Тема: Шоу "Холостяк" на СТБ. 5 сезон

Ответить в теме
Страница 3308 из 6903 ПерваяПервая ... 2308 2808 3208 3258 3298 3306 3307 3308 3309 3310 3318 3358 3408 3808 4308 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 66,141 по 66,160 из 138049
  1. Вверх #66141
    Постоялец форума Аватар для Muzas
    Цитата Сообщение от FishAnya Посмотреть сообщение
    Лиля нашла себя В ПОПРИЩЕ интересном....стесняюсь спросить, в каком таком ПОПрище?! Фраза - шедевр!
    Пока что только Стелла на фотках блистает ПОПрищем.

2. Вверх #66142
    Живёт на форуме Аватар для ShaLi
    Цитата Сообщение от Зося Синицкая Посмотреть сообщение
      Показать скрытый текст
    кляченьку отклячим
    есть что отклячивать!
    ShaLi пока молодой )))

3. Вверх #66143
    Постоялец форума Аватар для Ніжність
    Цитата Сообщение от Будикка Посмотреть сообщение
    Інга, спеціально для тебе і для інших, які стверджеють наче б то Галя Ліду доставала. Це для мене майже подвиг, прослухати це детально.

Кімната. На ліжку сидить Ліля і Ліда. На іншому Галя.
    Галя: Лида, мне показалось, что когда Гриша сказал, что мы идем на танцы, ты как-то расстроилась?
    Ліда: Я в приципе даже обрадовалась.
    Галя (інтонація абсолютно нейтральна, навіть краплиночку співчутлива): Ты постоянно используешь "я даже обрадовалась". Т.е. у тебя есть немножко сомнения какого-то?
    Ліда: ГАля, (з притиском на першому складі і в голосі відчуваються нотки роздратування) это прям этот момент, когда тебе непонятны мои слова и ты пытаешься выяснить?
    Галя: Да, да я пытаюсь выяснить.
    Ліда: Отлично. Наконец-то этот момент свершился (нервово і зло хіхікає).
    Комент на камеру Ліди: Галя изрядно меня раздражает. И откуда у нее столько всего ... вот этих вот (жести руками, бо не може на камеру сказати, що сАме її так дратує, бо це покаже її заздрісність. Тільки прошу не казати, що у неї бракувало слів назвати те, що її дратує. У диктора з якоби поставленим голосом і мовою такого не може бути, або з неї такий диктор як із собачого хвоста сито.)
    І далі тоненьким голосом перекривляє Галю: Лида, та та, ну откуда??? (з притиском на "откуда") Фу!
    Комент Галі на камеру: Что... если тебе нравится, носи маску. Не нравится носи беруши. Лида давным давно считает, мне на этом проекте не место. С каждой церемонии (показують церемонію і вираз Лідиного обличчя, коли Галя бере троянду), когда я получаю розу, ее это больше и больше раздражает.
    Далі заходить Стелла, теж запитує у Ліди чому вона така зла. Ліда щось їй відповідає. Іде короткий діалог між Лд і Ст.
    Потім Галя: ну к примеру, какой вопрос тебя вот заставляет задуматься?
    Ліда (сміється і зверхньо): Галя...
    Ім"я "Галя" вона постійно повторює, що видає адресність роздратування і перенос акцентів на Галю.
    Галя комент на камеру: Я что, дурочка, чево на меня орать?
    Отже нам не показали, що Ліда ще й кричала, тобто підвищувала інтонації, видно пожаліли і без того провальний образ харошей дєвачкі.
    Про крик підтверджує комент на камеру Лілі: Можно было как-то и помягче отвечать, а не грубить
    Комент Стелли на камеру: Ты обращаешь на себя внимание, что вчера что-то произошло, были серьезные разговоры. В момент, когда что-то спросишь: почему?, что случилось?, сразу же идет агрессия: "Девочки, почему вы мне задаете вопросы?"

