|
Канікули в школі 2017-2018 по триместрах
Мабуть, не такого школяра, хто не чекає з нетерпінням канікул. І відмінники, і двієчники з однаковим натхненням рахують дні до початку довгоочікуваного відпочинку. І напевно більшість учнів починає відлік буквально з перших навчальних днів. На сьогоднішній день попередній розклад шкільних канікул по триместрах на 2017-2018 навчальних рік виглядає наступним чином: п’ять (іноді шість) тижнів занять чергуються з тижнем відпочинку.
1 триместр/осінні канікули – з 2 по 8 жовтня включно;
2 триместр/осінні канікули 2 етап – з 17 по 23 листопада включно;
3 триместр/зимові канікули – з 27 грудня по 8 січня включно;
4 триместр/зимові канікули 2 етап – з 21 по 27 лютого (іноді ці канікули носять назву весняних);
5 триместр/весняні канікули – з 10 по 16 квітня включно;
6 триместр/літні канікули – з 1 червня по 31 серпня включно.
Мне вообще не нравится размороженное, как каша....лучше по баночкам
Вчера водоросли с кучами были!!! А сегодня нет чистая вода с рыбами!!! !! Фома не верующая! Я что обманывать буду!!! Езжу туда каждый день! Всю траву выгнали в лузановку к приезжим))..а вот мест нет -так пройди за дом павловых! Полно! Но не в 10 понятно, хорошие места рано занимать надо.. Да и шезлонг никто не отменял прям у моря полно!
Я вообще белая и пушистая....и у меня двое детей)))
Я на икру все овощи пеку - помидоры,баклажаны,сладкий перец. Даю стечь,очищают,Измельчаю,перемешиваю и по кулечкам и в морозилку. Зимой добавляю лук,чеснок,масло,соль. Такая вкусняшка
Ярослав 02.09.2008
Мирослава 02.09.2016
Вот именно в воскресенье водорослей на Продмаше вообще не было! Сама удивилась - в субботу на берегу горы были и в воде метра 4 водорослей. А в воскресенье - ни на берегу, ни в воде! Красота!!!. Правда на глубине встретила корнеториков, но это за буйками, а в лягушатнике чисто, так что для детей безопасно.
Простите - корнеротиков
Последний раз редактировалось H_E_L_G_A; 24.07.2017 в 07:26.
Социальные закладки