодні поїхав в свій дім!
Ситуація дуже цікава: зателефонували люди, забажали бутузика батькам в село. Я взяла його і ще одного цуцика-бутузика,щоб було з чого обрати їм. Результат: взяли двох =)
Ось другий щасливчик:
Багіра почала їсти!!! Колоти не доведеться, гроші залишаються в цілісності.
А сама Багіра - гавкуча і весела,шукає дім!
![]()
ура!!!! Так и продолжай!!!!! счастливой жизни малюкам!
Христина, мои поздравления!!
Пятница 13-е, оказывается может быть неплохим днём)))))
Было бы неплохо, чтобы и завтрашний день - пятница, 13-е число, тоже был хорошим))
Я люблю гулять под дождем, потому что никто не может видеть мои слезы.
Такі новини: з НП терміново треба забирати худеньку Аміру, бо треба їсти рисові, вівсяні кашки,але ніяк не корм сухий. Ліки я куплю для неї, чек додам + попередні чеки і передам в НП працівником. Сама туди не їду.
Куди її забирати? Допоможіть порадами!
Социальные закладки