А тепер запитання до тих, хто вважає, що Галя чіплялась до Ліди? Де , в якій фразі, в який момент ви це побачили, що вона до неї вязне?
    Запитувати один одного про настрої - це практика даного шоу. Тому що саме через ці діалоги ми дізнаємось, що дівчат турбую, як розвиваються їхні почуття і стосунки, сподівання і тривоги. З розповідей учасниць минулих сезонів, то дівчат примушують вести подібні діалоги. Я думаю, що у Ліди дуже хворе самолюбство. Вона вважає, що має бути найкращою, вона майже сама в це повірила, що вона практично під хмарами. А тут виявляється якісь нікчеми плутаються під ногами, та ще у гарному настрої. Ніхто її там не діставав, але Ліда перейшла на крик і грубість, чого нам, на жаль, не показали.
    Один нюанс: не Ліда приходила до Галі постійно в кімнату, в коридор, до дивану, а Галя до Ліди. Не Ліда починала розмови і провокувала конфлікти, а Галя. І чого це Ліда в себе в кімнаті, сидячи на своєму ліжку має вдягати бєруші, щоб не слухати Галю, яка після побачення допитувалась, що трапилось, пішла потім в кімнату допитуватись, та ще й після того в клубі знову завела розмову про одне й те саме. Або Галя підставна Калини і чітко виконує всі її команди(в даному випадку вивести Ліду на емоції, бо вона дуже довгий час трималась спокійно і виважено), або в Галі -величезні комплекси, і вона чи то спеціально, чи то підсвідомо провокує людей на конфлікт, а потім ходить ображена і всім жаліється на життя

4. Вверх #66144
    Цитата Сообщение от Подсолнухи Посмотреть сообщение
    Хосподи, да даже нежная кожа на попке младенца блекнет перед таким фотошопом....
    Лиля интересна внешне, яркое лицо, нормальная фигура, но речь... этот ее выговор... сразу вспоминается "Пигмалион" Бернарда Шоу, там по говору главный герой мог определить, из какой части Лондона - говорящий)))
    Не умеешь разговаривать на русском - разговаривай на украинском, как Иванка из прошлого сезона - это было мило и органично!
    Мой муж реагировал только на Лилю, когда я смотрела выпуски - "о, Господи, кто так разговаривает?!"
    ShaLi пока молодой )))

5. Вверх #66145
    Не покидает форум Аватар для Подсолнухи
    Цитата Сообщение от Muzas Посмотреть сообщение
    И еще этот стеклянный взгляд. Линзы что ли, али покурила шось?
    Это эффект "отсутствиемозХанапрочь" в фотошопе, выбираешь, жмешь применить - и опля! Каждому доступно, и хватит завидовать!)))
    Все выше написанное - исключительно ИМХО!))

6. Вверх #66146
    Цитата Сообщение от Клара Целкин Посмотреть сообщение
    Лида

приходит на ум - "маленькая девочка, со взглядом волчицы".

п.с. Брови в этом сезоне всем рисуют не жалея пигмента, широко, с душою )))
    ShaLi пока молодой )))

7. Вверх #66147
    Цитата Сообщение от Слонечка Посмотреть сообщение
    ну да, и не только Вы имена путаете; сам Х. тоже в этом замечен, а он-то ведь напрямую с ними общается))) эх, Димуля, побольше бы тебе всего ...
    и как всегда он удивился, "а что, собственно, тут такого... с кем не бывает" - и это конец сезона, когда буквально каждая может стать твоим окончательным выбором на экране )))
    надо в след. выпуске бейджики девулечкам повесить, чтобы Х. больше не попадал впросак.
    ShaLi пока молодой )))

8. Вверх #66148
    Как я посмотрю, у каждой участницы есть поклонники, защитники. Даже Стелла кому-то нравится. А вот Димочкиных защитников я что-то не наблюдаю в теме. Неужели нет таких?)))

9. Вверх #66149
    Не покидает форум Аватар для Подсолнухи
    Цитата Сообщение от ShaLi Посмотреть сообщение
    и как всегда он удивился, "а что, собственно, тут такого... с кем не бывает" - и это конец сезона, когда буквально каждая может стать твоим окончательным выбором на экране )))
    надо в след. выпуске бейджики девулечкам повесить, чтобы Х. больше не попадал впросак.
    То, как Дима удивляется - это вообще песТня)))) эту эмоцию я готова пересматривать вечность,))
    Кларисс, будет время и желание, сделай гифку, пожалуйста )))
    Все выше написанное - исключительно ИМХО!))

10. Вверх #66150
    Цитата Сообщение от Подсолнухи Посмотреть сообщение
    Это эффект "отсутствиемозХанапрочь" в фотошопе, выбираешь, жмешь применить - и опля! Каждому доступно, и хватит завидовать!)))
    Я уже изъела себя завистью к Ленкиной фихуре, губам и сиськам, как тут Лиля со своими очами черными, шо зрачков не видно, и кожей матовой бархатной. Все, пойду втоплюся.

