Soital и alinaz8 - здесь не место для личной переписки.
|
Soital и alinaz8 - здесь не место для личной переписки.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
AlexxK, а коммунизм является тем же словом, что и нацизм?
Я вам больше скажу) "Народу много, а людей нет"(С)
Jeder tuts auf seine Weise
Показать скрытый текст
Оф. meine ehre -Treue
про нацизм думаю треба писати в темі нацизму... а тут про головну націоналістичну партію Свобода...
Помічник нардепа-свободівця Леонтія Мартинюка Олександр Аронець каже, що Колесніков – олігарх та мільярдер, "якого за провали міністерської діяльності, зокрема за потяги "Хюндай", понизили до простого нардепа".
"Через це він дуже переживає. Очевидно, що в нього психологічна травма, адже його запеклий ворог, про якого він казав "дешевий клоун...музейний крадій" – Діма Табачнік, залишився міністром, а він, мільярдер, – ні! Я б йому хотів сказати: "Дякуємо за Хюндай"! А, якщо серйозно, то я в принципі вчора не збирався з ним розмовляти і не розумію, що саме його так збісило, адже я лише знімав кнопкодавів, у його сторону і не дивився. Яка муха його вкусила, хто його знає?", – цитує Аронця
Вот только идеи почему-то вносятся силой. Посмотреть на все мероприятия нациков- только силовые противостояния. Можно оправдать разовые ситуации, но вести так агрессивно свою пропаганду могут только радикалы. И они ведут страну не к преобразованию, а к хаосу.
Это ли не нацизм?
Впрочем, фанатиков никто и никогда переубедить не мог.
RаntаN, я так и понял, что Вы не знаете ответ на мой вопрос. Можете больше не стараться
А причем тут нацизм к сабжу?) Партия Свобода, официально она не запрещена. Или у нас в стране разрешены фашистские/нацистские партии? Давайте тогда следовать логике:
Свобода против коммунизма, а значит и про коммунизм можно слегко поговорить)
Так что с комумнизмом?
Кстати, баян еще тот, но, ИМХО, интересно.
Последний раз редактировалось meine ehre -Treue; 23.03.2013 в 12:06.
тобто ви вважаєте, що прийшов депутат ВР до міськради з помічниками..його не пустили, то він повинен голову схилити і повернутися і піти? а потім писати в прокуратуру і так кожний раз? а різні фантазії щодо "вони провокатори-ми їх не пустимо" залиште при собі...Є закон..не пустили значить силою пройдемо...ніяка мерзота не має права вирішувати пускати чи ні... є закон! і тільки закон визначає порядок дій... Регіонали просто не звикли до цього... То Свобода привчить!)
Вижу первые аргументы в виде ИМХО.
1. Язык. Аргумент принят.
Социальные закладки