| ||
Тема: Великі українці!
З блога Вахтанга Кіпіані:
Кінець "Великих..."
Сьогодні останній день проекту "Великі Українці", в якому працював з липня минулого року. Не скажу, що зробленим аж надто задоволений - багато сил пішло на боротьбу з упередженістю і політизацією. Емоційно проект виснажливий, хоча дуже радий десяткам нових знайомств по всій Україні, сайтом, де є 640 біографій, блогом проекту, де представлено понад дві сотні визначних українців. Це те, що залишиться після проекту.
Я не знаю, хто лідирує. З вівторка мені, шеф-редакторові проекту, цю інформацію не надають. Мовляв, конфлікт інтересів - я ж "адвокат" одного з "великих". Знаю, що багато груп впливу відкладали зусилля на останній день, щоб вкинути побільше за "своїх". Подивимось, що буде. До групи підтримки лідера ОУН запрошено Степана Бандеру-онука, Тараса Чубая, Володимира В'ятровича і хлопців з гурту "Гайдамаки". Початок ефіру о 21.30.
Вважаю, що в дуже гідній і рівній за складом "десятці" є три постаті, імена яких для мене особисто є актуальними - це Тарас Шевченко, Степан Бандера і В'ячеслав Чорновіл. Можу пишатися, що мої фільми про Бандеру й Чорновола подивилися мільйони людей. За рейтингом "телесмотрения" вони відповідно - перший і четвертий.
Дещо з того, про що сьогодні я ще не можу говорити, я напишу в книжці, де буде подано інформацію про тих видатних українців, які не потрапили у першу сотню та унікальні факти і статистика голосування майже двох мільйонів українців з 24 серпня 2007-го по 16 травня 2008-го.
З понеділка починаю шукати роботу. Я люблю цей стан, коли повністю вільний і коли все найкраще знову попереду.
Навіть найкращі стають згодом катами
Я бы поставила в таком порядке великих украинцев из десятки Шустера:
Шевченко
Хмельницкий
Франко
Леся Украинка
Амосов
Сковорода
Черновол
--
Бандера - не герой в моем понимании
Лобановского - не знаю
Ярослав Мудрый - не украинец
зи. Питання для "ісконних одеситів".
Хто у нас тут "жив та працював"...?![]()
Тут могла бути ваша реклама
Мої фаворити Франко та Лобановський на останніх позиціях.
Прикро...
Особливо за Франка...
Навіть найкращі стають згодом катами
Блиин!! Лобановский тренер киевского Динамо!!
Сейчас исправлюсь..)
Вот так:
Шевченко
Хмельницкий
Франко
Леся Украинка
Амосов
Лобановский
Сковорода
Черновол
Ярослав Мудрый - русский князь..
Княжил на Руси с 1011 г, всего 37 лет, из них 12 лет был киевским князем (1036-1048), умер в 1054 году
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%...80%D1%8B%D0%B9
Так lens, Ярослава тут стопудняк не було! )))
Я мав наувазі Франка.![]()
Тут могла бути ваша реклама
Социальные закладки