|
Ну так він не те що сказав "нелецеприятное" він прямо вказав, що західняки схилні до вбивства. І ви в своїй більшості підхопили подібні ствердженняПрийом нацистів і пропаганди Геббельса, тільки тоді це було по відношенню до євреїв. Створити образ такого собі народу вбивці, який і людьми то важко назвати ще й який "кормится" за ваш рахунок. Чого варто тільки почитати тут пости про "западенцов", один навіть з танками зібрався їхати "усмєрять". І ще відхрещуєтесь від нацизму
![]()
Номер раз. Если сейчас же не найдешь пост, где "один" собрался "усмєрять", торжественно нареку тебя треплом.
Номер два. Я тебе уже объяснил - если всякие ублюдки могут себе позволить нацепить такую форму, как на фотографии, считая, что они восстанавливают историческую справедливость, то проехаться по ним советским танком тоже будет вполне в духе военной реконструкции.
У дураков две беды - дороги и Россия.
Последний раз редактировалось Liubertas; 30.12.2009 в 15:33.
нетты ответь, какую одежду у вас принято надевать на похороны?Щось подібне мабуть було в геббельсових фільмах про євреїв. Знаю, знаю погані "западенци" ду-у-же поганіТак що там про те що у вас нічого немає від нацистів?
![]()
в Луцке тоже несут гроб, одевшись в форму СС?
"це ж просто похорон" (с)
Социальные закладки