Сообщение от
greenok
С тернопольчанами не познакомилась, а с темкой о Свободе ознакомилась.
Показать скрытый текст Некоторые выдержки:
***Свобода, да хто це? У нас на форумі люди поділяються на 2 частини: хто в свободі і кому пох. Думаю 10 до 90 /соотношение/. Хоча можу помилятись. Зараз людям все менше і менше стає цікавою НАША політика. Люди нарешті почали розуміти, що усі ці Юлі, Янеки, Віті і Олежики - одного поля ягоди. Вкрасти і втікти - головний принцип.
Я погоджуюсь з тим , що ніякі майдани, акції протесту і т.д. і т.п. не змінять нічого. Вам легше? І я знаю, що розстріляй всіх хто є, і посадити зовсім нових - через півроку вони будуть такі самі я к і попередні: жадібні, нахабні, безсовісні і апатріотичні. Це система поглядів і цінностей така у нас
*** Коли мене починають розпитувати "а ти політично активний?" "А за кого голосуватимеш?" в мене зразу виникає підозра, що наступними фразами будуть агітувати: "нуй дурак, а вот свобода!!!" Теж не безпідставно... Якесь нездорове явище.
***Ставлення до "ВО Свобода" - нейтральне.
Ставлення до окремих її представників, які висловлюють тут нациську ідеологію, прикриваючись патріотизмом та любовю до України - негативне.
Твої дописи нічим не відрізняються від дописів цих окремих представників - такі ж зверхні, наглі та хамовиті, тому ставлення до тебе буде таким же.
*** Для мене "Свобода"=націоналізм. А націоналізм я дуже не люблю. Отже "Свободу" - більше чим не люблю!
*** свобода == ксенофобія
свобода == шовінізм
*** Як писали вище в березні дійсно вибори, а по піару, рекламі Свобода б"є всі рекорди ( 100% знаю). І тема створена для піару, аби нагадати людям про таке "чудо" як "Свобюода", аби часом не забули. А про Свободу скажу одне: нічого доброго вони не зроблять. Зараз реально немає політиків, здатних щось поміняти: останій з них - Чорновіл, земля йому пухом, але на жаль він загинув... Це дійсно була Людина, яка прагнула зробити Україну кращою... А програма і дії Свободи дуже схожі до "Нашої України" (що, хочемо знову наступити на ті самі граблі?), їхній "козирь" - Бандера, ЗУНР, УПА - і за допомогою цього ходу хочуть завоювати більше голосів...
*** і саме головне хочуть ще більше розділити Україну... А кому тре розділена Україна самі знаєти
***про Своболу немає що думати! Так як і про всі інші "партії"!
Чи хоч одна з усіх партій чи рухів дали якийсь коментар на подіїї які стались в державі ? ні!!!
чи хоч якась з них запропонувала програму виходу з кризи ?!!
НІ!!!!
так про які партіїї можна говорити ? можна говорит про тільки про маніпуляціїї народом, "сірою масою", якою ми і є, різними напів кримінальними угрупуваннями!!! Прикро... Сумно... Шкода...
Там еще есть одна тема, посвященная идеальной партии. Ни одна из ныне здравствующих партий не заслужила этого эпитета.
Социальные закладки