Тема: Шоу "Холостяк" на СТБ. 5 сезон

Ответить в теме
Страница 3500 из 6903 ПерваяПервая ... 2500 3000 3400 3450 3490 3498 3499 3500 3501 3502 3510 3550 3600 4000 4500 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 69,981 по 70,000 из 138049
  1. Вверх #69981
    Постоялец форума Аватар для Мьюзик
    Да уж, чуда не жду. Ни завтра, ни в следующем сезоне, если на таковой канал решится. Мечтаю, чтоб это рыжее недоразумение кудысь делось. Она с романтикой антагонисты. Ножницепопого нехай заберёт с собой. Чур всякую Гай Германику в режисэрши не приглашать!
    У настоящего мужчины женщина счастливая, у остальных - сильная!

2. Вверх #69982
    Не покидает форум Аватар для Будикка
    село Пісюневичі, проспект Манюній, дім 2 кв. 84.
    Цитата Сообщение от Мьюзик Посмотреть сообщение
    Да уж, чуда не жду. Ни завтра, ни в следующем сезоне, если на таковой канал решится. Мечтаю, чтоб это рыжее недоразумение кудысь делось. Она с романтикой антагонисты. Ножницепопого нехай заберёт с собой. Чур всякую Гай Германику в режисэрши не приглашать!
    романтика - це не цікаво.
    Ми переможемо цю російську наволоч.

3. Вверх #69983
    Постоялец форума Аватар для Мьюзик
    Цитата Сообщение от Будикка Посмотреть сообщение
    Кожному своє до смаку. Мені в поточному сезоні скрізь нічого цікаво не було. А з Френькою було дуже цікаво.
    У настоящего мужчины женщина счастливая, у остальных - сильная!

4. Вверх #69984
    Ножницепопый после прошлого сезона говорил, что переходит в другой проект.

5. Вверх #69985
    Постоялец форума Аватар для Пани Душкова
    Про Юлю.
    Такі риси як підлість, підступність, хитрість самі по собі розуміється, що людина зовні при спілкуванні гарна, але в певній ситуації може підставити, зрадити тощо, і це не заважає людині бути розумною, дотепною, або просто симпатичною в розмові. Вчинок Юлі, яка донесла холостяку про Стеллу (не пам"ятаю вже точно про що там), і є тим, про що сказала вище. Тому моє ставлення до неї недовірливе і мене не причаровують її позитивні риси.

Про Ліду.
    Давай для початку розберемо поняття . Жінка вамп - це харизматична сексапільність, спокусниця, жінка, яка вміє маніпулювати почуттями чоловіка. Наприклад Мата Харі. Де у Ліди можна знайти сексапільність? чи чуттєвість?, чарівність? В якій сцені все це проявилось? Зазвичай сексапільністю володіють впевнені в собі люди, які не соромляться показати свою сексуальність, свій інтерес до протилежної статі. Отой відвертий контакт трусиків пізно вечером я не можу назвати ніяк, окрім вульгарності.
    Про вміння маніпулювати там взагалі ой як важко і це мабуть єдина позитивна риса Ліди. Ліди асексуальна, тому жінкою вамп її назвати навіть з натяжкою неможливо. Це моє бачення.

Тепер про "погану дівчинку". Знову ж таки поняття "погана дівчинка" не варто плутати з поняттям "погана людина". Ліда якраз погана людина. Які причини цього? Там потрібно занурюватись у родинні стосунки, дитинство, вивчати її натальну карту.

Сказати чому саме її обрав Діма не можу, але я заперечую думку, що у нього до неї був якийсь інтерес, принаймі до Стели цього інтересу було більше. ІМХА.
    Ну Диму вона, принаймні спокусила. То у тебе сумніви, що може і когось іншого? На проекті на її горизонті був лише Діма. І неозброєним оком було видно, що він закохався, а вона - ні. Щодо "поганої людини", то у мене не чорно-біле сприйняття людей. Вона ж не серійний вбивця якийсь. В кожній людині може бути щось хороше і щось погане на додачу. А потім все залежить від вовків, яких ми годуємо.
    А щодо Юлі ти мою думку знаєш. Я її не змінила, то ж повторюватись не буду.
    О, человек, помоги себе сам! (Л.Бетховен)

6. Вверх #69986
    Новичок Аватар для doktoritsa
    Цитата Сообщение от Слонечка Посмотреть сообщение
    ну в восьмом уж пусть сама Калина поучаствует в качестве претендентки, а мы похихикаем тогда!
    Калина? Поучаствует? Это в смысле? В роли нового Холостяка? Я даже боюсь представить жанр этого шоу...
    Она может только в закадровом тексте бензопилу озвучивать. И усе.

