Тема: Новострой "Люксембург" на ул Средней/Косвеная ("Стикон")

Ответить в теме
Страница 343 из 874 ПерваяПервая ... 243 293 333 341 342 343 344 345 353 393 443 843 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 6,841 по 6,860 из 17476
  1. Вверх #6841
    Посетитель
    я знаю, что это всего лишь строительный номер. По поводу изоляции, из личного опыта: мы с соседями в ныне живущей квартире сделали звукоизоляцию (мы со своей стороны, а они со своей)....разницы практически нет, ежели мы бы не делали ее. Все равно слышимость практически такая же. Материал, из которых построены стены что в моем доме, что в ЖК Люксембург одинаковы. Поэтому это вопрос для меня пока открытый.

2. Вверх #6842
    Не покидает форум Аватар для multik
    Цитата Сообщение от Кровь с молоком Посмотреть сообщение
    я знаю, что это всего лишь строительный номер. По поводу изоляции, из личного опыта: мы с соседями в ныне живущей квартире сделали звукоизоляцию (мы со своей стороны, а они со своей)....разницы практически нет, ежели мы бы не делали ее. Все равно слышимость практически такая же. Материал, из которых построены стены что в моем доме, что в ЖК Люксембург одинаковы. Поэтому это вопрос для меня пока открытый.
    Еще не поздно выполнить кладку из силикатного кирпича
    Я никогда не видел фильмов про роботов, чтобы робот был пьяный

3. Вверх #6843
    Посетитель
    Цитата Сообщение от multik Посмотреть сообщение
    Еще не поздно выполнить кладку из силикатного кирпича
    Спасибо за совет, буду иметь в виду

4. Вверх #6844
    Спасибо за совет, буду иметь в виду
    Это не совет. Это предложение соседа из трешки...

5. Вверх #6845
    Посетитель
    однокомнатная, №98
    Это та, что на сайте продавалась долго? Привет, сосед сверху!

6. Вверх #6846
    Новичок Аватар для demiurg12
    Жителям секций Б,В и инвесторам остальных секций: большая просьба поделиться опытом по звукоизоляции межквартирных стен для дальнейшего спокойствия и тишины со стороны соседей. Я из секции "Г" 3 этаж

7. Вверх #6847
    Частый гость
    ...мы с соседями в ныне живущей квартире сделали звукоизоляцию (мы со своей стороны, а они со своей)....разницы практически нет.....-
    Расскажите пожалуйста, что Вы за шумоизоляцию делали и как, что разница не чувствуется?

Что бы мы так ,не дай бог, не сделали.

8. Вверх #6848
    Посетитель
    Цитата Сообщение от multik Посмотреть сообщение
    Это не совет. Это предложение соседа из трешки...
    Привет сосед я буду завтра на собрании, можно это обговорить

9. Вверх #6849
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Irun'ka Посмотреть сообщение
    Это та, что на сайте продавалась долго? Привет, сосед сверху!
    Незнаю, не отслеживала..но в любом случае, привет сосед снизу

10. Вверх #6850
    Посетитель
    Цитата Сообщение от nick_od1980 Посмотреть сообщение
    ...мы с соседями в ныне живущей квартире сделали звукоизоляцию (мы со своей стороны, а они со своей)....разницы практически нет.....-
    Расскажите пожалуйста, что Вы за шумоизоляцию делали и как, что разница не чувствуется?

Что бы мы так ,не дай бог, не сделали.
    Сейчас я не могу сказать точно, что и как делали, т.к. это было довольно давно, но могу узнать детали.

11. Вверх #6851
    Постоялец форума Аватар для Дребеденщина
    Сейчас я не могу сказать точно, что и как делали, т.к. это было довольно давно, но могу узнать детали.
    Мы делали с одной стороны звукоизоляцию с ватой ширина где-то 5 см и два слоя гипсокартона, ну и еще кое-какие мелочи типа пароборьера и т.д., в общей сложности забрало 8 см. Звукоизоляции не добились полностью, но по крайней мере телевизор соседский уже не слышно, ударные шумы все равно слышны. Стикон нам положил стену в один пеноблок развернув его вдоль, и как бы получилась ширина 20 см. даже раствор толком не проложили между блоками. Соседей слышали просто когда они разговаривали.
    Сейчас меня очень заботит звукоизоляция. если есть какие-то дельные отзывы по этому вопросу буду очень признательно. Очень волнует вопрос ударных шумов.

Тут говорили о силикатном кирпиче, есть опыт?

12. Вверх #6852
    Огромное спасибо всем, кто сегодня пришел и принял решение создать ОСМД.
    ВЫ МОЛОДЦЫ!!!

13. Вверх #6853
    Цитата Сообщение от Дребеденщина Посмотреть сообщение
    Мне объясняли, что стена в кирпич (250мм против нынешних 200 из пенобетона) будет более приемлемым вариантом в первую очередь благодаря весу (чем тяжелее перегородка, тем сложнее звуковой волне через нее пробираться).
    При этом две стены в полкирпича (по 125 мм) с пустотой в 40-50мм, заполненной звукопоглощающим материалом (хотябы минвата на фольге) даст еще лучший эффект.
    А вообще в кирпичных домах советской эпохи межквартирные перегородки выполнялись в 2 кирпича (500 мм).

