andriyBog, повторюю ще раз: уважніше треба читати. Не завжди слова відповідають дійсності. :wink:
|
andriyBog, повторюю ще раз: уважніше треба читати. Не завжди слова відповідають дійсності. :wink:
Навіть найкращі стають згодом катами
Действительно, а кто?Сообщение от andriyBog
Честно говоря какой из вариантов правильный сам не знаю!
Помогите!
1. солдаты русской армии
2. жители г. москвы съевшие Сало!
3. граждане России
4. все русские (по национальности)
5. кто-то еще
Зовсім нюх утратив?Сообщение от andriyBog
Не чуєш етнічного українця?
Может не стоит позориться? :lol:Сообщение от Скептик
Вас же там не той диалектике учили.
(не искусству спора, а искусству диалекта) :wink:
Iрися, Давай расскажи тоже о том, что ты тайный приверженец русского языка.)
andriyBog,
Го-го-го... Я москаль и поеду в свою Россию, чтобы таких радикалов как вы не разводить... Читайте между строк, товарищ.Скептик . Якого такого братства слав`янськіх народів. Його ніколи небуло й небуде.
Це ти голодомори називаешь братством, моя бабуся пережила 2 з них, вона народилася в 32 році на початку голодомора, в 47 вона в же була досить доросла і все пам`ятає, як приходили штрихали шпичками шукали де заховане зерно (забирали все що можна їсти), залишаючи людей помирати з голоду.
І таких прикладів братства дуже багато. Якщо захочеш можу привести приклади.
І зараз тільки і можете що вказувати як нам жити. Як що ти москаль так їдь у свою росію, там тебе чекають отримаєшь громадянство і будеш розказувати які Українці погані.да, и мои ответы на другиз постах посмотрите. Тех, которые качаютс краинского языка.
Может тогда что-то и поймете.
КоБа, Не буду позориться. если бы захотел серьезно встать на сторону русского официального - не преминул бы это сделать... А так - сами знаете.
Кому тут в телевизор?
забыл возразить
Сообщение от Скептик
Дуже!
Але я, як представник українського народу природно виступаю, і проти братерства, і звичайно проти рівності, і проти того щоб рускомовнi навчалися і одержували юридичну допомогу
рідною мовою
Тим більше більш проти робити їхню мову державною . Які в нас на Україні
- нації? Ви бачили серед них росіян - звичайно їх
тут немає. (однi москалi, що понаїхали у природно українську ОДЕССУ)
І офіційною робити їхню мову не треба - нехай виражаються тільки
неофіційно.
Несмотря на то, что защищаемая за ЭТО поблагодарила, я бы посоветовал писать чуток повежливейСообщение от muha
Скептик,Ну... Взагалі-то я цього ніколи не приховувала... :wink:Давай расскажи тоже о том, что ты тайный приверженец русского языка.
Просто українську мову я люблю набагато більше, аніж російську. Але й останню також люблю.
Скептик:Чудово! Я, поляк, і мій товариш пакістанець, пристаємо на Вашу позицію! Дайош освіту і правництво польською і пушту! Скептику, тримаймося купи і наш галас почують!!!"Русский язык должон быть официальным, ибо я, как представитель русскаго народа, выступающий за братство и равенство, хочу получать образование и юридическую помощь на ррродном языке!"
ПиСи: Хто скаже що друзяка Сіддхадтакар проти братерства і рівності, най кине в себе камінь самостійно, так болітиме менше ...
А что, Сіддхадтакар тоже одессит?
Репортер задает вопрос фрацузу, русскому и украинцу:
- Что вы больше всего любите? В смысле получения кайфа?
Француз: - Женщин.
Репортер: - А еще?
Француз: - Много женщин.
Русский: - Водку
Русский: - Очень много водки
Украинец: - Курити.
Украинец: - Їсти торт.
Репортер: - Хм... А Вы курите до торта, или после?
Украинец: - Ні, разом.
Репортер: - ... А как это?
