|
І у чому питання? Невже хтось може заборонити виїхати з України усім її ворогам, усім ненависникам, виїхати назавжди? Було б дуже добре якби бажаючі це зробити взяли з собою і пана Азарова та інших. Теж мені- мовний "тупік". Для українців в Україні такого питання не має існувати. Ми вдома, в Україні. Якщо хтось вважає Україну теж своїм домом, то нехай буде господарем, а не іншомовним квартирантом.
Чому я, як людина що і виросла, і була вихована в україномовному середовищі, без будь яких проблем вивчив російську мову і вільно можу спілкуватись нею? Не можу зрозуміти: чи ми такі особливі, чи ви такі не далекі? Не має тут ніяких проблем, все ваша впертість та зневага до усього українського, гонор і не більше того. Самі собі боїтесь признатись у цьому, чи що?
Любой язык требует практики, иначе он теряется. После учебы мне не приходилось общаться на украинском. А Вы попали в среду, где большинство общается именно на русском. Вот мне только непонятно, почему Вы, умный человек, написали мне про гонор, упертость и неуважение ко всему украинскому? И неужели Вам неизвестно, что все , что навязывают вызывает именно отторжение?
Социальные закладки