|
Сніданки Марини,як завжди, надихають!
Шановні, а де можна купити рисовый муку для моті, щоб от просто піти й купити? А не чекати замовлення з сайту?
- Я тебе кохаю.
- Респект.
Марусенька Клімова! Коли тобі щось трудно, звертайся до мене!
Не ходи по магазинам!
Купи рис, який містить не багато води, та відсип собі, скільки треба.
Візьми міксер і на ньому змели цей рис в муку...
От і вся твоя проблема вирішена!
Не чекай від "Укрзернопрому" мілості! Вони нас мають...
На все тобі добре.
----------------------
P.S. Я багато років НЕ шукаю овсянку швидкого приготування! Чому? Тому, що роблю її сам: через міксер - вжик і єсть!![]()
"Борітеся - поборете"
"Русофобії не буває забагато"
"Слава Україні"
Добрий ранок, Марусенька Клімова!
От і согодня проснувся, а моєї "овсяної муки" - нема! Я поліз в закрома... витяг звідти кіло овсянки в зерні и половину змолов на міксері! це взяло, максімум, 30 секунд... Засипав по скляним баночкам... І сварив собі овсяну кашу з ягодами!![]()
"Борітеся - поборете"
"Русофобії не буває забагато"
"Слава Україні"
Скажу честно, мне рисовая мука не зашла. Малый покупал и готовил какие-то японские вкусняшки, я пару раз сырники с ней сделала, чтоб добить пакетик))
А тем временем, печется невидимый яблочный пирог. Кума утром с яблочным Спасом поздравляла активно. Вообще, религиозные праздники и атрибутика - не мой вариант, но яблочный пирог - это без проблем![]()
Оставайся человеком, какие бы животные тебя не окружали.
Шановний Ніколочко, вельми вдячна за пораду. Але рис де брати, як не в магазі? Мені поки що лише манна з неба падає )
Й звичайний рис для моті не підходить.
Звітую, зайшла у Сільпо на Францбулі, там як раз була, по знижці.
Вночі смажила тісто й ліпила моті.
Дякую за підказку, де шукати.
Ну й собівартість- з однієї порції продуктів у мене вийшло мотєй на 600 грн по +- ринковій ціні, з витратами в 50 грн. Рука повара дуже дорога, да )
- Я тебе кохаю.
- Респект.
Социальные закладки