Тема: Дональд Трамп

Ответить в теме
Страница 34 из 38 ПерваяПервая ... 24 32 33 34 35 36 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 661 по 680 из 746
  1. Вверх #661
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Цитата Сообщение от vado Посмотреть сообщение
    Новый опрос Pew для Трампа: 60% американцев его не одобряют, только 38% одобряют.

70% не одобряют его действия в деле Джеффри Эпштейна.

55% считают, что тарифы Трампа будут иметь долгосрочные негативные последствия для страны и их семей.
    Вчера знакомый звонил из США,говорит все разочарованы Трампом, кроме русских,ктоые живут в США,но молятся на хуйла и надеятся что Трамп надавит на Украину и заставит каритулировать

2. Вверх #662
    Пекельні борошна

Я думав, що війну рф та України буде найлегше завершити. Якби я не був президентом, путін захопив би ВСЮ Україну, – Трамп.
    А тебе і не було більшість часу з 11,5 років війни. Не захопив же.
    Трамп демонструє свою короткозорість і необізнаність в геополітиці та хлопську пихатість.
    Moscovia delenda est!

3. Вверх #663
    User banned
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    Вчера знакомый звонил из США,говорит все разочарованы Трампом, кроме русских,ктоые живут в США,но молятся на хуйла и надеятся что Трамп надавит на Украину и заставит каритулировать
    У твоего "знакомого" уникальные способности опроса "всех" американцев, включая русскоязычных.

4. Вверх #664
    User banned
    Цитата Сообщение от vado Посмотреть сообщение
    Я думав, що війну рф та України буде найлегше завершити. Якби я не був президентом, путін захопив би ВСЮ Україну, – Трамп.
    А тебе і не було більшість часу з 11,5 років війни. Не захопив же.
    Трамп демонструє свою короткозорість і необізнаність в геополітиці та хлопську пихатість.
    До повномасштабного вторгнення мордор використовував інші інструменти - гібридну агресію, політичний тиск, економічний шантаж.
    Політики часто перебільшують власну роль у світових подіях, щоб показати себе сильними переговірниками. Це не обов’язково означає повну необізнаність, радше класичний політичний прийом для мобілізації прихильників.
    Оцінювати геополітичну складність війни через призму особистих "якби я" це дійсно спрощення, але роблять так не лише Трамп, а й багато інших політиків у різних країнах.
    Приклад:
    Борис Джонсон у відставці заявляв, що "якби він залишився прем’єром, Британія була б жорсткішою до Путіна і швидше дала літаки Україні".

5. Вверх #665
    Хаймарс

Якби я не був президентом
    Растанули льди Антарктиди
    Подохли у морі дельфіни

Астероїд на землю упав
    Меланку б ніхто не їб@в
    Kill off all my demons, and my angels might die, too.

6. Вверх #666
    Хаймарс

Цитата Сообщение от Net worth Посмотреть сообщение
    До повномасштабного вторгнення мордор використовував інші інструменти - гібридну агресію, політичний тиск, економічний шантаж.
    Політики часто перебільшують власну роль у світових подіях, щоб показати себе сильними переговірниками. Це не обов’язково означає повну необізнаність, радше класичний політичний прийом для мобілізації прихильників.
    Оцінювати геополітичну складність війни через призму особистих "якби я" це дійсно спрощення, але роблять так не лише Трамп, а й багато інших політиків у різних країнах.
    Приклад:
    Борис Джонсон у відставці заявляв, що "якби він залишився прем’єром, Британія була б жорсткішою до Путіна і швидше дала літаки Україні".
    Борис Джонсон зробив припущення, щоб сталося в майбутньому якби...
    Трамп безапеляційно заявив, про ситуацію, яка вже відбулася.
    Невже ти не помітив різницю між припущенням одного та безапеляційною заявою другого?
    Тим більш ця заява була про події які відбулися не завдяки йому, а скоріше всупереч.