Но в любом случае, это мнение юриста, который спрашивал у знакомых строителей. Мнение проектировщиков и людей, оформивших в реальности кирпичную сендвич-перегородку, мне не известно.

14. Вверх #6854
    Резюмируя сегодняшнее собрание:

ПРОТОКОЛ УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ

ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ
    «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ»

21 вересня 2013 року м. Одеса

Установчі збори скликано за ініціативою ініціативної групи в складі:
    • Блохін Максим Олександрович, ,
    • Варава Вікторія Олексіївна,
    • Новак Василь Сергійович,
    • Бельцева Світлана Юріївна,

Ініціативну групу створено 01 вересня 2013р., протокол №1.

Про місце і час проведення установчих зборів, проект порядку денного та з чиєї ініціативи скликаються збори, власники об’єктів нерухомого майна були сповіщені у передбачений ст.6 ст. 6 Закону «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» спосіб.

Установчі збори проведено у внутрішньому дворі ЖК ЛЮКСЕМБУРГ за адресою: м. Одеса, вул. Середня, буд. 24, корп. 2 і корп.3.

На розгляд установчих зборів ініціативною групою запропоновано наступний проект порядку денного:
    1. Обрання голови зборів.
    2. Затвердження порядку денного.
    3. Прийняття рішення про створення ОСББ.
    4. Визначення кількісного складу правління ОСББ та його обрання.
    5. Визначення форми контролю за фінансово-господарською діяльністю правління (ревізійна комісія / ревізор / аудитор) та обрання ревізійної комісії (ревізора) або визначення аудитора.
    6. Затвердження статуту ОСББ.
    7. Вповноваження обраного керівника ОСББ щодо вчинення дій по державній реєстрації ОСББ.

Реєстрація учасників проведена ініціативною групою з 11:00 по 12:00. Протокол реєстрації додається.

До початку зборів головою ініціативної групи Блохіним М.О. було доведено до відома присутніх:
    (а) що загальна кількість осіб, які станом на 21.09.2013р. зареєстрували право власності на об’єкти нерухомого майна в будівлі по вул. Середня, буд. 24, корп. 2 або корп.3 становить ___особи;
    (б) що на зборах присутні і зареєстровано___власників;
    (в) що установчі збори правомочні, оскільки на них присутні більше п'ятдесяти відсотків власників (абзац 11 статті 6 Закону України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку»);
    (г) що у відповідності до абзацу 8 ст.6 Закону України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» кожний власник на установчих зборах має один голос, незалежно від площі та кількості квартир або приміщень, що перебувають у його власності;
    (д) що у відповідності до абзацу 9 ст.6 Закону України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» рішення на установчих зборах приймаються шляхом поіменного голосування і оформлюються особистим підписом кожного, хто проголосував, у протоколі із зазначенням результату голосування ("за" чи "проти");
    (е) що у відповідності до абзацу 9 ст.6 Закону України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» рішення вважається прийнятим, якщо за нього проголосувало не менше двох третин присутніх осіб, які мають право голосу.

Установчі збори оголошено відкритими.

1. На розгляд присутніх ставиться питання про обрання головою установчих зборів Блохіна Максима Олександровича, голову ініціативної групи. Інші пропозиції: не надходило.

Питання виноситься на голосування.
    «ЗА» - одноголосно
    «ПРОТИ» - немає.
    Рішення прийняте.
    Вирішено: головою зборів обрати Блохіна Максима Олександровича.

2. На розгляд присутніх ставиться питання про затвердження порядку денного, проект якого запропоновано ініціативною групою. Інші пропозиції: не надходило.

«ЗА» - одноголосно
    «ПРОТИ» - немає.
    Рішення прийняте.
    Вирішено: затвердити запропонований ініціативною групою порядок денний.

3. На розгляд присутніх ставиться питання про прийняття рішення про створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку в будинках, що розташовані за адресою м. Одеса, вул. Середня, буд. 24, корп. 2 і корп.3. Запропоноване найменування об’єднання - об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ». Інші пропозиції: не надходило.

«ЗА» - одноголосно
    «ПРОТИ» - немає.
    Рішення прийняте.
    Вирішено: створити в будинках, що розташовані за адресою м. Одеса, вул. Середня, буд. 24, корп. 2 і корп.3 ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ».

4. На розгляд присутніх ставиться питання щодо визначення кількісного складу правління ОСББ та обрання правління ОСББ. Запропоновано створити правління в складі трьох осіб. Інших пропозицій не надходило.
    Бажання бути обраними до складу правління виявили наступні особи:
    Блохін Максим Олександрович,
    Варава Вікторія Олексіївна,
    Резніченко Георгій Георгійович.
    Інших пропозицій не надходило.
    Головою правління запропоновано обрати Блохіна Максима Олександровича.

