|
Всем добрый вечерочек!!! Погода на редкость удачная выдалась в воскресный денек. В Лаштунках будет сегодня веселее думаю. Тема так еще называется?
(Честно говоря обожаю дождь. А что делать?)
Заставить правительство говорить правду,также сложно,как кошку купаться.
)
под Ваше настроение
. . . Тому, що повітря стає чистішим; бо можна плакати і твоїх сліз ніхто не помітить; можна просто спостерігати і помітити те , чого не побачиш в звичайний день. Різка зміна погоди зробила місто нервовим та похмурим. Усі несамовито поспішають, ніби на світі лише одні вони, а усі інші - просто перепони. Так весело спостерігати, як люди наввипередки забігають під накриття, збиваючи усе на своєму шляху; як когось випадково обіллє машина і ти поповниш запас нецензурних висловів; як викидають сміття повз урну і не зупиняються підняти, бо можна ж ще більше намокнути! . . Смішно. . . Сумно. . .
Та все одно я люблю дощ.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Цитата:
. . . Тому, що повітря стає чистішим; бо можна плакати і твоїх сліз ніхто не помітить; можна просто спостерігати і помітити те , чого не побачиш в звичайний день. Різка зміна погоди зробила місто нервовим та похмурим. Усі несамовито поспішають, ніби на світі лише одні вони, а усі інші - просто перепони. Так весело спостерігати, як люди наввипередки забігають під накриття, збиваючи усе на своєму шляху; як когось випадково обіллє машина і ти поповниш запас нецензурних висловів; як викидають сміття повз урну і не зупиняються підняти, бо можна ж ще більше намокнути! . . Смішно. . . Сумно. . .
Та все одно я люблю дощ.
Нет, я в дожде вижу только позитив. Причем в дожде мелком, длительном, сером.... В снеге, любом, тоже только позитив. В общем любая непогода мне нравится больше, чем просто солнце.![]()
Монтаж. С сиськами сзади. Я все поняла.
Социальные закладки