Семь бед, один Reset.
|
Как подумаешь о жизни,так сразу мухи слетаются!
> Десь 2,5 роки тому випадково почув розмову між офіцерами (діючими та відставниками) "колишнього КГБ - нинішнього СБУ".
> Тіпо жартуючи (sic!) вони між собою весело обговорювали питання: тільки 90% чи всі 100% тодішнього (нагадую, розмова була 2,5 роки тому) середнього та вищого офіцерського складу СБУ отримують "додаткову" зарплату з каси ФСБ РФ?!
>
> Так про що говорити?!
>
> Ще раз скажу свою думку: найкраще, що можуть в даний час зробити для України державні силові структури (армія, мєнти, СБУ) - це роздати вогнепальну зброю народу. Або взагалі безкоштовно, або принаймі по собівартості (бо, наприклад, особисто я вклав неміряно сил та коштів в її виробництво. Як і кожен, хто пропрацював в Україні будь-де та будь-ким хоча б з 2-3 роки).
http://www2.maidan.org.ua/news/view.php3?bn=maidan_arch2009&trs=-1&key=1235096838&first=&last=
шабаш нациков
Последний раз редактировалось PersCat; 22.06.2009 в 07:26.
Нам бы столько огородов, сколько у нас козлов.
только 2 типа людей не испытывают страхов: психопаты и мертвецы
Лежал на диване, почёсывая разбитое сердце...
Дорогие ребята! Сегодня в передаче "Красный, желтый, зеленый" я расскажу вам, как индеец и китаец нашли утопленника.
У дураков две беды - дороги и Россия.
Девочка-эмо сидела на трубе,
О смерти мечтала, вздыхала о судьбе...
И вдруг труба взрывается...
Газпром - МЕЧТЫ СБЫВАЮТСЯ!
Идёт обдолбанный наркоман, несёт в руках петуха, к нему подходит второй такой же:
- Ваааась, это шо, курица?
- Нееее, это хаваеца..
Я так люблю свою страну и ненавижу государство! (с)
У самураев был специальный меч чтобы харакири сделать, а у Ахилеса кусок пемзы.![]()
Имейте храбрость быть счастливыми по своему вкусу.
Социальные закладки