если этот человек зашел в отделение милиции через окно, поднял крик, стал дергать дежурного милиционера за портупею и требовать расстрелять злоумышленника, то вполне возможно, ему прийдется провести какое-то время в обезьяннике вместе с нарушителем![]()
|
если этот человек зашел в отделение милиции через окно, поднял крик, стал дергать дежурного милиционера за портупею и требовать расстрелять злоумышленника, то вполне возможно, ему прийдется провести какое-то время в обезьяннике вместе с нарушителем![]()
Саме так, ЯКЩО він вчинив таким чином.
Різниця лише в тому, що я нічого подібного не зробив, окрім того, що процитував написане у мене в "репі" і попросив модераторів дати цьому оцінку.
Зауважую, на тому, що гвалту я не здіймав і навіть кнопки "пожалітися модератору" не натискав. Проте не впевнений що так не зробил Професіонал...
Згодом у мене з`являється адміністративний допис з формулюванням "Переход на личности, офтоп"(!!!). Виходить, якщо йдеш до міліції, будь завжди готовим, що тебе звинуватять в тому, що зробив насправді твій нападник.
зи. я взагалі то претензій не маю, сам був модератором.
Цього й ворогові не побажаєш.
Последний раз редактировалось YOKO; 19.04.2007 в 15:48.
Тут могла бути ваша реклама
Йоко, я сторона незаинтересованная. но насколько я понимаю, Скептик имел в виду, что для того, чтобы все было по правилам форума, надо было как раз и нажать на кнопку "пожаловаться". или озвучить свою претензию в этой теме.
по-моему, все верно![]()
А чого Снупі залишила "оригінал"?
Тут могла бути ваша реклама
И что самое интересное, и Снуппи, и Павлик сразу откликаются...
Боже, Україну збережи,
Господи, помилуй нас!
Социальные закладки