Тема: ОУН-УПА: спогади та дискусії

Ответить в теме
Страница 368 из 1519 ПерваяПервая ... 268 318 358 366 367 368 369 370 378 418 468 868 1368 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 7,341 по 7,360 из 30377
  1. Вверх #7341
    User banned
    Цитата Сообщение от at3s Посмотреть сообщение
    Яка Ви пані обізнана! Смішите мене вчергове своїми висловлюваннями. Ну чистої води пропагандуха. Ви хоч занотовуйте, потім збірник видасьте.

P.S.: А Ви знаєте, що означає абрівіатура УПА?
    В данном случае я имела ввиду не только УПА, а весь спектр националистических бандитских формирований, которые плавно перетекали из одной аббревиатуры в другую - менялись названия, но не менялась сущность.

2. Вверх #7342
    Постоялец форума Аватар для at3s
    Цитата Сообщение от Реакция Посмотреть сообщение
    В данном случае я имела ввиду не только УПА, а весь спектр националистических бандитских формирований, которые плавно перетекали из одной аббревиатуры в другую - менялись названия, но не менялась сущность.
    Тобто, значення абрівіатури УПА без пошуковика Вам невідоме, а от інформація про валюти та суми виплат Вам достаменно відомі. Цікаво надзвичайно.

А щодо бандитських формувань якогось там спрямування, то і червоні партизани теж до них входять, правда?

3. Вверх #7343
    Ще одна відповідь на закиди опонентів...

Якщо Вам не авторитетні дані УПА, то чи авторритетні для Вас донесення совєтських партизанів і розвідників, аґентури НКВД з окупованої фашистами території України? Якщо так, то вперед:

[...]Такі документи, що дають можливість дати об'єктивну оцінку діяльності ОУН-УПА, на щастя, збереглися в українських архівах, пролежавши не один десяток років під ґрифом «цілком таємно». Передусім, це донесення совєтських партизанів і розвідників, аґентури НКВД з окупованої фашистами території України, в яких подано невідому досі широкому загалові інформацію про діяльність ОУН-УПА — її свідомо приховували, оскільки вона багато в чому суперечила офіційній лінії комуністичної пропаґанди. [...]

Якщо ж вже й це не стане вагомим аргументом, або придумаєте ще якусь відмовку, тоді звиняйте, з Вами не варто вести чесної та відвертої дискусії...

4. Вверх #7344
    User banned
    По мазепинцям.
    Ай,красавец!Ай,исследователь! Блестящая школа!
    Ну теперь этих определи..

5. Вверх #7345
    Цитата Сообщение от Фельд Посмотреть сообщение
    Ай,красавец!Ай,исследователь! Блестящая школа!
    Ну теперь этих определи..

Друже, з твого боку достатньо було б вибачень за ті наклепницькі дописи.
    Але, зробивши певні висновки стосовно твоєї особини, я впевнений, що ти радше би фашистів визнав героями для себе персонально. Але це не гідне чоловіка. Потрібно і визнавати свою неправоту, це не слабкість. Навпаки - ознака світлості духу.

P.S.: В тебе ще краща школа: встановлення злочинців за їх відсутності на світлині. Це вже екзорцизмом попахує.
    Читай мої викладення вище щодо твоїх підходів...
    Последний раз редактировалось at3s; 08.06.2010 в 13:57. Причина: Доповнення думки

6. Вверх #7346
    User banned
    Друже, з твого боку достатньо було б вибачень за ті наклепницькі дописи.
    Але, зробивши певні висновки стосовно твоєї особини, я впевнений, що ти радше би фашистів визнав героями для себе персонально. Але це не гідне чоловіка. Потрібно і визнавати свою неправоту, це не слабкість. Навпаки - ознака світлості духу.
    Короче-сдулся.
    А с проповедями- это не ко мне.Это- в консисторию.Может,там поймут и примут. И заканчивай туфту гнать- чревато оно..Поймут неправильно.

7. Вверх #7347
    Короче-сдулся.
    А с проповедями- это не ко мне.Это- в консисторию.Может,там поймут и примут. И заканчивай туфту гнать- чревато оно..Поймут неправильно.
    От хто і здувся, то ти, дружок.

