Тема: Языковая проблема в Украине - II

Закрытая тема
Страница 3060 из 3883 ПерваяПервая ... 2060 2560 2960 3010 3050 3058 3059 3060 3061 3062 3070 3110 3160 3560 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 61,181 по 61,200 из 77651
  1. Вверх #61181
    Мистер Сарказм

Цитата Сообщение от Liubertas Посмотреть сообщение
    Якщо можна посилання
    Мы все РУСОФИЛЫ, слышите, повторяю еще раз, мы все русофилы. МЫ ЛЮБИМ ВЕЛИКОРУССКИЙ НАРОД и желаем ему всяческого добра, любим и учим его язык. И читаем на нем нового, наверное, не меньше, а может, больше, чем на своем
    Отаке...
    http://www.russkie.org/index.php?module=fullitem&id=9931
    И ещё
    http://ukrstor.com/ukrstor/adk_2ukfrank.html

Там и это, и многое другое.
    Слава українським українцям української України!

2. Вверх #61182
    User banned Аватар для ALKA
    Франко не українець?
    для непонимающего по руськы повторяю вопрос:шо такое галычанин ?...мне кажется вы сами себе яму вырыли

3. Вверх #61183
    Живёт на форуме Аватар для Liubertas
    Цитата Сообщение от biafra Посмотреть сообщение
    Отаке...
    http://www.russkie.org/index.php?module=fullitem&id=9931
    И ещё
    http://ukrstor.com/ukrstor/adk_2ukfrank.html

Там и это, и многое другое.
    А-а- то всі цитати взяті з газети "кримские вести"... цікаво Не знаю чи був Франко русофілом, але русофобом він точно не був. Не розумію що ви "разоблачаете"?))

4. Вверх #61184
    Политический аналитик
    Якщо можна посилання
    Одна из его статей. Если не найдешь сам, посмотрю название вечером.
    Это достаточно известный материал.
    І де ж ти був коли АЛКА писав про карпастких венгров...
    На работе, видимо
    Історію в чорно білих тонах роглядають лише дурні.
    Сто процентов.
    Франко дурнем не був.
    Угу.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

5. Вверх #61185
    User banned
    А я і не стверджую, що Бабель український письменник. І де я вживав слово повинен?
    если исходить из того, что современная Украина это не одна нация, не одна культура, а ОДНА ТЕРРИТОРИЯ, то многие вопросы и противоречия, ставящие в тупик местных (и не очень) украиноведов и украинолюбов, легко разрешатся).
    почему в российской империи, а потом и в СССР проблем с культурным наследием не возникало? потому что никто не скрывал факта поликультурности, а опирался на него.

6. Вверх #61186
    Политический аналитик
    А-а- то всі цитати взяті з газети "кримские вести"... цікаво
    Попробуй найти "Неизвращенную историю Украины", Дикий
    Не знаю чи був Франко русофілом,
    Тоже мне, бином Ньютона
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...B8%D0%BB%D1%8B
    http://moikompas.ru/compas/franko
    але русофобом він точно не був.
    Это точно
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

7. Вверх #61187
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    для непонимающего по руськы повторяю вопрос:шо такое галычанин ?...мне кажется вы сами себе яму вырыли
    Галичанин це мешканець Галичини, про яких ти не інакше як про "карпатских венгров" не висловлюєщся. Яким чином це відміняє той факт що галичанин це українець не знаю... потрібно керуватися твоєю логікою за якою вони "карпасткие венгры", а це для мене якщо чесно важко. АЛКА я волинянин і в той же час українець. Ти бажаєш це спростувати?

8. Вверх #61188
    Мистер Сарказм

А-а- то всі цитати взяті з газети "кримские вести"... цікаво Не знаю чи був Франко русофілом, але русофобом він точно не був. Не розумію що ви "разоблачаете"?))
    ukrstor.com- "крымские вести"? "Українськi сторiнки"?
    И чего ты расфантазировался, что я что-то разоблачаю?
    Слава українським українцям української України!

