|
Анонс, если кто не видел
О, человек, помоги себе сам! (Л.Бетховен)
Ну я уже поняла из анонса Кларочки, из-за чего там будет весь сыр-бор. Дима с Галей сыграют "свадьбу" по местным обычаям, а девочки это увидят. Тут два вопроса - зачем на это согласилась Галя - (вероятно для того, чтобы доказать девочкам, что она не "слабое звено") и второй вопрос к Диме - ты му...ак?
Зачем использовать в таких провокационных целях такую чистую и ранимую девочку, как Галя? Чтобы её товарки вообще потом съели?![]()
Я не розділяю ваших позитивних поглядів стосовно Юлі. Я не забула, як вона підставляла дівчат, йшла на підлість, підступність. Якщо з такою людиною працювати поруч, то вона буде небезпечна, тобто вона може доносити що хто сказав начальству, оббріхувати перед начальством тих, хто не подобається. Я це в ній бачила і я це не забула.
Єдина людина, про яку серед цього балагану я не можу сказати нічого поганого - це Христя. Але реально порядні і хороші дівчата в шоу Холостяк не можуть перемогти.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Стосовно Юлі ще тоді з тобою не погоджувалась і зараз так само. Жодної брехні я від неї не почула. Щодо Альони вона сказала правду. Альона дійсно поводила себе з дівчатами зверхньо, як побєділка. Мене, наприклад, це також дратувало. Інша справа, що бути всюди і завжди "правдорубом" незручно. Бо багато людей якраз хитрі та підступні. А щодо Стели - вона жодним словом не видала холостяку, що знає якісь її секрети.
Аміна - учасниця 3 сезону. Дівчина, яка на відміну від нинішніх дівок, заявила про своє IQ, що воно у неї зашкалює. І хоч вона була дещо нуднувата і ми їй кісти перебирали, але ж ми не знали, що далі буде взагалі...
А є в цьому сезоні хтось, хто може претендувати на високий рівень того IQ?
Стелла и Кристина – фотки удачные, остальные девушки - катастрофа.
Настоящая отчаянная безвкусица. Кошмар. Это не просто плохо, это ужасно.
У Гали – клоунский макияж, Лида стоит в позе каракатицы
, Лиля выставила на обозрение свои острые локти и коленки
, ну а Юля – вообще чмо болотное.
Для меня главное – визуальное восприятие, а на Юлю смотреть противно.
Её внешний вид оскорбляет мои эстетические чуйства.
Ты совершенно права, стукачество и подлость это самые поганые качества в человеке, и в Юляшке их предостаточно. Особенно противно было лицезреть как она топила слабого, ещё и с издёвками. Не знаю как такое может нравится, разве что некоторые считают это нормальным и допустимым.
Кристина вполне нормальная девка, только на этом проекте среди змей она лишняя.
Эх, Одесса...
Ну... зараз так себе поводить Ліда, але їй це чомусь пробачають.
Стосовно правдоруба. 1) Правдорубом потрібно бути в першу чергу по відношенню до себе. Тобто вона спочатку б мала сказати холостяку, що і вона приходила до дівчат, свідомо витягувала з них інформацію, а потім вносила цю велику правду йому у вуха. Але вона чомусь правду рубала виключно про інших. 2) Інколи, вірніш, найчастіше підлеглі не дуже люблять своє начальство, особливо коли директор пихате бидло, яке користується тим, що людина з якихось причин не хоче втрачати своє робоче місце. І от такі горе-правдолюби, а насправді підлі люди цю правду "рубають" начальнику у вуха. Та людина має неприємності, а Юля підвищується по посаді, або користується якимись бонусами.
а мені така провокація подобається. І Галя втре шнобеляя всім тим сучкам, які вже в чергу встали.
Взагалі те, як вони розподілились - це повний аут. Якщо ти знаєш, що Ліда на першому місці, то якого фіга ти там сидиш? Гоу хоум!
Логіка речей в цьому "хто на 6 , а хто на 1" місці лише в тому, що дівки там сидять не задля Діми.
Будиккочко, одне прохання. Не перенось свої особисті виробничі стосунки на шоу про кохання) Твій досвід на роботі - то одне, а характери дівчат - то інше.
Щодо інформації, яку нібито "витягувала" Юля, так вона не сказала холостяку нічого такого, чого не чули інші, бо Альона це все казала при всіх і на камери. Я навпаки в Юлі бачу підвищене бажання справедливості, яке люди інколи визначають як "бажання вислужитись". Але для мене вона однозначно "свій хлопець". Вона явно живе "по понятіям", а понятія - це щоб слова не розходились зі справами, щоб людина за них відповідала і щоб не була лицемірною. Так що тут не погоджуюсь ні з тобою, ні з Пантерою.
Але це моя особиста думка. Вирішувати хто правий, хто не правий, вважаю зайвим. У мене просто такі відчуття.![]()
Юля будет топить всех,как только она почувствует,что кто-то сильнее,тем более у нее ребенок и именно она слабое звено всегда.Зачем молодому зеленому пацану такое страшко с дитем,когда есть девочки намного лучше?)Стелла своими вечными уходами сейчас не опасна,поэтому Юля ее и не подставляет(хотя,как она выпытывала у Стеллы-как ты осталась? что ты сделала?явно в таких вопросах не чувствовалось радости от Юли,она была уверена,что Стелла свалит)но это до поры до времени,т.к. человек она внутри черный,как и все ее наряды с ошейниками.Какой она правдолюб? Девочка сама себе на уме,просчитывает свою выгоду в любом скандале и любой склоке.
Россия должна быть разрушена (с)
Они обе самые отвратные участницы проекта Холостяк всех сезонов. На них даже смотреть неприятно когда они сидят с закрытым ртом, а уж когда они его открывают, то вообще... Что внешне, что внутренне, они отвращают. Не понимаю зачем Калина тащит их из выпуска в выпуск. Если только ради скандалов и интриг, то зря, потому что ни один нормальный зритель никогда не поверит что в таких как они можно влюбиться.
Эх, Одесса...
Ти і я і будь хто із глядачів судять про дівчат і про їхні стосунки виключно базуючись на власних морально-етичних цінностях, які склалися при вихованні батьками і суспільством, і на власному досвіді. Те, що підходить тобі, може не підходити мені, а те, що для мене норма, для тебе може бути неприпустимим.
Для того, щоб мене розуміли чому саме так , а не інакше я бачу, я привожу приклад.
У мене на шоу немає такого поняття, що мені дівчина подобається, чи мене дівка дратує. Я емоційно не переймаюсь саме шоу. Але людські якості я оцінюю і відповідно складаю свою думку про учасницю і стараюсь аргументувати.
У ситуації з Юлею це не обов"язково бажання вислужитись. Це може бути бажання помститись, якщо хтось дратує. Це може бути бажання людину присадити, якщо вона зверхня.
Коли до мене ставиться хтось зверхньо, я цим не переймаюсь, бо знаю, що зверхність витікає виключно із комплексів і відповідне ставлення до цієї людини. А от Юля через зверхність Олени зробила підлість.
"ни один нормальный зритель никогда не поверит что в таких как они можно влюбиться" - влюбиться можно в любую. Они самые обычные девочки, таких полно и такие как они сплошь и рядом устраивают свою жизнь в реале. А записывать всех, кто думает иначе - в ненормальные - это перебор, как по мне.
Социальные закладки