Тема: Русский язык на радио и оранжевый цвет

Ответить в теме
Страница 32 из 38 ПерваяПервая ... 22 30 31 32 33 34 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 621 по 640 из 754
  1. Вверх #621
    Конечный бенефициар
    Відповідала: За Україну. Мені казалаи, що так не буває і що обов'язково він має бути за когось...
    Iрися, поясни, что означает этот лозунг "за Украину". В лице кого? Обезличено - За Украину и все? И голосовала ты "против всех". Т.е. что собственно дальше? Всех вычеркнуть, крикнуть "Я за Украину", отойти в стороночку и ждать результатов. А потом принять то, что там кто то нарешал. Правильно я понимаю твою, Iрися, позицию?
    А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.

2. Вверх #622
    Постоялец форума
    Nikitta, ви колись бачили одеського чиновника який розмовляє українською мовою? В кращому випадку вони вміють щось читати з папірця.

3. Вверх #623
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    conquer, якщо Ви не хочете купувати, то не треба розписуватися за всіх, що попиту нема.

conquer, а ціна?! Вони ж коштують здебільшого нереально багато... Я вчора купувала орфографічний словник, заплатила 50 грн... Не всі собі можуть дозволити українську книжку...

Nikitta, це те, про що заявляв Ющенко. Протиріч не бачу. І також це підтримую. Якщо людина не володє мовою настільки, щоб написати заяву, то нехай вже краще пише тією, якою володіє, але нормально...
    Але вся офіційна документація в державі має бути державною мовою. Якщо таких мов дві, то відповідно двома мовами.
    Щодо мого підпису, то це цитата...

Проффесионал, Що значить "в особі кого"?! В Україні 47 мільйонів повноцінних громадян. Чому я маю когось викоремлювати?!
    І чому я мала голосувати за тих, кому не довіряю?! Щоб Вам було зрозуміліше?! Я голосувала так, як вважала за потрібне і в мене сумління чисте.
    Якщо з'явиться в українській політиці постать,якій я буду довіряти, то я за неї проголосую...
    Навіть найкращі стають згодом катами

4. Вверх #624
    Конечный бенефициар
    , Що значить "в особі кого"?! В Україні 47 мільйонів повноцінних громадян. Чому я маю когось викоремлювати?!
    Iрися, зачем же тогда говорить, что ты голосовала "За Украину", если ты не голосовала вовсе? То есть вычеркнув всех, ты заняла позицию конформиста. Если уж так сложились обстоятельства, что в финал вышли 2 неуважаемых человека и по любому кто то из них будет на Посту №1, то надо определяться, кто тебе все таки ближе. И если однозначно никто, то так надо и говорить: НИКТО, а не "Я голосовала за Украину". Это абсолютно эфимерное понятие и псевдопатриотический лозунг, потому как никакими конкретными действиями ты его не подкрепила.

5. Вверх #625
    Проффесионал, тобто ти мені люб'язно пропонуєш обирати: повіситися або втопитися...
    А я жити хочу...
    І моє сумління мені дорожче вашої думки про те, що я мала робити.

6. Вверх #626
    Конечный бенефициар
    Iрися, я просто предлагаю не разбрасываться высокопарными лозунгами. Иначе станешь похожа на нашего пустомелю - президента.

7. Вверх #627
    Проффесионал, я нічим і не розкидуюся. Якщо я щось кажу, я це роблю...

8. Вверх #628
    Санитар леса
    Iрися, Хочу у вас спросить.. О чем вы вообще ведете речь?? Можно узнать, что заявлял ваш Ю?? И не говорите глупости про документацию на двух языках!!!! Согласно закону, про который я уже говорила, документация ведется на языке, который выбирает гражданин.
    И я спрашивала... на каком языке ваша подпись?
    http://forumodua.com/showthread.php?t=2989646 Пасхальный марафон

9. Вверх #629
    Nikitta, про який закон Ви говорити?! Я перерила увесь сайт ВР, там його нема...
    Єдине, що знайшла так це "Рішення Конституційного Суду України у справі за конституційними поданнями 51 народного депутата України про офіційне тлумачення положень статті 10 Конституції України щодо застосування державної мови органами державної влади, органами місцевого самоврядування та використання її у навчальному процесі в навчальних закладах України (справа про застосування української мови) ".
    До того ж, в самій назві начебто існуючого в Україні закону зазначений повний абсурд... " на використання другої державної мови". В Україні ОДНА державна мова...
    Це Ви не кажіть дурниці... Посилаєтесь на фіг зна шо...

Щодо підпису, то в ньому виористано 2 мови: українська та англійська. Задоволені?! Хоча не роузімю нафіг воно вам...