11. Вверх #66151
    Цитата Сообщение от Ніжність Посмотреть сообщение
    Как я посмотрю, у каждой участницы есть поклонники, защитники. Даже Стелла кому-то нравится. А вот Димочкиных защитников я что-то не наблюдаю в теме. Неужели нет таких?)))
    Чисто внешне он мне не понравился сразу, как только объявили будущего холостяка. По итогам просмотра мнение не поменялась. Он не злой, довольно добродушный, но не далекий (недальновидный, пусть - звучит мягче) - получит дЭвушку по заслугам)
    ShaLi пока молодой )))

12. Вверх #66152
    Один нюанс: не Ліда приходила до Галі постійно в кімнату, в коридор, до дивану, а Галя до Ліди. Не Ліда починала розмови і провокувала конфлікти, а Галя. І чого це Ліда в себе в кімнаті, сидячи на своєму ліжку має вдягати бєруші, щоб не слухати Галю, яка після побачення допитувалась, що трапилось, пішла потім в кімнату допитуватись, та ще й після того в клубі знову завела розмову про одне й те саме. Або Галя підставна Калини і чітко виконує всі її команди(в даному випадку вивести Ліду на емоції, бо вона дуже довгий час трималась спокійно і виважено), або в Галі -величезні комплекси, і вона чи то спеціально, чи то підсвідомо провокує людей на конфлікт, а потім ходить ображена і всім жаліється на життя
    Кстати, а Лида, случаем, не с Галей в комнате живет?

13. Вверх #66153
    Кстати, а Лида, случаем, не с Галей в комнате живет?
    С Лилей жила. А Галя со Стеллой вроде.

14. Вверх #66154
    Не покидает форум Аватар для Будикка
    село Пісюневичі, проспект Манюній, дім 2 кв. 84.
    1) Один нюанс: не Ліда приходила до Галі постійно в кімнату, в коридор, до дивану, а Галя до Ліди. Не Ліда починала розмови і провокувала конфлікти, а Галя. І чого це Ліда в себе в кімнаті, сидячи на своєму ліжку має вдягати бєруші, щоб не слухати Галю, яка після побачення допитувалась, що трапилось, пішла потім в кімнату допитуватись, та ще й після того в клубі знову завела розмову про одне й те саме. Або Галя підставна Калини і чітко виконує всі її команди(в даному випадку вивести Ліду на емоції, бо вона дуже довгий час трималась спокійно і виважено), або в Галі -величезні комплекси, і вона чи то спеціально, чи то підсвідомо провокує людей на конфлікт, а потім ходить ображена і всім жаліється на життя
    Ніжність, судячи з того, що ти зареєструвалась спеціально для підтримки Ліди, то я тобі по-секрету скажу, що формат шоу вимагає спілкування дівчат.
    Це не передача-своднік, це не передача, яка шукає дівахам жонихів, бо це нікому не цікаво і до їхніх проблем нікому нема діла. Це є реаліті-ШОУ, задача якого показати глядачам як себе веде людина в нестандартних умовах, як вона розкриває свої якості, як вона вміє вибудувувати стосунки, тримати чи не тримати себе в руках тощо. Дівчата зобов"язані спілкуватись одна з одною. Якщо вони цього не роблять - то гоу хоум.
    Не Галя ходила до Ліди, хоча вони жили в одній кімнаті, а це їхній прямий обов"язок - спілкуватись, це те заради чого вони пройшли кастинг. І Галі та Ліда нафіг не вс*алась, вона була розслаблена і щаслива, що дуже бісило Ліду. Тільки Галя свою частину задачі виконала з гідністю, а "розумна" Ліда чомусь вирішила, що тут їй шукають нареченого і забула де вона знаходить - егоїзм її засліпив очі і замутнив розум.

Це - шоу, Ніжність, не забувай про це.
    Не Ліда починала розмови і провокувала конфлікти, а Галя.
    Ти правильно написала "РОЗМОВУ", а не до*обки. Правильно? А що Галя не має права запитувати у Ліди? А хто вона така, ця Ліда, що така ж учасниця шоу не має права її запитувати? Хто вона така??? Запитання задавались доброзичливо і навіть співчутливо. На що у відповідь Ліда кидалась як змія.
    І чого це Ліда в себе в кімнаті, сидячи на своєму ліжку має вдягати бєруші, щоб не слухати Галю
    Це комент на камеру. Ліда цього не чула. Коменти на камеру - це якби приватні думки учасниці, знову ж таки. щоб нам , глядачам було цікаво розуміти, що думає насправді баришня. Це основна частина шоу.
    яка після побачення допитувалась, що трапилось, пішла потім в кімнату допитуватись, та ще й після того в клубі знову завела розмову про одне й те саме.
    Тобі на це питання Стелла відповіла. Ліда демонструє свою невдоволеність, поганий настрій. Дівчата постійно знаходяться разом. Це неймовірно важко бачити постійно поруч з тобою людину, яка постійно в поганому настрою. Ти пробувала таке колись? То спробуй - через день втічеш від такої постійно нахмуреної людини. Ліда про поганий настрій запитували всі дівчата, але чомусь саме на Галю була реакція зверхності і роздратування.

