|
На сайті Януковича знову з'явилися розділи про Голодомор
http://ua.korrespondent.net/ukraine/1117809
Що це? Спроба визнання, бажання демократизуватись чи боязнь отримати на горіхи від демократичних інституцій світу?На сайті Президента України Віктора Януковича з'явилася інформація про історію Голодомору 1932-33 років в Україні та про заходи, які будуть проводиться у країні до дня 75-ої річниці Голодомору.
Зокрема, на президентському порталі з'явилися два нові розділи: Пам'яті жертв Голодомору в Україні і До 75-х роковин Голодомору в Україні.
Нагадаємо, що в березні, коли Сергій Льовочкін очолив Адміністрацію Президента, всі гіперпосилання на інформацію про Голодомор зникли із сайту Глави держави.
Заступник глави АП Ганна Герман наголошувала: "Ми будемо працювати не над Голодомором, а над тим, щоб нагодувати зараз народ. Це буде топова тема роботи Президента, і саме про це ми будемо говорити". За її словами, "про голод ми вже сказали все, що можна було сказати".
У свою чергу, Світовий конгрес українців закликав Януковича повернути на сайт розділ про Голодомор.
У будь-якому випадку, за цей крок "+", за те, що раніше зняли "-". Отож, стосовно теми на сайті - 0 (нуль)... наразі.
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
у а3тс2, видно, камень с души упал.
Моя бабця лише розповідала, як ті, на чию хату твоїх пращурів привезли (лишень припущення) товарняком з Московії, приходили благати шмат хліба чи кілька картоплин, аби вижити і не стати жертвою розбудови світлого та щасливого совєцького майбутнього. От про них ми й маємо пам'ятати та не забувати, аби у твоїх дітей не було бажання чинити таке у майбутньому.
І теперішній владі (читай, російським холуям) ніхто не дасть гадити на цій пам'яті.
Тому я й роблю припущення, що якийсь із зовнішніх чинників вплинув на них.![]()
ну что же, давай разберемся... оставим только суть
т.е. этих несчастных людей не расстреляли, не посадили в буцегарню и не вывезли в Сибирь?ті, на чию хату твоїх ... привезли, приходили благати шмат хліба чи кілька картоплин, аби вижити
Они под своими бывшими хатами ходили христарадничать?
потому
что твоя бабушка что-то путает.роблю припущення
Или ты путаешь - регулярно и патологически.
Мягко говоря.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Друже, я все чітко описав з однією лише для тебе проблемою - нерідною тобі мовою. Але, там все чітко і не так, як ти перекрутив. Прочитай ще раз і розберись у суб'єкті та об'єкті.
Ті, хто проривався крізь загороджувальні загони, ішли до братів-українців зі ЗУ просити шмат хліба, аби прогодувати сім'ю. І тоді совєти не особливо і не розстрілювали, і в Сибір не висилали. Все було зроблено надто просто - якомога більш обмежити простір та можливості навколо переважно сільського населення, а далі природа зробить своє.
Ще знаю одну бабцю, свідка побудови комунізму у Вас, пережила Голодомор 1932-33рр. Так от, вона в час, коли вже мала склероз, постійно скибку хліба несла з кухні собі під матрац класти. А запитували навіщо вона це зробила, так розводила руками, наче не вона.
Зробиш висновок сам чи допомогти? При, фактично, "вимкненій" свідомості, підвідомість її змушувала це робити...
Далі не читав,
позаяк мова рідна, а друзі твої за узбіччям доїдають занапащену шкапу,
зваж на це наступним разом і обери гідне звертання. Нік цілком влаштує.
Не можу побажати удачі і натхнення в операціях з об'єктами та суб'єктами...
ходи здоровий...
На цих землях про голод знають не від напівміфічних бабунь, а від своїх, рідних.
Вас ще не вистачало, вчителів... тьфу
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
ты считаешь, что ты это сейчас на украинском поток сознания изложил?у кого - у нас? уже снова граница по Збручу?Ще знаю одну бабцю, свідка побудови комунізму у Вас, пережила Голодомор 1932-33рр. Так от, вона в час, коли вже мала склероз, постійно скибку хліба несла з кухні собі під матрац класти. А запитували навіщо вона це зробила, так розводила руками, наче не вона.
Зробиш висновок сам чи допомогти? При, фактично, "вимкненій" свідомості, підвідомість її змушувала це робити...
Против правды не попрешь и историческую правду миллионов украинцев не спрятать и не обгадить никаким вурдалакам и их последышам !
На сайте президента Украины Виктора Януковича вновь появилась информация об истории Голодомора 1932-33 годов в Украине и о мероприятиях, которые будут проводится в стране ко дню 75-й годовщины Голодомора.
В частности, на президентском портале появилось 2 новых гипер-ссылки: «Памяти жертв Голодомора в Украине» с информацией о мероприятиях памяти жертв и «К 75-й годовщине Голодомора в Украине» с информацией по истории о Голодоморе.
Напомним, в марте, когда Сергей Левочкин возглавил Администрацию президента, все гипер-ссылки на информацию о Голодоморе 1932-33 годов исчезли с сайта президента.
Тогда же, в марте, Всемирный конгресс украинцев призвал Виктора Януковича вернуть на сайт главы государства раздел о Голодоморе. Президент отказался отказался от такого решения.
Социальные закладки