|
Зіркове подружжя Джей Ло й Бена Аффлека може скотитися з голлівудського небосхилу.
І винуватцями цього, запевняють інсайдери, будуть матері пари. Тим начебто не вдається поладнати.
Про напружені стосунки родичок повідомили в The International Business Times з посиланням на National Enquirer.
У статті зазначено: поява неньок за одним столом може призвести до початку Третьої світової війни.
Як поділилися з виданням його джерела, матір Аффлека не квапиться з прийомом його нової законної в родину, адже уважає попередню обраницю сина ліпшою. Тій, мовляв, удалося стати справжньою донькою колишньої свекрухи.
А неньці Лопес геть не до душі таке ставлення до своєї дитини.
![]()
Имейте храбрость быть счастливыми по своему вкусу.
9 січня відзначає день народження дружина принца Вільяма – принцеса Уельська Кейт Міддлтон. Герцогиня відзначає 41-річчя.
Букінгемський палац опублікував щасливим фото Кейт, яким привітали її зі святом.
Нагадаємо, що принц Вільям та принцеса Уельська одружилася у квітні 2011 року. У шлюбі у них народилося троє дітей: Джордж, Шарлотта та Луї.
![]()
У жовтні народна артистка України відзначила 75-річчя. У паспорті та насправді дати народження не збігаються.
Народна артистка України, співачка Ніна Матвієнко відзначила у жовтні ювілей – 75 років. Із днем народження артистку вітали 10 жовтня,
саме ця дата записана у паспорті. Як виявилося, співачка народилася на три дні пізніше – 13 жовтня.
В інтерв'ю каналу "Дім" вона зізналася, чому мати зірки вирішила вказати іншу дату.
Ніна Матвієнко стала п'ятою дитиною в сім'ї, народившись у 1947 році. У повоєнні часи батькам було непросто,
тому її мати вирішила збрехати про день народження, щоб сім'ї видали манну крупу.
Святкую я завжди 13 жовтня, перед Покровою, бо мама сказала, що я з братом найстаршим в один день народилася.
А всім, хто народився 10-го, видавали крупу, а я народилася 13-го. Мама мене записала 10- го, щоб отримати манну крупу,"
- шокувала сімейною таємницею Матвієнко.
Социальные закладки