|
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
У розвинених країнах альтернативи політичному газові вже давно знайли; підприємтсва модифікували, зменшивши залежність від цього зла, як виявляється. А наші керманичі не хочуть нічого міняти, бо і їм добре, і сусідка задоволена. Олігархія рулить...
Так-що, зашморг є можливість зняти, бо російським газом користуються підприємтсва-гіганти (читай олігархи), а ам і українського вибобутку вистачить.
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Я цілком адекватний, бо маю гарну пам'ять, а пам'ять моїх предків мене підживлює в цьому.
Це лише свідчить про повністю притуплене відчуття любові до держави. Це тваринам начхати, в я кому лісі жити, аби було кого з'їсти. Ми ж, Божі створіння, має свідомість та гідність. (хіба, хтось її не має, не знаю)
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Нет.Не о них, и не о Вас.
Это я о некоторых представителях Западной Украины, которые пытаются навязать свой образ мышления другим. И делают это достаточно нагло и бесцеремонно.
Замечено по жизни - люди, которые проявляют наглость и агрессию, сами быстро уступают напору со стороны более крупного агрессора. Это легко объяснимо - у них нет глубоких моральных принципов, так как если бы они были - они бы уважали мнение и образ жизни других.
![]()
Социальные закладки