|
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
наслаждайся.
http://video.mail.ru/mail/altsvl/80/6238.html
вопрос.Она сказала бы такое твоему ребенку...не как психолог,а как отец что бы ты сделал ?....насколько помню парень ты гарячий и "за амбар" на форуме многих звал.
На Західній, західніше не буває)
Який "такий"? Убейте Фарион и я стану бюстгальтером в ваших руках?
Бурштинське водосховище та Долина нарцисів можуть отримати міжнародний статус
Міністерство екології та природних ресурсів надало на розгляд Кабінету Міністрів України проект розпорядження "Про погодження надання водно-болотним угіддям статусу водно-болотних угідь міжнародного значення". Проектом передбачено надання 9 новим водно-болотним угіддям міжнародного статусу, що сприятиме поліпшенню охорони цих територій, залученню коштів міжнародних фондів для їх розвитку та популяризації у якості природоохоронних об’єктів.
Ну нарешті спромоглися захистити Долину Нарцисів, я думав руки не дійдуть.
Це правда. Рвуть як свої (на продаж), так і туристи (на пам`ять). Трохи почали штрафувати за це, але хіба 12 грн штрафу за нарцис когось зупинять? Плюс там проростають кущі і верби і не дать розростатися нарцисам. Наскільки я чув, туди мають запустити карпатських буйволів, які мають якимось чином боротися з вербою, але я в цьому сумніваюся. Може вонп там уже й є - я особисто не бачив, бо давно не був. Треба буде цього роки подивитися.
Зазвичай туристи йдуть дивитися на Долину Нарцисів, а в Мукачево чи Ужгород, коли цвітуть сакури.
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
Социальные закладки