| ||
Тема: Поезда, поезда.....
Ага..дай мені Боже розум ,як у Івана після..прислів,я таке є..так і у ціх гандонів зелених..у червні місяці коли мені потрібно було вакцінуватись ніхрена не було окрім кітацського короновака..А у ЄС це гімно не визнають..Зараз то зрозуміло що є..бо наше містами дуже тупе населення ж боїться 5ж чипи отримати, то звичайно що вже є)) по перше напичкали людей гімном з 60 відсотками ефективності, зараз можна розказувати що все є..А тести скільки коштували ще у травні?..я заплатив 1300 грівень що ту довбане приложення не скачали..Мудачьє
Ви живете так, як обирали вчора...
Veni, vidi, vici
Речь о том)) що я писав ще той самий рік тому, що вакцінують всіх!!!! Бо іначе ці всі пандемії не закінчаться ніколи..Я бач я знову все передбачав)) а ти мені писала мов, тобі потрібно у ЄС, ти собі і вакцінуйся)) тепер я тобі може сказати , тобі потрібно на потяг?)) Будь ласка покажи вакцінуйся)
Ви живете так, як обирали вчора...
А как дело с электричками?Тоже не пускают без сертификата?
что-то говорили, что как-то будут контролить те, которые выезжают за пределы области, как по факту самому интересно...
Несмотря на то, что некоторые пригородные поезда пересекают несколько областей, единственное требование, к пассажирам, кроме наличия билетов, – соблюдение масочного режима.
https://www.unian.net/society/stalo-...-11583868.html
...Мы жили тогда на планете другой((((

Тем более, что были и остаются "мега" маршруты пригорода, не являясь по статусу(категории) [меж] региональными(пассажирским), а пригородными, но идущие через несколько областей, чуть ли не через пол Украины: 6329/6330 Киев -- Кодыма (туда и обратно), 6333 Знаменка -- Одесса, находящиеся в пути каждый свыше 9 часов в одном направлении.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Социальные закладки