Тема: «Заграничные» онлайн магазины с доставкой в Одессу

Ответить в теме
Страница 37 из 431 ПерваяПервая ... 27 35 36 37 38 39 47 87 137 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 721 по 740 из 8620
  1. Вверх #721
    Постоялец форума Аватар для itpro
    Цитата Сообщение от Positive B Посмотреть сообщение
    Не думаю, вендоры-то разные
    Я только «за». Но сомнения терзают...

2. Вверх #722

По умолчанию Теперь у нас есть «депеша».

Я попробывал немного разобраться в ситуации с приходом на таможню нескольких посылок одновременно.

Оказывается были внесены изменения в закон «Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територію України»

Обґрунтування необхідності прийняття акту

Відповідно до статті 8 Закону України „Про порядок ввезення (пересилання)в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територію України” звільняються від оподаткування товари, сумарна митна вартість яких не перевищує 200 євро, а загальна вага не перевищує 50 кг, що ввозяться громадянами у супроводжуваному багажі, пересилаються в несупроводжуваному багажі та надходять на адресу громадян у міжнародних поштових відправленнях. А при ввезенні на митну територію України товарів, сумарна митна вартість яких перебуває у межах від 200 до 1000 євро та/або загальна вага яких-у межах від 50 до 100 кг, або єдиного неподільного товару, митна вартість якого перевищує 200 євро та вага перевищує 50 кг, такі товари оподатковуються згідно зі частинами 1 статей 4 та 7 зазначеного вище Закону, ввізним митом за ставкою у розмірі 20 відсотків від митної вартості, податком на додану вартість та в установлених законом випадках акцизним та іншими зборами.

Проте, деякі фізичні особи, користуючись неврегульованістю законодавства України щодо оподаткування міжнародних поштових відправлень, що надійшли в один день від одного відправника на адресу одного одержувача у значних обсягах, мають потенційну можливість використовувати канали поштового зв’язку для комерційної діяльності на внутрішньому ринку України.

Тому Державна митна служба України підготувала законопроект щодо внесення змін до Закону України „Про порядок ввезення (пересилання)в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територію України” в частині визначення сумарної митної вартості товарів, що надходять на митну територію України на адреси фізичних осіб.

На текущий момент интересующие нас разделы закона выглядят так:

міжнародні поштові відправлення - упаковані та оформлені відповідно до вимог актів Всесвітнього поштового союзу та Правил надання послуг поштового зв'язку листи, поштові картки, бандеролі, мішки з позначкою "М", секограми, дрібні пакети, відправлення з оголошеною цінністю, поштові посилки, згруповані поштові відправлення з позначкою "Консигнація", відправлення прискореної пошти "EMS", які приймаються для пересилання за межі України, надходять до України або переміщуються територією України транзитом операторами поштового зв'язку";

депеша - ємність чи декілька ємностей з міжнародними поштовими відправленнями, періодичними виданнями чи порожніми ємностями або група поштових відправлень, не запакованих у поштову тару, що відправляються одночасно з місця міжнародного поштового обміну однієї країни до відповідного місця міжнародного поштового обміну іншої країни за однією письмовою картою CN 31 чи CN 32 або посилковою картою CP 87";

Митне оформлення й оподаткування товарів, що ввозяться громадянами на митну територію України

Товари, що безпосередньо ввозяться (пересилаються) громадянами в супроводжуваному (несупроводжуваному) багажі або пересилаються в міжнародних поштових відправленнях, які надходять в Україну в одній депеші від одного відправника на адресу одного одержувача (незалежно від кількості відправлень), сумарна митна вартість яких, заявлена громадянином або визначена митним органом шляхом складення митної вартості усіх товарів, не перевищує 1000 євро та/або загальна вага яких не перевищує 100 кг, підлягають обов'язковому письмовому декларуванню у порядку, передбаченому для громадян, та оподатковуються ввізним митом за ставкою в розмірі 20 відсотків митної вартості, податком на додану вартість та в установлених законодавством випадках акцизним та іншими зборами.

При ввезенні на митну територію України звільняються від оподаткування:

1) товари, сумарна митна вартість яких не перевищує 200 євро, а загальна вага не перевищує 50 кг, що ввозяться громадянами у супроводжуваному багажі (за умови усного декларування), пересилаються в несупроводжуваному багажі та надходять на адресу громадян у міжнародних поштових відправленнях;
    Последний раз редактировалось itpro; 18.11.2008 в 03:44.

3. Вверх #723
    Positive B, в вашем случае — пришли две посылки одновременно от одного отправителя. Получается совершенно законно они объеденены в общую стоимость, которая превышает лимит в 200 евро. За них необходимо заплатить 20% пошлины + 20% НДС + (в некоторых случаях) «акцизним та іншими зборами».

Почитайте закон. Возможно, в вашем случае товары «харчування» имеют дополнительные акцизные сборы поэтому с вас требуют больше ожидаемых 40%. Либо не была задекларирована стоимость (не прикреплен инвойс) и таможеники сами оценили посылки.

Отказаться от одной из посылок у вас наверно не получиться, я думаю вам предложат либо таможить все сразу либо отказтся от обоих.

В моем случае если прийдут две посылки от JCP и VS, нет никаких законных оснований объединять их в общую стоимость, т.к. разные отправители.

