|
Так Алка,ви мабуть забули події в Угорщині, в Чехії, польська Солідарність заснована у 1980 році - це все завдяки саме горбачьовській Перебудові відбувалось. А радянські шестидесятники, які стали засновниками громадсько-політичних рухів в республіках СРСР у другій половині 80-х , також завдяки Перебудові виникли? І наш "РУХ" заснований українськими політичними десидентами, начолі з В.М.Чорноволом (скажите Елене что он не вуйка и родом из Черкасской области) проводив акції під синьо-жовтими прапорами виключно на "підтримку" ідей Перебудови.![]()
Алка для чого ви самі вигадуєте якісь нісенітниці, а потім намагаєтесь щоб в них повірили інші?![]()
Таки да:
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...97%D0%BD%D0%B8Історія політичної партії Народний Рух України веде свій початок від громадсько-політичного руху, який був заснований на базі численних демократичних угруповань, на основі запропонованих Спілкою письменників України Програми і Статуту (надруковано в “Літітературній Україні” 16.02.1989). У березні - вересні 1989 року - в більшості областей пройшли установчі конференції. Установчий з’їзд - 8-10 вересня 1989р. у Києві під назвою “Народний Рух України за перебудову”.
Блин Сима,Чехословакия,Венгрия,Польша все это шаги назад потому как всех их давили и демократическими преобразованиями это назвать никак нельзя.
Сима,опять фирменній пальцем в небо.Вы ОЧЕНЬ ПЛОХО знаете историю Украины:І наш "РУХ" заснований українськими політичними десидентами, начолі з В.М.Чорноволом
.http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...B8%D0%BD%D1%8BОснован 8—10 сентября 1989 года под названием «Народный рух Украины за перестройку» (укр. «Народний Рух України за перебудову») на Первых Всеукраинских Сборах НРУ в Киеве. Первым руководителем партии был избран поэт Иван Драч .
НЕ ПОЗОРЬТЕСЬ хоть со смайликами:
проводив акції під синьо-жовтими прапорами виключно на "підтримку" ідей Перебудови.![]()
Спасибо, Ромку, хорошую песню вспомнили.
"Я там, где ребята толковые, я там, где плакаты "Вперёд!""...
Только шо ж вы с неё какой-то марш бомжей сделали? Песня не о том, что людям жить негде, а как раз о том, что есть у них и дом, и улица, но кроме этого у них ещё есть и огромная страна, в которой их даже почта найти не может - такой размах и просторы...
Это ж вы у себя в ЗУ привыкли, що на тому боцi там живе Марiчка, в хатi, що сховалась у зелений бiр, а ген-ген (дуже далеко, кiлометра з пiвтора!) живе вуйко Йван, а там - вуйко Степан, та от вже й вся країна... Вилiз на полонину - ось уже й з високої полонини ген я бачу Верховину. Всю. А чого не бачу - того менi й не треба.
"Сухопутная я крыса, и сижу на берегу..."
Не понять вам, хуторянам, что такое Великая Страна. Которую мы, к сожалению, потеряли. В которой украинские дети могли в зимние каникулы поехать и в Москву, и в Питер, и в Бухару... а летом я вообще молчу...
И чему ж вы радуетесь - что теперь эти дети будут тихо сидеть на самой высокой горе планеты - Говерле - и слушать ваши сказки про славного Бандеру, который выборол им такую жизнь?
Социальные закладки