|
Бойкотирующие, а вы от голода не умрете? И в инете через какого провайдера сидите? )))
Лучше быть любимой врединой, чем никому не нужным совершенством…
"Ахметов - спонсор кривавої йолки" - під вікна СКМ прийшли активісти
У середу активісти принесли "криваву" новорічну ялинку під офіс компанії олігарха Рината Ахметова СКМ у Києві.
Її "прикрасили" фотографіями людей, які постраждали від протиправних дій "Беркуту" і "тітушок".
За словами активістів, Ахметов контролює більшість від Партії регіонів у парламенті. Саме ця більшість досі не відправила у відставку уряд Миколи Азарова, чиї рішення змусили сотні тисяч людей вийти на акції простета.
Наступна акція відбудеться о 15.00 на Різницькій, 3 під вікнами офісу Андрія Клюєва, якого вважають відповідальним за кривавий розгін Майдану 30 листопада.
http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/18/7007507/
"Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)
)) список чисто от балды, добавить нужно еще пару десятков сетей
купуй від українського виробника - приватного присадибного господарства. Так я в Ізмаїлі купую молочну продукцію, овочі-фрукти - тільки у перевірених продавців, не у торгашів на базарі, а тих, хто свій товар привозить. Я знаю їх телефони та сам замовляю, що хочу придбати. Ось це справжня підтримка вітчизняного товаровиробника!!! І захист від страшилок, що після вступу в ЄС приватні господарства вимруть. З такими покупцями як я, не вимруть!
А до супермаркетів я ходжу, рідко, і купую мало. Щоправда, купую також європейські товари (оливкову олію, макарони з твердих сортів пшениці, какао-порошок та какао терте, какао масло - самі вдома робим шоколад)...
В цілому, я підтримую заклики до бойкоту регіонівських брендів. Єдине, про що довідався - це провайдер I.UA - у мене там поштова скринька. А хто власник?
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
а коли скорочуються робочі місця від втрати іноземних ринків (від торговельних війн з Росією). У Вас це не викликає співчуття до людей?
Україна - це ми!
УКРАИНЦЫ, РЕСПЕКТ!!!
ПРОДОЛЖАЙТЕ РАСПРОСТРАНЯТЬ СПИСОК (ВВЕРХУ ТЕМЫ)!
БАНДУ ГЕТЬ!!!![]()
КРЕМЛЯДИ, ГОРИТЕ ОГНЕМ!
ВОН С УКРАИНЫ!!!!!
"Кремлядь" это то, что говорит и думает на "кремлядском"?![]()
Делай что должно и будь что будет.
Ну да, ну да....а с ЕС они не будут скорочуватися ))
Они и с вами и без вас вымрут, к большому сожалению, если владельцам частного хозяйства будут диктовать что выращивать и как. А наши пенсионеры за счет рынков пока еще выживают. То потом им будет ох не сладко. Вы о них тоже подумайте ...
И кстати, если у нас можно найти продукты на базаре дешевле, чем в магазине, то там наоборот - на рынках дороже.
И мало того, рынки чаще всего работают не всю неделю, а несколько определенных дней. Не закупился вовремя - топай за пластиковыми продуктами в супермаркет.
Последний раз редактировалось Кьяра; 18.12.2013 в 21:25.
Так какие инет провайдеры у нас в городе есть не региональные?
А кто Вам сказал что эти господа вообще в курсе наших, одесских, реалий? Судя по их творчеству о нашей крупнейшей сети "Таврия-В" они не знают. Да и о провайдерах это вопрос однозначно не однозначный. Мелкие может какие то и есть. Да и тот же "Тенет" РыГовским я не думаю что кто сможет назвать. Хотя какой бизнес совершенно может не сотрудничать с ней(властью), или вообще порицать? Только мультинациональный, с мощным прикрытием. Тот же Майкрософт, Яндекс.
Делай что должно и будь что будет.
ув ТС, уточните кто владеет обуховской фабрикой туалетной бумаги?
Дхарма,артха,кама,окша
Последний раз редактировалось Реакция; 19.12.2013 в 14:38.
Навіщо бути такою самовпевненою, не весь імпорт продається в супермаркеті, що контролюється власниками супермаркету або імпортерами членами-ПР. Ще імпортні товари завозяться звичайними людьми, можете зайти на сайт Kidstaff.com.ua та пересвідчитись. Деякі товари навіть дешевше, ніж у супермаркеті, та кращої якості.
Також є організатори, які збирають СП та закуповують на іноземних сайтах (наприклад eBay.com)
Не намагайтесь мене переконати, що я чогось не знаю. Не перший день купую натуральні продукти домашніх господарств та якісні іноземні товари (це ж стосується й пром.товарів). До речі, через ту ж таки eBay можна придбати насправді якісні іноземні побутові товари, а не китайські (під аналогічними брендами), які продаються в українських торговельних мережах.
Україна - це ми!
Социальные закладки