|
Панове, візьміть на аналіз цю слину. Тільки після того, як піна відстоїться.Поток же злобной слюны разбрызгиваемый на всё и вся чести ромстепам не делает...
Не любить мос...ль правди, біситься від неї, як левіт на стороннього в контрольованому ним гетто.
Це вже схоже на деякий діагноз. Тільки чому він мене в ашкеназі не записав, чи в мормони? Так було б цікавіше.красный партбилетик то завернутый в целлофан небось в серванте(второй ящик сверху ,рядом с 3%сберкнижкой) хранишь ?...Роман Степанович ХХХ ,член КПСС с 1967 года....последний взнос апрель 1991...
Ні, краще вже хай запише в "характерники", з відповідними "корочками".
Дядьку, не перенапружуй свої слабенькі мізки. Я людина відкрита. Прочитай "передмову" до моєї книжки, там все відкритим текстом викладено.
Хоч в комуністи мене записав, а не в більшовики. Правда подібні зі своєю освітою такої різниці не відчувають. Для них Пол Пот і Тольяті з однієї колоди.да печать стоит на тебе дедушка: "Экс-Коммунист".
Дійсно рівень інтелекту Брєжнєва.
Модератори. Тут одного заклинило не по темі. Підлікуйте чи перепрограмуйте бідолагу.Да не парься,не ты один,Ющенко,Левко Лукьяненко,Яворивскькый,Кравчук..много вас перевертышей ....
Янукович чист как родниковая вода....
Павлик Морозов,для этого существует красная кнопка.Сообщение от ромстеп
Модератори. Тут одного заклинило не по темі. Підлікуйте чи перепрограмуйте бідолагу.
Кстати давайте вернемся к УПА...по словам ромстепа наибольшая операция с 1941 по 1943 это кража зерна в Кременчуге...нопозвольте это были мельниковцы ! а чем занимались бандеровцы ?
Папу АЛКА через стрій пропускали. Березові лозини їм за валюту НКВД поставляв. Ох і вереску було, бо то було не віртуальне випендрювання.а чем занимались бандеровцы ?
[MOD] Оскорбление
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 25.06.2010 в 12:31.
Социальные закладки