Украинец: - Зариваюся в торт по саму жопу, а в жопу сигарету вставляю.
Озадаченный репортер: - ... А зачем ... это?
Украинец: - Так я ж курити люблю!
КоБа,
Демагогия!..Але я, як представник українського народу природно виступаю, і проти братерства, і звичайно проти рівності, і проти того щоб рускомовнi навчалися і одержували юридичну допомогу
рідною мовою
Ерунда! Украинский нацизм!Тим більше більш проти робити їхню мову державною . Які в нас на Україні
- нації? Ви бачили серед них росіян - звичайно їх
тут немає. (однi москалi, що понаїхали у природно українську ОДЕССУ)
І офіційною робити їхню мову не треба - нехай виражаються тільки
неофіційно.
Стьоб,
Нет, никаких болше языков не надо, только русский и чуть-чуит украинского - сколько им там надо этим хохлам...Чудово! Я, поляк, і мій товариш пакістанець, пристаємо на Вашу позицію! Дайош освіту і правництво польською і пушту! Скептику, тримаймося купи і наш галас почують!!!
ПиСи: Хто скаже що друзяка Сіддхадтакар проти братерства і рівності, най кине в себе камінь самостійно, так болітиме менше ...А Вы - украинский националист, и даже не скрываете этого. Чего это вы на украинском говоите, здесь русский одесский форум!
)))))))))))))))
Кому тут в телевизор?
КоБа:Нє, уявіть, він теж дніпропетровець, правда в лише першому поколінні ...А что, Сіддхадтакар тоже одессит?
Скептик:Хто Вам сказав?!!! Мо' я просто іншої мови не знаю?! "русский одесский форум" - тепер знатимуНет, никаких болше языков не надо, только русский и чуть-чуит украинского - сколько им там надо этим хохлам... А Вы - украинский националист, и даже не скрываете этого. Чего это вы на украинском говоите, здесь русский одесский форум!
А ось від співробітництва Ви даремно відмовляєтесь. Тут в чому хитрість - треба вимагати більшого щоб отримати бодай щось! Хай доб'ємося лише пушту - всьо одно перемога!![]()
Стьоб,
Не может быть, чтобы вы не знали русского языка - это ваш родной язык и вы просто прикалываетесь, когда говорите на украинском!Хто Вам сказав?!!! Мо' я просто іншої мови не знаю?! "русский одесский форум" - тепер знатиму
А ось від співробітництва Ви даремно відмовляєтесь. Тут в чому хитрість - треба вимагати більшого щоб отримати бодай щось! Хай доб'ємося лише пушту - всьо одно перемога!
Ладно, давайте сотрудничать, только переходите на великий и могучий...
Iрися, Я снаю, ты - скрытая русская шовинистка!...И вообще ты ненавидишь украинский язык...)
Кому тут в телевизор?
Скептик, "Где Ваша объективность?!"
Пам'ятаєш, хто казав?! :wink:
А ти мене викрив... :oops: Угу... Обожнюю російську мову, ненавиджу українську мову... :twisted:
muha, второй за последнее время [MOD] за ругательства.
Iрися, Новиков с сине-белым бантиком рулит!Я уж думал ты не помнишь...
Все, я тебя раскусил! Ты все это время работала в штатной должности ведущего провокатора ФСБ! И неплохо справлялась! Столько "врагов Отечества" проявилось... Сплошные бандЕровцы...А ти мене викрив... Угу... Обожнюю російську мову, ненавиджу українську мову...![]()
Кому тут в телевизор?
Скептик, dopiero m?wi? wam co jestem polakem i poznaj? niewiele j?zyki tylko. Za?uj?cy ale Rosyjski j?zyk to ne jest mojem.
Ага, наразі бачу, що форум не стільки російський, скільки виключно кириличний
Зізнаюся, я жодної мови не люблю ...
Стьоб, Ну лвдно, не можете, так не можете. Я Вам тоже отвтетить ничего не могу...![]()
Кому тут в телевизор?
Социальные закладки