Сообщение от
Будикка
Інга, спеціально для тебе і для інших, які стверджеють наче б то Галя Ліду доставала. Це для мене майже подвиг, прослухати це детально.
Кімната. На ліжку сидить Ліля і Ліда. На іншому Галя.
Галя: Лида, мне показалось, что когда Гриша сказал, что мы идем на танцы, ты как-то расстроилась?
Ліда: Я в приципе даже обрадовалась.
Галя (інтонація абсолютно нейтральна, навіть краплиночку співчутлива): Ты постоянно используешь "я даже обрадовалась". Т.е. у тебя есть немножко сомнения какого-то?
Ліда: ГАля, (з притиском на першому складі і в голосі відчуваються нотки роздратування) это прям этот момент, когда тебе непонятны мои слова и ты пытаешься выяснить?
Галя: Да, да я пытаюсь выяснить.
Ліда: Отлично. Наконец-то этот момент свершился (нервово і зло хіхікає).
Комент на камеру Ліди: Галя изрядно меня раздражает. И откуда у нее столько всего ... вот этих вот (жести руками, бо не може на камеру сказати, що сАме її так дратує, бо це покаже її заздрісність. Тільки прошу не казати, що у неї бракувало слів назвати те, що її дратує. У диктора з якоби поставленим голосом і мовою такого не може бути, або з неї такий диктор як із собачого хвоста сито.)
І далі тоненьким голосом перекривляє Галю: Лида, та та, ну откуда??? (з притиском на "откуда") Фу!
Комент Галі на камеру: Что... если тебе нравится, носи маску. Не нравится носи беруши. Лида давным давно считает, мне на этом проекте не место. С каждой церемонии (показують церемонію і вираз Лідиного обличчя, коли Галя бере троянду), когда я получаю розу, ее это больше и больше раздражает.
Далі заходить Стелла, теж запитує у Ліди чому вона така зла. Ліда щось їй відповідає. Іде короткий діалог між Лд і Ст.
Потім Галя: ну к примеру, какой вопрос тебя вот заставляет задуматься?
Ліда (сміється і зверхньо): Галя...
Ім"я "Галя" вона постійно повторює, що видає адресність роздратування і перенос акцентів на Галю.
Галя комент на камеру: Я что, дурочка, чево на меня орать?
Отже нам не показали, що Ліда ще й кричала, тобто підвищувала інтонації, видно пожаліли і без того провальний образ харошей дєвачкі.
Про крик підтверджує комент на камеру Лілі: Можно было как-то и помягче отвечать, а не грубить
Комент Стелли на камеру: Ты обращаешь на себя внимание, что вчера что-то произошло, были серьезные разговоры. В момент, когда что-то спросишь: почему?, что случилось?, сразу же идет агрессия: "Девочки, почему вы мне задаете вопросы?"
Запитувати один одного про настрої - це практика даного шоу. Тому що саме через ці діалоги ми дізнаємось, що дівчат турбую, як розвиваються їхні почуття і стосунки, сподівання і тривоги. З розповідей учасниць минулих сезонів, то дівчат примушують вести подібні діалоги. Я думаю, що у Ліди дуже хворе самолюбство. Вона вважає, що має бути найкращою, вона майже сама в це повірила, що вона практично під хмарами. А тут виявляється якісь нікчеми плутаються під ногами, та ще у гарному настрої. Ніхто її там не діставав, але Ліда перейшла на крик і грубість, чого нам, на жаль, не показали.
Социальные закладки