Глядя на подобные нацистские беснования в голову приходит мысль о пулеметах. Ну или хотя бы о нагайках или милицейских дубинках. Эти зомбированные наци слов уже не понимают...
|
Глядя на подобные нацистские беснования в голову приходит мысль о пулеметах. Ну или хотя бы о нагайках или милицейских дубинках. Эти зомбированные наци слов уже не понимают...
особенно меня умилила фраза о "воинах-вызволителях" от типа одессита)) Вот жеж позорняк...
Якщо ви живете не в Україні, то у вас свої визволителі. А у нас - свої. Вони ще й переможці!
Червона армія за що воювала? За СРСР. Де він зараз? Іздох.
Вояки вермахту за що воювали? За третій рейх. Де він зараз? Давно немає.
Воїни УПА за що воювали? За Вільну Незалежну Україну!!! Де вона зараз? Є!!!
Тож воїни УПА - переможці Другої Світової війни, хочете ви цього чи ні!!!![]()
Главное сжечь флаги ПР.и КПУ.Без этого бы шабаш не состоялся.Хоть бы вы уже друг другу глотки перегрызли,светлее бы в несчастной Украине стало бы.
спешите делать добро
и этой нехитрой объяснялкой свободовцы пытаются героизировать "воякив"? а про Мертвое море ничего не говорили?))) боже, какой примитив - рассчитан на существ с одной прямой извилиной, наверное....
вот, понравился коммент под новостью с "маршем" и навязыванием хероев:
"Можно с сочувствием относиться к инвалидам, но если тебя начнут заставлять хромать, ездить на коляске, одевать черную повязку на глаза и т.д., сочувствие скоро испарится."
по этой же логике коты победили бандеру))) он их душил-душил ...и где бандера? а коты есть))) Коты победили крыс!)
Я щаслива, що належу до нації, яка народила Коновальця, Бандеру, Шухевича. Я щаслива, бо народилася у тому самому місті, що і Шухевич – у Львові. Я щаслива, бо, стоячи біля підніжжя пам'ятника Тарасові Шевченкові у Києві, – до гостроти усвідомлюю: упівська мілітарна битва сталася тому, що була Шевченкова битва СЛОВОМ; життя не ділиться на минуле, теперішнє, майбутнє – воно є всім одночасно; героїзм відійшлих у потойбіччя героїв не минає, а навпаки, з новим поколіттям відроджується і творить. Тому, безсумнівно, бандерівське покоління знову в активному чині, а вогні імпульсивного націоналізму в очах тисяч натхненних людей гарантують усім нам утвердження української Ідеї.
Націоналізм народжується з душевного поклику і неспокою: "...це було б неможливо для мене – спокійно вправлятися на фортепіяні, коли довкола таке діється з моїм народом", – промовив Шухевич. І він почав вправлятися у зброї.
Націоналізм народжується з полярностей. Той, хто має у собі відчуття максимальних любови й ненависти, – стає великим.
Отож, нема нічого універсальнішого за націоналізм – ідеологію сильних індивідуальностей і сильних націй. Масштаб нації визначається мірою її націоналізму. І зовсім не треба у націоналісти єднатися всім – а хіба найкращим.
МИ НЕЗНИЩЕННІ – ВИ ПРИРЕЧЕНІ НА НЕМИНУЧИЙ БІЛЬ ЧЕРЕЗ КОЖНОГО ВАШОГО НАЩАДКА.
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Понятно/что слова сии принадлежат гестаповке Хварион..Она счастлива наверно была,когда парт.билет КПСС получала))
спешите делать добро
Социальные закладки