Сообщение от
Будикка
Я не сперечаюсь, кожен по-своєму розуміє дії, слова і вчинки. Для мене сезон був не дуже цікавим не тому, що дівчата якісь не такі, чи що холостяк не такий. Не цікаво було через те, що не було кохання, не було захоплення, не було розвитку почуттів.
Спостерігати цікаво за розвитком, за чередою мук і радощів. І не важливо, в принципі, хто їх відчуває. Ряснова була примітивна, тупувата білявка, яка постійно псєшила. Але було видно, що Фроня їй подобається, особливо після близькості, і саме ось це було цікаво. Зоя-грузинка подобалась Фроні, але не було імпульсу і було цікаво запалахкотить чи ні. До Юлі була велика пристрасть, було видно, що Френсіс її хоче і що вона йому подобалась і це було цікаво.
Те ж саме можна сказати і про Іскорнєва. Було цікаво дивитись як він плотоядно дивився на Мері, як проявляв відверту прихильність до Яни і як заради забави презентував Козир. Було видно, що Скорикова йому в принципі не припала до душі, але вона дуже сильно хотіла в побєділки і Андрію це подобалось.
Ганна розігріла на першому побаченні Іраклія, потім його інтерес поступово стихав і це було дуже цікаво спостерігати. Було видно, що Іраклій подобається Гульоні, а Іраклію подобається Наташа.
Чому не цікавий цей сезон? Не тому що самі по собі дівчата погані. А тому, що не було ніяких почуттів ні у кого. Було лише бажання виграти з боку дівуль і бути сексіловеласом з боку холостяка.
Діма - це не той типаж хлопця, який запалює дівку миттєво. Діма - це для створення родини. А на шоу має бути, як тут правильно раніше говорили, дамський чортяка, хабалюка, чоловік, який любить жінок і вміє з ними поводитись. Всього цього не можна сказати про скромного і не досвідченого Дмитра.
Це моя ІМХА.
Социальные закладки