7. Вверх #69987
    Постоялец форума Аватар для Muzas
    В прошлом году была и романтика, и поржать, и подраться - настоящее шоу, но его сделала не Малина, а классные харизматичные участники: Анетти, Иракли, Гулена, Катя Абдалова, Снежана.
    Последний раз редактировалось Muzas; 02.06.2017 в 06:46.

8. Вверх #69988
    Цитата Сообщение от Мьюзик Посмотреть сообщение
    Кожному своє до смаку. Мені в поточному сезоні скрізь нічого цікаво не було. А з Френькою було дуже цікаво.
    З Френькою і мені було цікаво, але там романтики не було. Секс на Мальдивах я не вважаю романтикою. Але там були цікаві дівчата, - Юля, грузинка, Оля недозгвалтована, Катя Кравченко.

9. Вверх #69989
    Цитата Сообщение от Пани Душкова Посмотреть сообщение
    Ну Диму вона, принаймні спокусила. То у тебе сумніви, що може і когось іншого? На проекті на її горизонті був лише Діма. І неозброєним оком було видно, що він закохався, а вона - ні. Щодо "поганої людини", то у мене не чорно-біле сприйняття людей. Вона ж не серійний вбивця якийсь. В кожній людині може бути щось хороше і щось погане на додачу. А потім все залежить від вовків, яких ми годуємо.
    А щодо Юлі ти мою думку знаєш. Я її не змінила, то ж повторюватись не буду.
    Я не сперечаюсь, кожен по-своєму розуміє дії, слова і вчинки. Для мене сезон був не дуже цікавим не тому, що дівчата якісь не такі, чи що холостяк не такий. Не цікаво було через те, що не було кохання, не було захоплення, не було розвитку почуттів.

Спостерігати цікаво за розвитком, за чередою мук і радощів. І не важливо, в принципі, хто їх відчуває. Ряснова була примітивна, тупувата білявка, яка постійно псєшила. Але було видно, що Фроня їй подобається, особливо після близькості, і саме ось це було цікаво. Зоя-грузинка подобалась Фроні, але не було імпульсу і було цікаво запалахкотить чи ні. До Юлі була велика пристрасть, було видно, що Френсіс її хоче і що вона йому подобалась і це було цікаво.

Те ж саме можна сказати і про Іскорнєва. Було цікаво дивитись як він плотоядно дивився на Мері, як проявляв відверту прихильність до Яни і як заради забави презентував Козир. Було видно, що Скорикова йому в принципі не припала до душі, але вона дуже сильно хотіла в побєділки і Андрію це подобалось.

Ганна розігріла на першому побаченні Іраклія, потім його інтерес поступово стихав і це було дуже цікаво спостерігати. Було видно, що Іраклій подобається Гульоні, а Іраклію подобається Наташа.

Чому не цікавий цей сезон? Не тому що самі по собі дівчата погані. А тому, що не було ніяких почуттів ні у кого. Було лише бажання виграти з боку дівуль і бути сексіловеласом з боку холостяка.
    Діма - це не той типаж хлопця, який запалює дівку миттєво. Діма - це для створення родини. А на шоу має бути, як тут правильно раніше говорили, дамський чортяка, хабалюка, чоловік, який любить жінок і вміє з ними поводитись. Всього цього не можна сказати про скромного і не досвідченого Дмитра.

Це моя ІМХА.

10. Вверх #69990
    Постоялец форума Аватар для Пани Душкова
    Я не сперечаюсь, кожен по-своєму розуміє дії, слова і вчинки. Для мене сезон був не дуже цікавим не тому, що дівчата якісь не такі, чи що холостяк не такий. Не цікаво було через те, що не було кохання, не було захоплення, не було розвитку почуттів.

Спостерігати цікаво за розвитком, за чередою мук і радощів. І не важливо, в принципі, хто їх відчуває. Ряснова була примітивна, тупувата білявка, яка постійно псєшила. Але було видно, що Фроня їй подобається, особливо після близькості, і саме ось це було цікаво. Зоя-грузинка подобалась Фроні, але не було імпульсу і було цікаво запалахкотить чи ні. До Юлі була велика пристрасть, було видно, що Френсіс її хоче і що вона йому подобалась і це було цікаво.

