|
Трошки удосконалив слоника: тепер глючний слон став ще глючнішим:
![]()
слоник похож на замечательно-глючную свинку с этого ракурса, но замечательности это не убавляет![]()
Если я не сплю - значит я вяжу! =)
Вот нашол новое назначение кошкам
![]()
Dimokl, дуже гарні роботи!!!Дякуємо що ви показали які у вас чудові роботи. Дуже люблю деревену, як вона пахне. Радуйте і надалі нас своїми витворами!
Ото нарешті зробив!
Сімя їжачків!
дім
інша сторона
їжачки вдома
композиція "третій лишній", а може запасний...
ось такі два слоники. можуть стояти і окремо один від одного
![]()
Класс! Особенно ёжики улыбнули! Спасибо за положительные эмоции.![]()
Бути вільним — це означає бути відповідальним.
Казка:
Так і хочеться зірвати і з... зашушити!
![]()
Море эмоций, ощущений, впечатлений и радости!!!!!!!!!! Спасибо за кусочек деревянного счастья!!!!!!! Дмитрий, ты просто талантище, умничка и золотые руки!!!!!!!!! Спасибо!!!!!!!!!
Абсолютно согласна -ОГРОМАДНОЕ С-П-А-С-И-Б-О!!!!!
А тарелки делаете?
научись из пластилина лепить![]()
І ось я повернувся! Із превеликим задоволенням повернувся!
Мотыльок, решта шкатулок я ще не зробив, все якось часу не вистачає, а також щодо цього у мене йде процес переосмислення для опимізації виробництва з більшою степенню якості і оригінальності шкутулок. Тому мусите трошки зачикати! Зрозумійте мене правильно, я в деревяній справі "дуб", тому приходиться видумувати різні велосипеди!![]()
Кучеряшка, тарілок я не роблю, я не роблю того, до чого мені не лежить душа і я не роблю того, що ви можете придбати в інших майстрів!
Для моего ребенка деревянные игрушки стали любимыми))) Таскает их с собой в садик))) Теперь хочу еще комплект ...потому шо возить их туда сюда порой напряжно)))
...И деревянные игрушки оказывается это не "трудное детство", а наоборот настоящее и самое детское детство))
Дима, спасибо!
переробив бика нарешті. Але ще не зробив до кінця. Бо має він стояти ще на постаменті.
пірамідка "яблучко чевиве". висота 20 см, ширина нижнього кільця 14 см. верхнього 7 см.
Ось такі киці. висота великої - 35 см
малої - 18
коробки сірників - 5 см
![]()
АААААА...сама б игралась такой пирамидкоййййййй!!!!!!!!!!!!111
Мишка, яку знайшов серед власних досточок-відходів. Думаю, комусь на форумі вона особливо сподобається!
![]()
Последний раз редактировалось Dimokl; 14.10.2009 в 14:44.
Социальные закладки