Дав маху, то хоч визнай, а не плодонось нісенітниці, котрі до теми не мають стосунку.
    Почитай трішки літератури про УПА і заходь дискутувати, а то твої пропагандистські КДБшні дані нафталіновим душком віддають.

P.S.: Визнаю наразі у тобі лише талант мінусовщика, а так ... посередненько.

8. Вверх #7348
    User banned

Дав маху, то хоч визнай, а не плодонось нісенітниці, котрі до теми не мають стосунку.
    Почитай трішки літератури про УПА і заходь дискутувати, а то твої пропагандистські КДБшні дані нафталіновим душком віддають.

Ступайте милейший..продолжайте шапочные открытия совершать....Дрейфуйте дальше.
    Бог подаст.

9. Вверх #7349
    User banned

в свою очередь убедительно советую ознакомиться с материалами Нюрнбергского процесса (том 4) там очень подробно описано кто, в каком году и с какой целью начал финансирование той банды, которая потом стала называться УПА. Это не бумаги НКВД - допросы вели американцы, опубликовано в Великобритании и США.

10. Вверх #7350
    Ступайте милейший..продолжайте шапочные открытия совершать....Дрейфуйте дальше.
    Бог подаст.
    Та вже краще і дрейфувати, аніж зі школярами, котрі прогулюють(вали) уроки дискутувати. Ти їм все розтлумачуй, розжовуй, а вони щей, невдячні, того не розуміють.

Варто тобі потренувати свої розумові можливості. Може десь і логіку підтягнути. Це ніколи не пізно і похвально.

P.S.: Звиняй, що вже дещо на особистості є перехід, але ти сам провокуєш. А, може, і робота твоя в цьому полягає, я не знаю напевне.
    І можеш дати відповідь щодо достовірності даних червоних партизанів та НКВС щодо протистояння УПА та фашистів. Але це за умови, якщо твій зрачок крізь кров щось побачить.

11. Вверх #7351
    в свою очередь убедительно советую ознакомиться с материалами Нюрнбергского процесса (том 4) там очень подробно описано кто, в каком году и с какой целью начал финансирование той банды, которая потом стала называться УПА. Это не бумаги НКВД - допросы вели американцы, опубликовано в Великобритании и США.
    А яка її назва наводиться в цьому томі? Є якась конкретика? Чи, може, ви ще дані про їх пращурів з часів Київської Русі до справи долучите?

P.S.: І як щодо банд червоних партизанів? Банди, чи ні?

12. Вверх #7352
    User banned
    Та вже краще і дрейфувати, аніж зі школярами, котрі прогулюють(вали) уроки дискутувати. Ти їм все розтлумачуй, розжовуй, а вони щей, невдячні, того не розуміють.

Варто тобі потренувати свої розумові можливості. Може десь і логіку підтягнути. Це ніколи не пізно і похвально.

P.S.: Звиняй, що вже дещо на особистості є перехід, але ти сам провокуєш. А, може, і робота твоя в цьому полягає, я не знаю напевне.
    І можеш дати відповідь щодо достовірності даних червоних партизанів та НКВС щодо протистояння УПА та фашистів. Але це за умови, якщо твій зрачок крізь кров щось побачить.
    Ну,потешил уже,потешил.Всё.Свободен.Бывай..

13. Вверх #7353
    User banned
    От хто і здувся
    Не надо сдуваться, прошу, мне стало очень любопытно, определите вы что-то по фотографиям или нет.

Поэтому очень убедительно прошу, ответьте на вопрос, заданный камрадом Фельд - что за люди изображены на тех фото, за кого они?

Вы же утверждаете, что на вашем фото всё понятно по форме, так докажите это наглядно, разобравшись в тестовом задании!

14. Вверх #7354
    User banned
    А яка її назва наводиться в цьому томі? Є якась конкретика? Чи, може, ви ще дані про їх пращурів з часів Київської Русі до справи долучите?

P.S.: І як щодо банд червоних партизанів? Банди, чи ні?
    Поищите в этой же ветке. Я приводила очень большую цитату из протоколов допроса.

15. Вверх #7355
    Частый гость
    Поищите в этой же ветке. Я приводила очень большую цитату из протоколов допроса.
    Найшов цитати:
    - ХІХ століття - "тюрма народів" та "жандарм Європи";
    - ХХ століття - "імперія зла";
    - ХХІ століття - "незбувшийся по причині культурної грижі 3-й Рим".