9. Вверх #61189
    Галичанин це мешканець Галичини, про яких ти не інакше як про "карпатских венгров" не висловлюєщся. Яким чином це відміняє той факт що галичанин це українець не знаю... потрібно керуватися твоєю логікою за якою вони "карпасткие венгры", а це для мене якщо чесно важко.
    шо такое Галичина ???? сорт пива ?...лиу,чем карпатские венгры хуже каких то там галычан ? ...вы нацист ?

http://uk.wikipedia.org/wiki/Угорська_Русь

АЛКА я волинянин і в той же час українець. Ти бажаєш це спростувати?
    да боже упаси спорить...а шо такое волынянин ? связанное с волами ?....

ведь новороссии не существует не правда ли

10. Вверх #61190
    Не покидает форум Аватар для Natika
    А я і не стверджую, що Бабель український письменник. І де я вживав слово повинен?
    Можна назвати українською російськомовною літературою, якщо автори вважають себе представниками української культури.
    Ваши слова?

Разумеется, никто никому ничего не должен. Он либо вважає либо нет.
    Но мы же ищем русскоязычных украинских писателей, да. Для того, чтобы отвечать Вашим строгим условиям, предполагаемый претендент должен чувствовать себя представителем украинской культуры. Другие варианты мы просто не рассматриваем..
    /* мерзко хихикает */

11. Вверх #61191
    шо такое Галичина ???? сорт пива ?...лиу,чем карпатские венгры хуже каких то там галычан ? ...вы нацист ?

http://uk.wikipedia.org/wiki/Угорська_Русь
    Тим що вони не "карпатские венгри". Ти вважаєш росіян які ображаються на "угро-фінов" нацистами?

12. Вверх #61192
    Не покидает форум Аватар для sima-vpn
    А тут люди дуріють. Алка, вже всі проблеми в економіці вирішені,що ти про галичан завів пісню? Чи може не дають спокою лаври Табачника?

13. Вверх #61193
    Посетитель Аватар для Сірко
    Франко дурнем не був.
    Отак читаєш - нічого й не змінилось...

Полiтикою в Росiї займатися не вiльно, коли пiд словами "займатися полiтикою" схочемо розумiти свобiдний обсуд дiлань i розпоряджень уряду, свобiдну критику державного устрою та публiчного життя. В абсолютнiй державi, де воля царя - закон, i де тим самим закон угрунтований не на якихось, для кожного ясних i зрозумiлих принципах, але на волi одної, всевладної одиницi, нема нiякої пiдстави анi можностi - критикувати закони, критикувати будову та хiд державної машини. Коли правда те, що сказав Щедрiн про росiйську свободу слова взагалi, що в Росiї вiльно тiльки "молоть пустяки", то подвiйно правдивий буде такий суд про критику полiтичного устрою та дiлань властi, а особливо єдиної, всемогущої властi - царя. А де нема свободи слова, там нiщо й говорити про полiтичну поезiю, нiщо й говорити про свобiдний вислов почувань, якi будяться в серцi вiльного та мислячого чоловiка пiд тиском полiтичної самоволi. Тож i досi великоруська лiтература не має того, що називається полiтичною поезiєю, окрiм хiба двох-трьох невеличких нiби iсторичних поем Рилєєва: хiба би хто хотiв назвати тим iменем шумнi, в основi царофiльськi та панславiстичнi вигуки поетичнi слов'янофiлiв вродi Хомякова... З усiх тих росiйських нiби полiтичних поезiй, крiм Рилєєвих, так i вiє глухим петербурзько-московським централiзмом, котрий не знає нiяких прав вiльної людини, крiм права фiзичної сили, котрий i чути нiчого не хоче про природне право кожної народностi до свобiдного розвою i вважає братнi слов'янськi землi не бiльш як теперiшнiми або будущими провiнцiями Росiї, обов'язаними якнайшвидше позбутися своєї народної iндивiдуальностi та розплистися цiлком у "руськiм морi".

14. Вверх #61194
    Тим що вони не "карпатские венгри". Ти вважаєш росіян які ображаються на "угро-фінов" нацистами?
    по моему это уже было...кто обижается на финно-угоров ? ...пример можете привести ?....так существует Новороссия или нет ? А ? ...почему какому то сорту пива можно...месту пастбищ волов(другой версии нет) можно а новым русским низзяяяя ? двойные стандарты ?

