|
Последний раз редактировалось nepecbIn; 09.06.2010 в 23:07.
-You are gangsters?
- No, we are Russians...(c)Брат-2
Та не треба їм нічого доводити. Їм вигідно обстоювати свою думку про "буржуазних націоналістів". Просто звикніть до їх стилю - це стиль багатьох мешканців цього форуму - коли вони не знають, що сказати, то приводять або перекручені факти, або починають придиратися до слів, знаходити помилки в словах, придиратися до стилістичної та семантичної доцільності їх вживанння в певному контексті. Дешевий прийом, не звертайте уваги. Їм про це говорити зараз не має сенсу, молоде покоління краще це зрозуміє, особливо якщо спілкуєтся з однолітками з інших регіонів України. Треба почекати, коли це покоління з совковим мисленням кане в Лету![]()
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
-You are gangsters?
- No, we are Russians...(c)Брат-2
и не надейтесь. многие наши молодые люди воспитаны пусть и на совком пространстве и с их убеждениями,но хотя бы с нормальной моралью и с памятью к своим предкам.А в совке не все так плохо. Это те кто при совке лапу сосал и нифига не делал,то им сейчас обратно не хочется и хают все подряд.Дешевий прийом, не звертайте уваги. Їм про це говорити зараз не має сенсу, молоде покоління краще це зрозуміє, особливо якщо спілкуєтся з однолітками з інших регіонів України. Треба почекати, коли це покоління з совковим мисленням кане в Лету
а какой её хотите видеть вы????? я уже неоднократно тут писала,что все что вам не подходит,то историей быть автоматически не можетУ Вашій інтерпретації вона такою була, є і залишиться на віки вічні.
Перекручена, спотворена, підтесана під форми Буратіно, бо Вам так добре..
а в схронахДля нормального засвоювання матеріалу потрібно самому порпатися в історії, бажано не кремлівської редакції.только там истина
![]()
До чого тут стрічка?Георгієвська стрічка - це нормально, хто казав, що це погано, що малий її носить? Ви з цього Дня Перемоги зробили культ як у Росії. Я розумію, коли святкують день звільнення Одеси, Севастополя, Києва і т.д., але до чого тут день, коли було взято Берлін? Будьте проще и к вам потянутся люди
![]()
Наш ребенок. Моя тоже в сад ходила с ней , и на улицу, и 9 мая по всем памятным местам пока всех ветеранов не поздравила не успокоиласьМой 7-летний сын на прогулке бабушке долго мозги дурил пока она не купила ему георгиевскую ленточку...хрен вам а не наших детей.Это память
лучше культ Дня Победы, чем безумные глаза и возгласы про бандеру и тупое поклонение тягнибокуВи з цього Дня Перемоги зробили культ як у Росії. Я розумію, коли святкують день звільнення Одеси, Севастополя, Києва і т.д.,
Повторяю для тех кто в танке.Хрен вы получите наших детей.
Львовские карпаты забили гол в первом тайме но продули 1:4...вы будете праздновать этот гол ?...Мусью, вам бы немного здравого смысла не помешало бы....Я розумію, коли святкують день звільнення Одеси, Севастополя, Києва і т.д., але до чого тут день, коли було взято Берлін? Будьте проще и к вам потянутся люди![]()
Я за львівські Карпати не вболіваю (тільки в Єврокубках), у нас дербі в Чемпіонаті
Ваших дітей ніхто не збирається забирати. Вони самі зроблять свій вибір. Просто дайте їм цю можливість - самим робити вибір. Не забивайте їм мізки тим, що українська мова - це суржик і вчити його необов`язково, на заході Украхни живіть нацисти, Бандера спав і бачив як приєднати Україну до Третього Рейху, Ющенко - американський шпигун і т.д. Хай вони самі поїдять по Україні від заходу до сходу, від півночі до дому, поспілкуються з людьми і зроблять власні висновки.
у вас мания преследования ?..мой сын ходит в нормальную школу уже учит украинский....пригодится он ему или нет уже другой вопрос....
Бандера спав і бачив як приєднати Україну до Третього Рейху,Збори вислали як вислів почувань усього українського громадянства:
привіт Творцеві і Вождеві Німеччини А. Гітлерові
привіт славній німецькій непобідній армії
Героям Сала !
Социальные закладки