7. Вверх #667
    User banned
    Цитата Сообщение от Цепной Кот Посмотреть сообщение
    Борис Джонсон зробив припущення, щоб сталося в майбутньому якби...
    Трамп безапеляційно заявив, про ситуацію, яка вже відбулася.
    Невже ти не помітив різницю між припущенням одного та безапеляційною заявою другого?
    Тим більш ця заява була про події які відбулися не завдяки йому, а скоріше всупереч.
    Формально різниця між припущенном і твердженням є, але суттєвою вона стає лише для юридичної або фактологічної оцінки. Політично і психологічно обидві стратегії виконують однакову функцію - підкреслити власну значимість.

8. Вверх #668
    Хаймарс

Формально різниця між припущенном і твердженням є, але суттєвою вона стає лише для юридичної або фактологічної оцінки. Політично і психологічно обидві стратегії виконують однакову функцію - підкреслити власну значимість.
    Так, я тебе розумію, але...
    Наразі неможливо стверджувати, як саме було б реалізоване на практиці припущення Джонсона, але повірити йому можна на підставі його попередньої діяльності.
    В той же час, всі люди з IQ вище 45-47 розуміють, що ствердження Трампа це відверта брехня. Хоча певна категорія людей вірять в брехню, якщо заяви робить особа, якій вони повністю вірять.
    І ось тут самий цікавий момент. Якщо людина свідомо бреше тим, хто йому вірить, то вона просто не поважає цих людей.
    В нас саме такий піздабол також є.

9. Вверх #669
    User banned
    Так, я тебе розумію, але...
    Наразі неможливо стверджувати, як саме було б реалізоване на практиці припущення Джонсона, але повірити йому можна на підставі його попередньої діяльності.
    В той же час, всі люди з IQ вище 45-47 розуміють, що ствердження Трампа це відверта брехня. Хоча певна категорія людей вірять в брехню, якщо заяви робить особа, якій вони повністю вірять.
    І ось тут самий цікавий момент. Якщо людина свідомо бреше тим, хто йому вірить, то вона просто не поважає цих людей.
    В нас саме такий піздабол також є.
    Довіра до припущень Джонсона на основі його попередніх дій - це логічне, але не абсолютне міркування. Можна припускати, як він би діяв, але завжди залишається невизначеність, адже політична ситуація та реакції інших акторів теж відіграють роль.
    Щодо Трампа- більшості людей, які йому довіряють, сприйняття правди визначається особистим емоційним контактом з образом лідера, а не об’єктивними доказами.
    Свідоме введення в оману людей, які тобі довіряють, безумовно свідчить про неповагу до них. Але тут важливо розуміти, що це не унікальна особливість однієї людини - це доволі поширена стратегія у політичній риториці та маніпуляції масовою свідомістю.
    На приклад:
    Борис Джонсон під час brexit свідомо маніпулював цифрами щодо фінансових зобов’язань ЄС, обіцяючи додаткові кошти для NHS.
    Створював уявлення, що вихід з ЄС принесе миттєву економічну вигоду, що не відповідало реальним економічним прогнозам.

10. Вверх #670
    Частый гость
    Це радше прояв політичної реальності, ніж виключно особистої невдачі.
    О, тобто Додік це піздобол, чи довбойоб?Якщо він бачив цю "політичну реальність", та все одно казав "вирішу"- то він піздобол. Якщо не бачив- довбойоб. То "ху із містер Трамп?".

11. Вверх #671
    Хаймарс

Трамп:
    Я мав чудову розмову з дуже шанованим президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Метою дзвінка була подяка за звільнення 16 ув'язнених.

Також Трамп поцікавився, чи добрий врожай на картопляних полях вздовж Бобруйського океану, бо саме завдяки тому, що він президент жуки з Колорадо не псували урожай.

12. Вверх #672
    User banned
    Цитата Сообщение от mayor Mayor Mayor Посмотреть сообщение
    О, тобто Додік це піздобол, чи довбойоб?Якщо він бачив цю "політичну реальність", та все одно казав "вирішу"- то він піздобол. Якщо не бачив- довбойоб. То "ху із містер Трамп?".
    Та ні, світ не такий примітивний, як твій вибір між піздоболом і довбойобом. Є ще третій варіант - досвідчений політичний трікстер, який продає надію там, де її нема, і робить це так, щоб ти сам повірив, ніби це твоя ідея. "Ху із містер Трамп?" - це чувак, який може програти в шахи, але вмовити тебе, що то була партія в шашки і він виграв. І якщо ти це купуєш - ну, тоді питання “ху із” вже трохи про тебе теж.

