Проффесионал, ранній Тичина теж писав геніальні як на мене вірші... І шо далі?!
Я ж кажу, на колір і смак...
Точно не пам'ятаю коли, але вже чимало років тому, РФ надало чималі пільги для російських видавництв, які випускають літературу російською мовою, щозробило російські книжки надзвичайно дешевими.Какие-такие пильги ?
Натомість українська книжка таких пільг не мала. І навіть за умови, що російські книги ввозять до України і сплачують мито, вони все одно набагато дешевші за аналогічні українські.
А в питаннях попиту ціна набагато вагоміший аргумент ніж якість книжки.
Макалатурою я називаю всю друковану продукцію. Тут мені радили застосовувати хоч іноді гумор, переадресовую Вам це побажання.Как можно судить что это макулатура не прочитав ее ?
Так в тому то і проблема, що заважає українське законодавство.Не може поки що українська книжка конкурувати з російською у ціні. Ну не хоче наша влада, щоб українська книжка розвивалась.И где украинская макулатура ? Издавайте ,кто сейчас мешает !
І якщо мені буде потрібно буде робити подарунок маленькій дитині, то я обов'язково куплю книжку видавництва "АБАБАГАЛАМАГА" хоч які б дорогі ці книжки не були, бо вони насправді того варті.
Але ж не всі можуть собі дозволити купувати за такими цінами, тому і купують російські видання...
Социальные закладки