Власне, саме це я й хотів сказати нашім російськомовним братам та сестрам, що качають права з приводу другої державної мови.
Не плагиатствуйте)) ЭТО уже я сказала Вам.
КАЧАТЬ права - не самое плохое занятие...Были бы они нарушены так, как говорят многие завсегдатаи темы - и я бы качала)
І хто ми є? Усі усім мільйони, а хтось комусь однісінький - один...
Якщо чоловік (гарний такий українчик) хоче поїхати на рибалку, а жінка його (зла москалька) по магазинах, то поєднати це разом (якщо вони мають їхати разом) неможливо. Як би жінка не переконувала, що "ми тільки на пару хвилинок до магазину заскочимо, а там поїдем, це в жодному разі не перешкодить твоєї рибалці". Але ми то розуміємо, що рибалка накрилася. Зрозуміло, до чого я веду ? І якщо повестися на лукаві запевнення тутешніх росіян, що їх "друга державна мова - російська зовсім не нашкодить розвитку української", то вийде як з тою рибалкою. А я так не хочу. В хаті господар чоловік, в Україні - українець. Не забуваймо це, любі друзі.
знаете свойство новых законов и указов?
Они пишутся сегодня, принимаются завтра, вступают в силу через год, начинают выполняться через два (или пять), а реальные результаты видны через десять.
Так что в этом плане использовать "здесь" и "сейчас" можно лишь в качестве обсуждения намерений того что хотят сделать "завтра" с "теоретическим предположением" того к чему может привести их исполнение "послезавтра".
Я вижу,к какой разрухе привела эта совокупность неисполнимых законов.
Сообщение от Шмайсер
Якщо чоловік (гарний такий українчик) хоче поїхати на рибалку, а жінка його (зла москалька) по магазинах, то поєднати це разом (якщо вони мають їхати разом) неможливо. Як би жінка не переконувала, що "ми тільки на пару хвилинок до магазину заскочимо, а там поїдем, це в жодному разі не перешкодить твоєї рибалці". Але ми то розуміємо, що рибалка накрилася. Зрозуміло, до чого я веду ? І якщо повестися на лукаві запевнення тутешніх росіян, що їх "друга державна мова - російська зовсім не нашкодить розвитку української", то вийде як з тою рибалкою. А я так не хочу. В хаті господар чоловік, в Україні - українець. Не забуваймо це, любі друзі.
"Знаешь,любый,вот когда у меня руки в боки - пофик мне,кем ты там себя считаешь.Хозяином или еще кем-то"
Был уже у нас в Украине один "любий друзь". И где он теперь? И так будет с каждым. Помни, не забывай)) "Мечты сбываются и не сбываются... ла-ла-ла-ла-ла"
Російськомовний українець - хазяїн. Російськомовний новорос/малорос/громадянин Укараїни/одесит/українець за національністю(ну так у свідоцтві про народження батьки записали, вибачте люди) - ні.
Російськомовний українець - хазяїн. Російськомовний новорос/малорос/громадянин Укараїни/одесит/українець за національністю(ну так у свідоцтві про народження батьки записали, вибачте люди) - ні.
Ты ахинеей своей не захлебнись,не брызгай своей бешенной слюной на одесситов,ты же не одессит,хазяин из Мухосранска.
Як це не одесит ? Справжній одесит. (з !.0 років).
Та ладно вам)) Оба вы одесситы, судя по всему, ещё те))))
И..какое вообще это имеет значение?
Вам одессит не украинец..кому-то Вы - не одессит..какойта тоже закон)
І хто ми є? Усі усім мільйони, а хтось комусь однісінький - один...
Социальные закладки