Ввиду захламленности старой темы, открываю новую.
В теме запрещается:
- комментировать чужие посты без сабжа,
- цитировать в ответе картинки,
- срач, как всегда, тоже не приветствуется.
|
Ввиду захламленности старой темы, открываю новую.
В теме запрещается:
- комментировать чужие посты без сабжа,
- цитировать в ответе картинки,
- срач, как всегда, тоже не приветствуется.
Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 01.10.2022 в 01:49.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
ДЯКУЮ ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ!!!
1) Величезна ПОДЯКА від ПЕНСІОНЕРІВ. 1497гривень пенсія, за 5років підняли на 172гр. 1669гривень.А міністри,зами премії по 300тис. ДЯКУЄМО? 2).ПОДЯКА від КОЖНОГО Українця який відвідав Віденську Оперу, та попив каву в Братиславі. ДЯКУЄМО? 3).ПОДЯКА за БЕЗВІЗ!!! Тепер можна ЗАРОБИТИ на КОМУНАЛКУ в Польщі, Чехії. Особлива ПОДЯКА від тисячів дітей чиї батьки з відчаю і безвиходу залишили сім"ї, стали заробітчанами(2млн). ДЯКУЄМО? 4)ДЯКУЄМО за томас! Відразу відчули ПОКРАЩЕННЯ. Всі, а ви особисто стали духовніше, добріше. Пересварилися до бійні прихожани. А брудна, ганебна антиреклама опонента Зеленського, показала всю вашу ДУХОВНІСТЬ та НАБОЖНІСТЬ. ДЯКУЄМО? 5)ПОДЯКА за масштабні ГЕЙПАРАДИ та за помилування вбивць Небесної Сотні. ДЯКУЄМО? 6) ПОДЯКА за знищені АРТСКЛАДИ і відправлені в полон ВІЙСЬКОВІ КОРАБЛІ, а там моряки, які пройшли Крим і не зрадили. За НЕПОБУДОВАНИЙ жоден патронний завод за 5 років війни. ДЯКУЄМО? Список подяк нескінчений. -ДЯКУЮ від імені БІЛЬШОСТІ(73%), НЕ ДУМАЮЧИХ, ЗАЗОМБОВАНИХ РЕАЛЬНІСТЮ ЖИТТЯ, ЗАГІПНОТЕЗОВАНИХ ТАРИФАМИ на КОМУНАЛКУ, ДОВЕДЕНИХ до ВІДЧАЮ цінами в аптеках та неможливістю дати своїм дітям гідне МАЙБУТНЕ. ДЯКУЄМО?
![]()
Власть-сила! Владеешь информацией - владеешь целым миром!
Что же вы строем не ходите?
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Политические "писанки"
Показать скрытый текст
💙💛
💙💛
Социальные закладки