Те ж саме можна сказати і про Іскорнєва. Було цікаво дивитись як він плотоядно дивився на Мері, як проявляв відверту прихильність до Яни і як заради забави презентував Козир. Було видно, що Скорикова йому в принципі не припала до душі, але вона дуже сильно хотіла в побєділки і Андрію це подобалось.

Ганна розігріла на першому побаченні Іраклія, потім його інтерес поступово стихав і це було дуже цікаво спостерігати. Було видно, що Іраклій подобається Гульоні, а Іраклію подобається Наташа.

Чому не цікавий цей сезон? Не тому що самі по собі дівчата погані. А тому, що не було ніяких почуттів ні у кого. Було лише бажання виграти з боку дівуль і бути сексіловеласом з боку холостяка.
    Діма - це не той типаж хлопця, який запалює дівку миттєво. Діма - це для створення родини. А на шоу має бути, як тут правильно раніше говорили, дамський чортяка, хабалюка, чоловік, який любить жінок і вміє з ними поводитись. Всього цього не можна сказати про скромного і не досвідченого Дмитра.

Це моя ІМХА.
    Ну тут я погоджуюсь з Наталею Кондратенко, яка написала, що спортсмени не підходять для таких шову. У них немає харизми, легкості, шарму. От за Іскорнєвим в цьому плані дуже цікаво було спостерігати, мені подобався його сезон. Про Макса взагалі мовчу. Та й принц сам по собі був цікавим персонажем. Іраклі в принципі людина творча і живий (досі ржу, як згадую їх індійську постановку). А всі сезони зі спортсменами - повний провал. Треба брати когось зі світу мистецтва, такі люди більш емоційні і за ними цікавіше спостерігати.
    А Діма міг би бути гарним другом. У мене перший чоловік - Близнюки і зовні трохи нагадує Діму. Він фанатичний батько і гарний друг. Але не запалює.
    О, человек, помоги себе сам! (Л.Бетховен)

11. Вверх #69991
    Постоялец форума
    @alla_simona Канал СТБ превзошел все мои ожидания! Я как никогда жду эту пятницу , несмотря на то, что была на съёмках , очень хочется посмотреть как это будет выглядеть. Такого в пост шоу еще не было никогда!!

12. Вверх #69992
    Постоялец форума

13. Вверх #69993
    Постоялец форума

14. Вверх #69994
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Клара Целкин Посмотреть сообщение
    @alla_simona Канал СТБ превзошел все мои ожидания! Я как никогда жду эту пятницу , несмотря на то, что была на съёмках , очень хочется посмотреть как это будет выглядеть. Такого в пост шоу еще не было никогда!!
    У них всегда "такого ещё не было никогда") а на самом деле смертельная скука.
    Эх, Одесса...

15. Вверх #69995
    Постоялец форума Аватар для tyna dako
    Цитата Сообщение от Клара Целкин Посмотреть сообщение
    А Димко таки с мамкой пришёл)

16. Вверх #69996
    Постоялец форума
    https://beauty.ua

17. Вверх #69997
    Постоялец форума

18. Вверх #69998
    Постоялец форума
    @cherkasov_dmitriy Сегодня узнаете, как сложилась наша жизнь после проекта �� #холостяк7 #дмитрийчеркасов #stb #bachelor #можливовсе #demiratasoy #каквыйтизамуж #жизньпослепроекта

19. Вверх #69999
    Постоялец форума Аватар для tyna dako
    alla_simona@alek_olya смотри в пятницу пост шоу, ты просто прозреешь)))
    Неужели объявят,что Дима того немного)

20. Вверх #70000
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от tyna dako Посмотреть сообщение
    alla_simona@alek_olya смотри в пятницу пост шоу, ты просто прозреешь)))
    Неужели объявят,что Дима того немного)
    Посмотрим, тут еще мамаша на страничке отметилась.. А перед финалом, вообще, желала счастье паре под совместными фото Стеллы и Димы..

а это после финала
    Последний раз редактировалось Клара Целкин; 02.06.2017 в 12:19.

Ответить в теме
Страница 3500 из 6903 ПерваяПервая ... 2500 3000 3400 3450 3490 3498 3499 3500 3501 3502 3510 3550 3600 4000 4500 ... ПоследняяПоследняя