н-да, надеюсь Янукович таки сделает русским вторым государственным и языковой вопрос таким образом решится
| ||
н-да, надеюсь Янукович таки сделает русским вторым государственным и языковой вопрос таким образом решится
Павлик-Морозов, мова тут НІ ДО ЧОГО.
Людину взяли на роботу. Це її ОБОВ'ЯЗОК добре знати українську мову.
Ви ж не дивуєтесь тому, що лікар вміє лікувати?!
І, до речі, ця цитата ще каже про пофігізм нашого народу... От я не полінувалася і 3 рази перед виборами ходила і перевіряла свою наявність у списках і правильність.
До речі, ви ще скажіть, що незнання української впливає на ідентифікацію цифр. Але мені приписали 10 зайвих років. І це така сама помилка, що і літера в прізвищі.
Навіть найкращі стають згодом катами
Сборник украинских народных сказок? Угадал?Сообщение от ALKA
![]()
А зачем вообще нужно переводить имена собственные на украинский? Я б еще понял, если бы в украинском отсутствовали нужные буквы или звуки, как, например, в японском. Например, я таки не въезжаю, зачем писать Перебурзi когда в украинском существует аж две (!) буквы "г"? Или зачем вместо Николай писать Мыкола?Сообщение от Iрися
Пофигизм есть наверное в большинстве exUSSR стран, т.к. такое обилие выборов плохо влияет на психику населенияІ, до речі, ця цитата ще каже про пофігізм нашого народу... От я не полінувалася і 3 рази перед виборами ходила і перевіряла свою наявність у списках і правильність.А на кой, извините, при голосовании указывать ТТД избирателя? Разве ФИО и данных удостоверения личности с личной подписью уже не достаточно?Але мені приписали 10 зайвих років. І це така сама помилка, що і літера в прізвищі.
Павлик-Морозов,
Ви чесно не розумієте чи це так оригінально дурку валяєте?!А зачем вообще нужно переводить имена собственные на украинский?
Добре, пояснюю.
Голосувати на виборах України мають ВИКЛЮЧНО громадяни України. Відповідно, кожен громадянин України повинен мати УКРАЇНСЬКИЙ паспорт. Український паспорт передбачає заповнення там данних державною мовою.
Тепер зрозуміло?! Чи знову не доходить?!
Мені тепер здається, що Ви і російської мови не знаєте. Ви ніколи не чули про таке явище як "чергування". Уявіть, чергуватися можуть і голосні, й приголосні.Например, я таки не въезжаю, зачем писать Перебурзi когда в украинском существует аж две (!) буквы "г"?
Тепер подумайте як інакше сказати "житель Петербурга"?! Я у Вас вірю, Ви зможете!!!
А тепер знайдіть в новоутвореному слові літеру "г". :twisted:
Уявіть ситуацію, що я живу разом з бабусею. Мене назвали на її честь. Вона свого сина (мого батька) назвала на честь свого. Прізвище в нас відповідно також збігаються. Ну і прописані ми в одному й тому самому місці.А на кой, извините, при голосовании указывать ТТД избирателя? Разве ФИО и данных удостоверения личности с личной подписью уже не достаточно?
Тепер уявіть, що у двох людей збігється повність ПІБ та адреса проживання. І як їх за вашою пропозицією відрізняти?! Якщо не вказаний рік, то я можу піти і за неї, і за себе проголосувати...
Уявіть ситуацію, що я живу разом з бабусею. Мене назвали на її честь. Вона свого сина (мого батька) назвала на честь свого. Прізвище в нас відповідно також збігаються.
Iрися, вы это, старообрядцы?! :question:
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Павлик-Морозов, писав: "Зачем вместо Николай писать Микола"? Оце дійсно клініка так клініка... З часів валуєвського указу в психології росіянина нічого не змінилося, знов одне й теж саме: "Нет, небыло и быть неможет..."
Iрися,продолжаю Вашу мысль.Представьте Павлик что у Вас брат-близнец живуший на Украине.И Вы регулярно ездите сюда фальсифицировать за Януковича.
Любое дело можно довести до маразма,давайте справку что у Вас нет близнеца.
ALKA, проголосовавшему нужно делать дырку в ухе, аналогично как коров метят. Тогда не будет фальсификаций.
Iрися, мольфар, НЕМЕДЛЕННО прекратите балакать быдлячей мовой!!! Тут одесситы собрались, куда вы со своим хохлячим прононсом лезете?????
Normolizator, какое значение имеет сам язык? Главное это то, что этим языком говорится...
Normolizator, ой-йо...
Я б за таке попередження понадавала...
Да нет,мольфарчик! Почему если батяня назвал меня Колей , прожив с этим именем я должен отзываться на какое-то непонятное Мыкола.Епсть,Указ из центра?Павлик-Морозов, писав: "Зачем вместо Николай писать Микола"? Оце дійсно клініка так клініка... З часів валуєвського указу в психології росіянина нічого не змінилося, знов одне й теж саме: "Нет, небыло и быть неможет..."
Мы тут до Вас много об этом говорили.
Кстати.Александра-Олександра. А ласковое Саша ?...... :angr:
ALKA,
"Микола, тримай сориру! -"Гыыыыыык" - Шо ты гыкаеш, кажи: піймав, чи ні?
Iрися, Шбека за это провокатором обозвали....
ЧК не дремлет.
ALKA, ми ж це вже обгооврювали.
ПІБ перекладають за замовчуванням. Якщо Ви хочете бути Колєю, то будь ласка. Вам у паспорті напишуть Ніколай.
Iрися, Да мыж уже обговорювали.Опять же из-за своей юности не помните.
НИКТО НАС И НЕ СПРАШИВАЛ! Писали и все.
Хорошо помница Ваше: "ДЕРЖАВА".
Ирыся!!!! На одесском форуме говорят по русски! Или вали на какой-нибудь ужгородский!
ALKA, от якби з такою "заявою" яку зробив цей жлоб Normolizator, виступив, наприклад, Маяк, то відразу можна було б почути: "фашист", "клініка", а тут всі мовчать. Це має назву подвійні стандарти.
мольфар, так пусть "буек" и общается,они поймут друг друга.
Социальные закладки