«ЗА» - одноголосно
    «ПРОТИ» - немає.
    Рішення прийняте.
    Вирішено: визначити, що правління ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ» складатиметься з трьох осіб;
    До складу правління обрати наступних осіб:
    Блохін Максим Олександрович, індивідуальний податковий номер _____________________;
    Варава Вікторія Олексіївна, індивідуальний податковий номер _____________________;
    Резніченко Георгій Георгійович, індивідуальний податковий номер _____________________;
    Головою правління обрано Блохіна Максима Олександровича, індивідуальний податковий номер _____________________.

5. На розгляд присутніх ставиться питання щодо визначення форми контролю за фінансово-господарською діяльністю правління ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ». Присутнім роз’яснено, що у відповідності до ст.10 Закону України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» для здійснення контролю за фінансово-господарською діяльністю правління об'єднання на загальних зборах обирається з числа членів об'єднання ревізійна комісія (ревізор) або приймається рішення про залучення аудитора. Порядок діяльності ревізійної комісії та її кількісний склад затверджуються загальними зборами.
    Бажання бути обраними до контрольного органу виявили наступні особи:
    Забалуєв Ігор Анатолійович,
    Бельцева Світлана Юріївна
    Михайлов Герман Вікторович.

Запропоновано створити орган контролю за фінансово-господарською діяльністю правління об'єднання в формі ревізійної комісії, до складу якої обрати наступних осіб:

«ЗА» - одноголосно
    «ПРОТИ» - немає.
    Рішення прийняте.
    Вирішено: визначити, що контроль за фінансово-господарською діяльністю правління ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ» здійснюватиме ревізійна комісія.
    До складу ревізійної комісії обрати наступних осіб:

6. На розгляд присутніх ставиться питання про затвердження статуту ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ», проект якого запропоновано ініціативною групою. Інших пропозиції не надходило.

«ЗА» - одноголосно
    «ПРОТИ» - немає.
    Рішення прийнято.
    Вирішено: затвердити статут ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ». Доручити голові зборів Блохіну Максиму Олександровичу підписати статут ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ»

7. На розгляд присутніх ставиться питання щодо вповноваження Блохіна Максима Олександровича, обраного зборами головою правління ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ», щодо вчинення дій по державній реєстрації об’єднання. Інших пропозицій не надходило

«ЗА» - одноголосно
    «ПРОТИ» - немає.
    Рішення прийнято.
    Вирішено: вповноважити Блохіна Максима Олександровича, обраного зборами головою правління ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ», на вчинення всіх необхідних дій щодо проведення державної реєстрації ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЖК ЛЮКСЕМБУРГ».

Обговоривши всі питання порядку денного, засідання було оголошено завершеним.

Додаток: протокол реєстрації учасників на ____ акр.

ПІДПИСИ УЧАСНИКІВ ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПОІМЕННОГО ГОЛОСУВАННЯ
    ВІДОБРАЖЕНІ В НАВЕДЕНИХ НИЖЧЕ ПІДПИСНИХ АРКУШАХ
    Последний раз редактировалось multik; 21.09.2013 в 18:31.

15. Вверх #6855
    убедительная просьба - если по тексту увидите опечатки\неточности - дайте знать

16. Вверх #6856
    Не покидает форум Аватар для K.R.B.S
    Сегодня в Д была вода и работал лифт в тестовом режиме.

17. Вверх #6857
    Постоялец форума Аватар для шотакойе
    Не розташованих, а що розташованi
    Виявили бажання, мабуть.
    14/08/2009
    08/11/2012

18. Вверх #6858
    Частый гость
    Какую вату Вы использовали? Если бы был Isovet-MOLзвукоизоляция, то эффект был бы лучше, а в общем по технологии все правильно, это более эффективно чем силикат.
    Цитата Сообщение от Дребеденщина Посмотреть сообщение
    Мы делали с одной стороны звукоизоляцию с ватой ширина где-то 5 см и два слоя гипсокартона, ну и еще кое-какие мелочи типа пароборьера и т.д., в общей сложности забрало 8 см. Звукоизоляции не добились полностью, но по крайней мере телевизор соседский уже не слышно, ударные шумы все равно слышны. Стикон нам положил стену в один пеноблок развернув его вдоль, и как бы получилась ширина 20 см. даже раствор толком не проложили между блоками. Соседей слышали просто когда они разговаривали.
    Сейчас меня очень заботит звукоизоляция. если есть какие-то дельные отзывы по этому вопросу буду очень признательно. Очень волнует вопрос ударных шумов.

19. Вверх #6859
    Постоялец форума Аватар для GLinK87
    в подписном листе допустили ошибки ,нужно было номер свидетельства вписывать а вписали кто что может )), так что опять буду обзванивать что бы продиктовали номера СПС.

20. Вверх #6860
    Новичок
    Звонил в договорной отдел "Стикона" насчет документов секции Г. Сказали перезвонить через 2 недели. ЖДЕМ-с......

Ответить в теме
Страница 343 из 874 ПерваяПервая ... 243 293 333 341 342 343 344 345 353 393 443 843 ... ПоследняяПоследняя