15. Вверх #61195
    Цитата Сообщение от sima-vpn Посмотреть сообщение
    А тут люди дуріють. Алка, вже всі проблеми в економіці вирішені,що ти про галичан завів пісню? Чи може не дають спокою лаври Табачника?
    не мешай мальчик(с)

16. Вверх #61196
    User banned
    Что такое базовая культура?
    Это культура, которая сложилась в государстве за всю историю его существования..
    Наша история и культура - от Древней Руси, до настоящего времени..
    История и культура Украины - от Древней Руси до настоящего времени..
    Большую часть этого исторического времени мы имели общую историю и культуру..
    У нас общие писатели, ученые, артисты.. Разодрать все это надвое мне не представляется возможным..

17. Вверх #61197
    User banned
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    У наас возник вопрос.
    Что именно считать украинской культурой.
    Давайте поставим более-менее рамки и ограничимся литературой для начала..
    Итак.
    Можно ли считать украинской культурой литературу на русском языке и чем тогда она принципиально будет отличаться от русской культуры?
    Язык - это не главное отличие..

Англичане и американцы говорят на одном языке, но это разные культуры..
    А сколько государств говорят на испанском, французском, португальском?

18. Вверх #61198
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Ваши слова?

Разумеется, никто никому ничего не должен. Он либо вважає либо нет.
    Но мы же ищем русскоязычных украинских писателей, да. Для того, чтобы отвечать Вашим строгим условиям, предполагаемый претендент должен чувствовать себя представителем украинской культуры. Другие варианты мы просто не рассматриваем..
    Де я написав слово повинен? І ви знову придумали слово "строгие учловия" Особисто я вважаю що до української літератри можна віднести Гоголя, Короленка тому що в їхній творчості відчутний вплив української культури і вони за народженням були українцями. Булгакова, Бабеля я не вважаю українськими писменниками тому що точно відомо, що вони себе такими не вважали. Але це не означає, що я налаштований якимось чином негативно до цих письменників.
    Гоголя і Короленка я точно так само вважаю і представниками російської культури і не бачу яким чином це повинно заперечувати той факт, що вони відносятся до україської культури. Випадків коли два народи одну й ту ж особистість вважають за представника своєї культури є безліч. Тим більше враховуючи історичну близкість українців та росіян та взаємовплив цих культур.
    Це моя особиста думка і ніхто нічого нікому не повинен

19. Вверх #61199
    по моему это уже было...кто обижается на финно-угоров ? ...пример можете привести ?....так существует Новороссия или нет ? А ? ...почему какому то сорту пива можно...месту пастбищ волов(другой версии нет) можно а новым русским низзяяяя ? двойные стандарты ?
    А давай запитаєм у росіян.
    Уважаемые русские, как вы воспринимаете когда вас называют угро-финнами и вообще никакого отношение не имеющим к славянам.
    По Новоросії...АЛКА тобі не здається що претензіїї щодо відсутності поширення терміну Новоросія і новорос ти ставиш не зовсім тій людині. Якщо одесити хочуть вважати себе новоросами їм це абсолютно ніхто не взмозі заборонити. До чого твоя істерика і ці дурні претензії до галичан і до мене?

20. Вверх #61200
    Цитата Сообщение от Фэй Посмотреть сообщение
    Это культура, которая сложилась в государстве за всю историю его существования..
    Наша история и культура - от Древней Руси, до настоящего времени..
    История и культура Украины - от Древней Руси до настоящего времени..
    Большую часть этого исторического времени мы имели общую историю и культуру..
    У нас общие писатели, ученые, артисты.. Разодрать все это надвое мне не представляется возможным..
    Вы можете назвать Ивана Франка, Лесю Украинку частью своей культуры?

Закрытая тема
Страница 3060 из 3883 ПерваяПервая ... 2060 2560 2960 3010 3050 3058 3059 3060 3061 3062 3070 3110 3160 3560 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права