|
Ще одна відповідь на закиди опонентів...
Якщо Вам не авторитетні дані УПА, то чи авторритетні для Вас донесення совєтських партизанів і розвідників, аґентури НКВД з окупованої фашистами території України? Якщо так, то вперед:
[...]Такі документи, що дають можливість дати об'єктивну оцінку діяльності ОУН-УПА, на щастя, збереглися в українських архівах, пролежавши не один десяток років під ґрифом «цілком таємно». Передусім, це донесення совєтських партизанів і розвідників, аґентури НКВД з окупованої фашистами території України, в яких подано невідому досі широкому загалові інформацію про діяльність ОУН-УПА — її свідомо приховували, оскільки вона багато в чому суперечила офіційній лінії комуністичної пропаґанди. [...]
Якщо ж вже й це не стане вагомим аргументом, або придумаєте ще якусь відмовку, тоді звиняйте, з Вами не варто вести чесної та відвертої дискусії...![]()
Друже, з твого боку достатньо було б вибачень за ті наклепницькі дописи.
Але, зробивши певні висновки стосовно твоєї особини, я впевнений, що ти радше би фашистів визнав героями для себе персонально. Але це не гідне чоловіка. Потрібно і визнавати свою неправоту, це не слабкість. Навпаки - ознака світлості духу.
P.S.: В тебе ще краща школа: встановлення злочинців за їх відсутності на світлині. Це вже екзорцизмом попахує.
Читай мої викладення вище щодо твоїх підходів...
Последний раз редактировалось at3s; 08.06.2010 в 13:57. Причина: Доповнення думки
От хто і здувся, то ти, дружок.
Дав маху, то хоч визнай, а не плодонось нісенітниці, котрі до теми не мають стосунку.
Почитай трішки літератури про УПА і заходь дискутувати, а то твої пропагандистські КДБшні дані нафталіновим душком віддають.
P.S.: Визнаю наразі у тобі лише талант мінусовщика, а так ... посередненько.
в свою очередь убедительно советую ознакомиться с материалами Нюрнбергского процесса (том 4) там очень подробно описано кто, в каком году и с какой целью начал финансирование той банды, которая потом стала называться УПА. Это не бумаги НКВД - допросы вели американцы, опубликовано в Великобритании и США.
Та вже краще і дрейфувати, аніж зі школярами, котрі прогулюють(вали) уроки дискутувати. Ти їм все розтлумачуй, розжовуй, а вони щей, невдячні, того не розуміють.
Варто тобі потренувати свої розумові можливості. Може десь і логіку підтягнути. Це ніколи не пізно і похвально.
P.S.: Звиняй, що вже дещо на особистості є перехід, але ти сам провокуєш. А, може, і робота твоя в цьому полягає, я не знаю напевне.
І можеш дати відповідь щодо достовірності даних червоних партизанів та НКВС щодо протистояння УПА та фашистів. Але це за умови, якщо твій зрачок крізь кров щось побачить.![]()
Не надо сдуваться, прошу, мне стало очень любопытно, определите вы что-то по фотографиям или нет.
Поэтому очень убедительно прошу, ответьте на вопрос, заданный камрадом Фельд - что за люди изображены на тех фото, за кого они?
Вы же утверждаете, что на вашем фото всё понятно по форме, так докажите это наглядно, разобравшись в тестовом задании!
Охти,дядя,чахло-то как. Ну да попробуем установить первоисточники.
1. Очевидно-взял из собственного тщательно хранимого на всякий случай конспекта лекций из вечернего университета марксизма-ленинизма.
2. Взял из собственной же тетради по политической подготовке(хранимой с той же целью) времен разоблачения старины Рейгана и американского империализма.
3.Вот здесь- не уверен...но с учетом упоминания характерных дефектов организма- вероятнее всего,высрал придумал сам,да?![]()
-You are gangsters?
- No, we are Russians...(c)Брат-2
Ша... не кричите так, уважаемый, Вы не на Привозе...
Во-первых, неизвестно, шо за человек вообще этот Юрий Бондаренко, и тот ли он, за кого себя выдает...
Во-вторых, считать, что среди ветеранов не может найтись человек, способный написать (или родписать) заказную статью - по меньшей мере, наивно...А вы еще не знаете подробностей про этого "юрия коваленко" (я уж начну его в кавычки брать, а то очень уж он карикатурен получается). По одному из цитирующих его свидомых журналистов: ему в 1943 году было 17 лет, и он в этом возрасте был КАПИТАНОМ при штабармии. Оп-па! Жаль что не фельдмаршалом. Ой сорри - место было занято, ибо Манштейном был Шухевич...
http://svetlako.livejournal.com/23811.html
ЗЫ. И не надо расписываться за всех ветеранов...
ЗЗЫ. О, чуть не забыл самое главное - Вы нашли других свидетелей того, что Жуков таки произнес эту фразу?
"Первоисточник" - історія Європи та її боротьба з спадкоємцями Золотої Орди, яких до цих пір "умом не понять". І розповзся цей бур'ян по світу зі сторони Москово-суздальщини. Сапу готувати потрібно для рівновідалених від англійської "хартії вольностей" і конфуціанства.Охти,дядя,чахло-то как. Ну да попробуем установить первоисточники.
Я знаю, друже, яку ти тут роль виконуєш, я тобі вже колись писав, не повторюватимусь. Хоч і нагадаю, що сміятись я люблю, чиї б це не були жарти, аби дотепні.
А вестись на твої дурнички не збираюсь, адже і твій партнер по бізнесу не відповідає моїм викликам. Він вже ось звільнився, здається, намагаючись мене звільнити.![]()
Социальные закладки