13. Вверх #673
    User banned
    Трамп:
    Я мав чудову розмову з дуже шанованим президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Метою дзвінка була подяка за звільнення 16 ув'язнених.

Також Трамп поцікавився, чи добрий врожай на картопляних полях вздовж Бобруйського океану, бо саме завдяки тому, що він президент жуки з Колорадо не псували урожай.
    Captain Potato Defender ))

14. Вверх #674
    Пекельні борошна

А чого всі переживають що Трамп підносить гопника до свого рівня, навпаки це президент США вже давно опустив себе до рівня гопника. Гопника ж все одно цивілізований світ не прийме, то тільки Трампу дуже хочеться наїстися лайна, тож нехай їсть не обляпається.
    Moscovia delenda est!

15. Вверх #675
    Частый гость
    Та ні, світ не такий примітивний, як твій вибір між піздоболом і довбойобом. Є ще третій варіант - досвідчений політичний трікстер, який продає надію там, де її нема, і робить це так, щоб ти сам повірив, ніби це твоя ідея. "Ху із містер Трамп?" - це чувак, який може програти в шахи, але вмовити тебе, що то була партія в шашки і він виграв. І якщо ти це купуєш - ну, тоді питання “ху із” вже трохи про тебе теж.
    Таварісчь, якщо мій контрагент буде так "продавати", то я ніколи не буду мати з ним справу. Тому що мати справу з людиною, яка торочить сьогодні одне, завтра при тих самих обставинах- протилежне, а післязавтра ще щось- ну то таке.

16. Вверх #676
    Пекельні борошна

Донбасс на Аляске старик продавал
    Стеклянные бусы Хуйло предлагал
    Фальшивая ярко блестит позолота
    Не сложно чекисту надуть идиота
    Moscovia delenda est!

17. Вверх #677
    Частый гость
    Питання тільки одне: чи Хуйло просто "грав" Додіка, чи наприкінці ще й обісцяв? Судячи з того, що Додіку "усе сподобалось"- таки друге.

18. Вверх #678
    Частый гость
    Хотілося би задати трампососам таке питання: з тієї інформації, що є в мережі, саме Хуйло напросився на зустріч з Трампоном. Так ось- Трампон виконав забаганки Хуйла щоби що? (Інтерес Хуйла чітко проявляється- "я світовий лідор, нема ніякої ізоляції, зі мною зустрічається Президент США", недарма Хуйло вже декілька разів волав про зустріч). У чому інтерес Трампона (ну окрім вологого оргазму від "другаволодимера")?

19. Вверх #679
    Пекельні борошна

На Аляску привезли двійника кремлівського карлика.
    Чому його не арештували за шахрайство - питання до русофіла Трампа.
    Скоріш за все, американці в курсі, що Рудий розмовляє із лялькою.
    Зеленський допоміг Трампу легалізувати терориста і маніяка.
    Moscovia delenda est!

20. Вверх #680
    User banned
    Фото с красной дорожкой ещё не означает прорыв изоляции. Визиты в Белый дом имели и иранские и саудовские лидеры, но это не отменяло санкций и конфронтаций. США умеют разделять протокольную картинку и реальные рычаги давления.
    Экономические ограничения, заморозка активов, технологическая блокада - все это никуда не делось.
    Для Украины многое зависит не только от Трампа, но и от Конгресса, где позиции по Украине более устойчивые, система сдержек и противовесов в американской политике не даст Трампу резко сменить курс.
    А для Трампа важен сам факт демонстрации, что он может разговаривать с хуйлом напрямую, без посредников. Это часть внутренней игры, показать электорату образ миротворца.

Ответить в теме
Страница 34 из 38 ПерваяПервая ... 24 32 33 34 35 36 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права