|
Не замечали, что Вы говорите не как все земляки, если говорите в быту по-украински. Именно мы хотим учить и учиться на родном языке, мы дома!Ніхто вам нічого в цій країні не винин. Бажаєте вчитись як не всі, шукайте й далі такі школи і класи. Поки вони ще є.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Ось ви кожен день тут відписуєте, скаржитесь один одному... З'являється хтось на зразок мене, з іншою думкою, ви натовпом накидуєтесь) І ви завжди вважаєте, що ви праві. Ще додається іллюзій, що вас багато (і вас не подолати (с)) =)
А насправді, вся ситуація не на вашу користь. Все що вам не подобається з українізацією, все так і залишається і з кожним роком вона буде відчутніше. Змініть хоч щось, окрім кількості постів своїх.
И Президент бандит и пиво дорожает
Щаз! Недолго Ющенко осталось... 2 тура, и уже в этом году его не будет в политике моей страны.і з кожним роком вона буде відчутніше.
Я згоден що не буде.
І чи зміниться щось з українізацією - я вважаю що ні. Навіть якщо пообіцяють перед виборами - все одно не виконають. Не буде що обіцяти на наступних))
И Президент бандит и пиво дорожает
Чому посольства Францii не розвивають французьську мову у Канадi, Бельгii, Швейцарii?
Як напишешь щось, так i не хочеться мати щось спiльне з так званим "тiтульним менталiтетом".
Отрок во Вселенной прям...
"Мы сделаем вас счастливыми... Счастливыми... Счастливыми..."(с)
Последний раз редактировалось biafra; 06.04.2009 в 13:15.
Слава українським українцям української України!
Изменилось, и очень сильно. Именно при Ющенко, а не станет гада, не будет и яда (с). Кто бы ни был после него, гайки он ослабит.І чи зміниться щось з українізацією - я вважаю що ні. Навіть якщо пообіцяють перед виборами - все одно не виконають. Не буде що обіцяти на наступних))
Социальные закладки