І немає значення для чого там Галя. Має значення як себе веде дівчина. Вивести на емоції? То коли Галю чи Стеллу виводили на емоції, то емоції були ридання, соплі-сльози. А коли вивели на емоції Ліду - то це був яд, злоба, зверхність, дратівливість. Дуже благородний набір.
    Я вже писала, що Ліда - це сама зла дівчина всіх семи випусків. більш злої дівки не було на проекті. А злість ця через величезні комплекси. Дуже хочу побачити маму Ліди. Впевнена, що вся проблема цієї дівчини в родині, когось із батьків вона копіює, не знаю чи тато чи мама там такі зверхні і злобні. Побачимо. Їй тра допомога психолога обов"язково. Інакше від такої кількості дратівливості і злості у нею неминучі проблеми зі здоров"ям.
    Ми переможемо цю російську наволоч.

15. Вверх #66155
    Не покидает форум Аватар для Будикка
    село Пісюневичі, проспект Манюній, дім 2 кв. 84.
    Я прихильниця Дімона. Він мені подобається. Просто на даному шоу немає дівчини його рівня. Він дуже серйозний хлопець, цілеспрямований, не розбещений. Просто він ще надто молодий для шоу. Тут потрібно бути і ловеласом і цнотливим одночасно. А це дається лише з досвідом.
    Тому його поведінка виглядає дещо недоречною. Але я його розумію. Він як солдат - виконує, що потрібно і ніякої творчості.
    Йому потрібно було набрати або дівчат в стилі Марго - досвідчених і постарше, або суцільних Галь, тоді він би був би як павич важним і зосередженим. Всі дівчата, що лишились взагалі йому ні об чом.
    Ми переможемо цю російську наволоч.

16. Вверх #66156
    Цитата Сообщение от Клара Целкин Посмотреть сообщение
    фотки
    А все счастливы и дружны,и актриски,и режиссулька,тишь да гладь... А мы *воюем*.
    Нет настроения-сьешь шоколадку!Не помогает-запей коньяком!

17. Вверх #66157
    Все, пойду втоплюся.
    Хде мы стока вискаря найдём-с?
    придумай шото другоэ.
    Нет настроения-сьешь шоколадку!Не помогает-запей коньяком!

18. Вверх #66158
    Просто він ще надто молодий для шоу.
    Йому тридцятник. Надто молодий? Не сміши мене! При тому, що дівчата у більшості 20-25 років максимум, і що їм потрібен папік, який вже нагулявся а жінки не знайшов? Він якраз в самому соку і для цього шоу, і для створення родини. Спортивна кар'єра завершилася і перспектив немає, хіба що йти тренером у дитячу споршколу, йому також потрібен піар, як і усім іншим, не більше, й не менше, і тому його місце саме тут, в цьому шоу )))
    ShaLi пока молодой )))

19. Вверх #66159
    Не покидает форум Аватар для Лун
    Цитата Сообщение от Zaya Посмотреть сообщение
    Она совсем лысая?)))) этот хвастик мышинный.
    Можно на пересадку волос ей скинуться)
    Раз два три больше бегай меньше жри

20. Вверх #66160
    Ніжність, судячи з того, що ти зареєструвалась спеціально для підтримки Ліди, то я тобі по-секрету скажу,
    Звичайно, Будікка, я саме заради цього й зареєструвалась))))))) Тобі ж краще знати)))) І чого я допитувалась в тебе, в якому місці і кому Ліда підлість зробила?))) Це просто аксіоми Будікки, які не потребують ніякого підтвердження: Ліда - підла, а я -Ліда чи мама Ліди, яка спеціально зареєструвалась на форумі, щоб її підтримувати))))))

Ответить в теме
Страница 3308 из 6903 ПерваяПервая ... 2308 2808 3208 3258 3298 3306 3307 3308 3309 3310 3318 3358 3408 3808 4308 ... ПоследняяПоследняя