4. Вверх #724

5. Вверх #725
    Приплыли =)

«The order detailed below has shipped on 11/17/2008 via UPS Air. We truly appreciate your business.»

Merchandise Total - $93.98
    Shipping/Handling - $33.99
    Order Total - $127.97

Итого мне светит $127.97 + 20% пошлина + 20% НДС. Т.е. 56,3$ теоретически необходимо заплатить + таможенное оформление + услуги таможенного брокера если таковые предложит UPS.

Посмотрим как окажется на практике)
    Последний раз редактировалось itpro; 18.11.2008 в 13:26.

6. Вверх #726
    Частый гость Аватар для Positive B
    Насчитали, однако.
    UPS еще и под растаможку попадает, верно?

7. Вверх #727
    Кстати, при пересылке обычной почтой в таможенную стоимость посылки не входит стоимость пересылки. Т.е. 200 евровый лимит прменять должны к общей стоимости пересылаемых товаров.

При пересылке курьерскими службами, таможенной стоимостью считается
    (стоимость посылки) + (стоимость пересылки) + (стоимость страховки)
    вот такие пироги =)

8. Вверх #728
    Цитата Сообщение от Positive B Посмотреть сообщение
    UPS еще и под растаможку попадает, верно?
    Попадает со свистом и без вариантов)))

9. Вверх #729
    Частый гость Аватар для Positive B
    Выдумщики хреновы..

10. Вверх #730
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от itpro Посмотреть сообщение
    Итого мне светит $127.97 + 20% пошлина + 20% НДС. Т.е. 56,3$ теоретически необходимо заплатить + таможенное оформление + услуги таможенного брокера если таковые предложит UPS.
    Не совсем так. Пошлина 20% - это когда идёт Укрпочтой.
    Здесь, теоретически, пошлина должна быть согласно классификатору товаров.
    А вот как оно будет на практике - это ты нам скоро расскажешь

11. Вверх #731
    AiSt, да я уже понял что пошлина не фиксированная для курьерских. Человеку в Киеве посчитали на рубашки из ТМЛевин — 12% пошлины. В моем случае я промокодом докинул какие то тюбики с косметикой =) Так что теперь у меня не только одежда там)

Вообщем подождем, посмотрим)

12. Вверх #732
    Новичок
    itpro
    это вам Виктория оправила курьерской? Помните, я писала об этом. Девочки специально берут бутылки с косм. ср-ми (чтоб потяжелее или обувь) и им отправляют ups -ом

13. Вверх #733
    Мизантроп-людовед Аватар для Kiwi
    ITPRO, я поэтому думаю воспользоваться посредниками-пересыльщиками. Вы не пользовались их услугами?

14. Вверх #734
    Kiwi, пока не пользовался.
    Посмотрите сервис www.shipito.com

Используя подобные сервисы необходимо прописать у свой кредитки биллинг адрес американский сервиса-посредника, многие магазины требуют соответсвия билинг и шиппинг адреса для выполнения заказа.
    Последний раз редактировалось itpro; 19.11.2008 в 13:53.

15. Вверх #735

По умолчанию Tracking UPS

Ух ты... турбо скорость)

16. Вверх #736
    Живёт на форуме
    Ух ты... турбо скорость)
    Ну хоть быстро приедет

17. Вверх #737
    Мизантроп-людовед Аватар для Kiwi
    Kiwi, пока не пользовался.
    Посмотрите сервис www.shipito.com

Используя подобные сервисы необходимо прописать у свой кредитки биллинг адрес американский сервиса-посредника, многие магазины требуют соответсвия билинг и шиппинг адреса для выполнения заказа.
    Спасибо что сказали!) Я еще пару адресов видела, пока читайю ixbt, длинная тема!)

18. Вверх #738
    Посетитель Аватар для manki_lowa
    24/10/08 купил беспроводный роутер, доставка якобы из UK. жду до сих пор 8(
    Что характерно, роутер от другого продавца (из той же UK), купленный 11/09/08 уже в моих цепких ручках.
    В чем прикол - не пойму.
    Продавец сказал, что "more than shure" что он отправил.
    small packet, он и в африке small packet. Непонятно

19. Вверх #739
    Живёт на форуме Аватар для EugeneX9
    Ввел тут http://www.ukrposhta.com/www/upost.nsf/search_post?openpage тракинговый номер и получил ответ:
    Результат пошуку
    Штрихкодовий ідентифікатор: RA********HK
    Відправлення за номером RA********HK знаходиться в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване 18.11.2008 в об’єкті поштового зв’язку Київ ДОПП Цех №2 мжн РІ-2 вихід письм кор роб з індексом 03922.
    Дякуємо, що скористались нашими послугами!
    19.11.2008 21:09
    Был очень удивлен, что это даже работает.

20. Вверх #740
    Посетитель Аватар для manki_lowa
    Я тоже в свое время заказал из dealextreme с трекингом.
    Только трекалось странно както - гонконгская почта cooбщала, что shiped из Hongkong такого-то, и все.
    Укрпошта молчала, и не знала такого трекинг номера.
    Так и пришло.
    Вижу что у других трекабельно.
    вах, меня нажучили, да? 8)

Ответить в теме
Страница 37 из 431 ПерваяПервая ... 27 35 36 37 38 39 47 87 137 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права