|
Народ, подскажите, какая сейчас цена положить плитку, за недорого но руками? Метра 3 на пол и метров 7 на стены? Спасибо.
все, что нужно для торжества зла, это чтобы хорошие люди ничего не делали.
Так и называли всегда сборники ЕНиР на отделочные работы. (Единные нормы и расценки ) расценка вида работы на единицу времени.
Последний раз редактировалось Саня-городок; 22.07.2020 в 05:27.
Ви живете так, як обирали вчора...
Та ні..це ви скоріш не готові)) ну як так щоб платить такі гроші!!!?? Та ви що!!?? Це ж непорядок..і що це я даже не походжу та не пошукаю косяки!!?.. у Німеччині ні один пліточник ніколи роботу у ванної не буде рахувати метрами...тільки години!! ..а підлогу так...можуть рахувати метрами..Там де робота має якись складні моменти, зразу рахують години...Так що вибачте, але це наші замовникі не готові)) а я завжди готовий..
А прикиньте у ес ..не у всіх країнах) а де у яких...рахують ще й дорогу на роботу!!!)) Тобто якщо я їду на роботу та з роботи на якийсь там поскот, червоний хутір, черноморка, туди годину, півтори, то це додається до зарплатні!)) О, як люди працюють!)) Так що дівчатка цінуйте наше будівельне рабство, бо у якщо яукраїна буде у ес....аптекі дуже збагатяться на заспокійливих ліках)))
А есть у нас где-то послеремонтная тема?)))
Интересует где у нас выбор карнизов есть
Социальные закладки