10. Вверх #630
    Конечный бенефициар
    В Україні ОДНА державна мова...
    И тебя похоже это радует.

11. Вверх #631
    Санитар леса
    Iрися, Милая барышня.. Вам бы не мешало пройти хотя бы ускоренный курс этики, если уж у вас такие пробелы в воспитании....
    Говорю еще раз...специально для вас, ИРЫСЯ!!! В стране, где несколько гос. языков, существует закон " О защите прав граждан на использование выбранного языка" И ВСЯ документация ведется на ОДНОМ языке, выбранном гражданином.
    А по поводу вашей подписи.. Теперь хоть знать буду, что Украина, через Ю по укр. пишется..

12. Вверх #632
    Nikitta, Я дуже вихована дівчинка, так шо не тре... Ви спершу нормально пишіть, що маєте на увазі, бо не зрозуміла не одна я.
    Щодо захисту звичайних громадян, то не сумніваюся... А от щодо офіційної документації маю сумніви...
    Ви хоча б якийсь приклад закону якоїсь країни кинилу, ми б подивилися... А так, розмови ні про що...

Щодо підпису, то я ж вам сказала одразу, що це ЦИТАТА!!! Це цитата з пісні. Автор, як творча особистість мав право вигадати неолгізм, що власне і зробив.\
    Ще питання будуть?!

13. Вверх #633
    Санитар леса
    Iрися, Вы Меня умиляете.. Такое впечатление, что разум против вас бессилен. Какую ссылку вы хотите??? Суть закона в этом и состоит. Да нажмите хотя бы лишний раз кнопки на клаве. Зайдите на любой форум Канады или другой страны, где несколько гос. языков и поинтересуйтесь там.

14. Вверх #634
    Nikitta, а чого я це маю робити?! Ви ж тут нам подібний закон пропагуєте... От я до Вас і звернулася...

15. Вверх #635
    Конечный бенефициар
    Iрися, закон в том виде, как ты описываешь - бред, он только усложнит и без того грузную бюрократическую машину. Нормальный закон - это когда каждый лично выбирает на каком из официальных языков вести делопроизводство, подавать документы и.т.д. А чиновник должен знать оба и принимать документы без разговоров.

16. Вверх #636
    Проффесионал,
    Логічні ж Ви мої... Давайте ми ще у пологових будинків будемо визначати, хто буде чиновником, а хто - ні... А то не дай Боже, його батьки проігнорують вивчення якоїсь мови, а йому це буде ТАК потрібно...

Це взагалі ще питання, кому зручніше: чиновникам чи звичайним громадянам... Я щось сумніваюся, що зараз всі посадовці добре знають українську мову... навіть не досконало, а просто добре...

Коротше, я зрозуміла... Ніхто паритися са не хоче... Все переклали на якихось чиновників... хай вони паряться... Скажуть третьою мовою зробити румунську... Хай і її вивчають, а ми - нє... Нам шо зручніше на тому і стояти будемо...

"И пусть весь мир подождёт..."

17. Вверх #637
    Конечный бенефициар
    Коротше, я зрозуміла... Ніхто паритися са не хоче... Все переклали на якихось чиновників... хай вони паряться...
    Iрися, ты вообще понимаешь, что написала?! Чиновник на мои налоги живет и материального продукта не производит. Он, по большому счету, дармоед. Так что выучить язык пусть уж напряжется. И он должен делать так, как удобно обществу, а не общество подстраиваться под армию чиновников. Чиновник нанят обществом в лице, условно говоря, избранного руководителя (Президент, например). Потому нанятый работник обязан делать так, как это удобно и приятно работодателю (обществу).

18. Вверх #638
    Проффесионал, а як же ж права чиновників?! Чи вони не люди?!

Нормальна позиція. Багато хто з саме з такої позиції платять комусь за те, щоб вони їм дипломи, дивертації писали. Реально, а нафіг їм паритися... так ж зручніше...

А потім і виходить в нас так, що вся країна - це країна чиновників і поілтиків, які заплатили за вищу освіту, посади тощо.

19. Вверх #639
    Конечный бенефициар
    Проффесионал, а як же ж права чиновників?! Чи вони не люди?!
    ...устал я...

20. Вверх #640
    Санитар леса
    Iрися,
    Вы вообще что-то слышали "О ратификации Европейской хартии региональных языков или языков меньшинств".
    Вы точно журналист?? Или для вас это производная от, “журналы листать”
    на этом я считаю эту дискуссию с вами -- со своей стороны -- законченной.

Ответить в теме
Страница 32 из 38 ПерваяПервая ... 22 30 31 32 33 34 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права