| ||
Підстрижіть ялинки в формі куба, далі поведіть дитину на неї подивитись. Дитина, яка звикла до звичайної новорічної ялинки/ялинки далеко не кубічної форми в книжці, буде в шоці: "Что вы сделали с елочкой!.
Ну хіба що всі ялинки підстрижуть відповідним чином і в книжках теж зроблять їх кубічної форми. Геноцид йолок від ПР.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Последний раз редактировалось greenok; 29.04.2011 в 14:15.
Хорошо. Я видел елки, подстриженные в виде дельфинчика. Все зависит от мастерства садовника, уж если он так елку подстриг, сделать из нее куб - плевое дело. Все просто - удаляется верхушка, несколько лет елка практически не растет вверх, только вширь, становясь при этом очень густой, далее приходит мастер с ножницами, и пожалуйста, хоть куб, хоть дельфин, хоть медвежонок!
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Я вам образи, а ви мені гарбузи)
Дитині в букварі яку ялинку показують - зелену чи голубу, конусоподібної форми чи кубічної? Є певні найпростіші усталені поняття про форму та колір предметів і ви ж не будете розповідати дитині в початкових класах про ландшафтний дизайн?
А хоча з ким я сперечаюсь: ви ж за Табачника груддю вперед і на барикади)
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
не только рассказывать, но и показывать результат деятельности ландшафного дизайнера при случае. и если куст будет иметь форму шара, а крона дерева- форму прямоугольника, я не буду этого скрывать)
уже давно можно было понять, что имел в виду Табачник, а не упираться рогом. не все живут в диких лесах, некоторые и в парках прогуливаются)
Последний раз редактировалось greenok; 29.04.2011 в 14:57.
Социальные закладки