16. Вверх #7356
    Постоялец форума Аватар для Волчок
    Цитата Сообщение от ромстеп Посмотреть сообщение
    Найшов цитати:
    - ХІХ століття - "тюрма народів" та "жандарм Європи";
    - ХХ століття - "імперія зла";
    - ХХІ століття - "незбувшийся по причині культурної грижі 3-й Рим".
    Охти,дядя,чахло-то как. Ну да попробуем установить первоисточники.
    1. Очевидно-взял из собственного тщательно хранимого на всякий случай конспекта лекций из вечернего университета марксизма-ленинизма.
    2. Взял из собственной же тетради по политической подготовке(хранимой с той же целью) времен разоблачения старины Рейгана и американского империализма.
    3.Вот здесь- не уверен...но с учетом упоминания характерных дефектов организма- вероятнее всего,высрал придумал сам,да?
    -You are gangsters?
    - No, we are Russians...(c)Брат-2

17. Вверх #7357
    User banned
    Оце жирна крапка у вашій риториці!
    До сьогодні Ви гадили лише на вояків УПА, нехай, Ваша робота така...
    А от вже гидота на ветерана ВОВ (Другої Світової Війни) - то вже, друже, надзвичайно парадоксально.

ХТО ДЛЯ ВАС АВТОРИТЕТ ПІСЛЯ ЦЬОГО?!

P.S.: Усі ветерани радісно плещуть Вам в долоні після цього...
    Ша... не кричите так, уважаемый, Вы не на Привозе...
    Во-первых, неизвестно, шо за человек вообще этот Юрий Бондаренко, и тот ли он, за кого себя выдает...
    А вы еще не знаете подробностей про этого "юрия коваленко" (я уж начну его в кавычки брать, а то очень уж он карикатурен получается). По одному из цитирующих его свидомых журналистов: ему в 1943 году было 17 лет, и он в этом возрасте был КАПИТАНОМ при штабармии. Оп-па! Жаль что не фельдмаршалом. Ой сорри - место было занято, ибо Манштейном был Шухевич...
    http://svetlako.livejournal.com/23811.html
    Во-вторых, считать, что среди ветеранов не может найтись человек, способный написать (или родписать) заказную статью - по меньшей мере, наивно...

ЗЫ. И не надо расписываться за всех ветеранов...

ЗЗЫ. О, чуть не забыл самое главное - Вы нашли других свидетелей того, что Жуков таки произнес эту фразу?

18. Вверх #7358
    Частый гость
    Охти,дядя,чахло-то как. Ну да попробуем установить первоисточники.
    "Первоисточник" - історія Європи та її боротьба з спадкоємцями Золотої Орди, яких до цих пір "умом не понять". І розповзся цей бур'ян по світу зі сторони Москово-суздальщини. Сапу готувати потрібно для рівновідалених від англійської "хартії вольностей" і конфуціанства.

19. Вверх #7359
    User banned
    Цитата Сообщение от ромстеп Посмотреть сообщение
    "Первоисточник" - історія Європи та її боротьба з спадкоємцями Золотої Орди, яких до цих пір "умом не понять". І розповзся цей бур'ян по світу зі сторони Москово-суздальщини. Сапу готувати потрібно для рівновідалених від англійської "хартії вольностей" і конфуціанства.
    Переведите, плиз.

20. Вверх #7360
    Цитата Сообщение от RJK Посмотреть сообщение
    Не надо сдуваться, прошу, мне стало очень любопытно, определите вы что-то по фотографиям или нет.

Поэтому очень убедительно прошу, ответьте на вопрос, заданный камрадом Фельд - что за люди изображены на тех фото, за кого они?

Вы же утверждаете, что на вашем фото всё понятно по форме, так докажите это наглядно, разобравшись в тестовом задании!
    Я знаю, друже, яку ти тут роль виконуєш, я тобі вже колись писав, не повторюватимусь. Хоч і нагадаю, що сміятись я люблю, чиї б це не були жарти, аби дотепні.

А вестись на твої дурнички не збираюсь, адже і твій партнер по бізнесу не відповідає моїм викликам. Він вже ось звільнився, здається, намагаючись мене звільнити.

Ответить в теме
Страница 368 из 1519 ПерваяПервая ... 268 318 358 366 367 368 369 370 378 418 468 868 1368 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права