|
КИЇВ. 1 червня. УНН. Верховна Рада відмовилась запроваджувати суд присяжних в Україні, передає кореспондент УНН.
Відповідний законопроект про суд присяжних в Україні підтримати 85 народних депутатів.
Джерело: УНН
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Чоловікам підвищать пенсійний вік на два роки - Тігіпко.
У новому проекті Пенсійної реформи, який уряд вчора передав до парламенту, передбачається поступове підвищення до 62 років пенсійного віку для чоловіків.
Про це заявив міністр праці та соціальної політики Сергій Тігіпко на брифінгу в Кабміні, передав кореспондент ГолосUA.
«Передбачається поступове підвищення до 62 років пенсійного віку для чоловіків. Ми передбачали в першому варіанті, що ми це зробимо в 2013 році - це держслужбовці та ще 9 категорій, які до них прирівняні, а зараз ми це будемо робити по 6 місяців щороку і це буде зроблено на 4 роки, починаючи з 2013-го», - підкреслив міністр.
За його словами, документ має й інші нововведення.
«Так, була норма, що якщо людина працювала в сфері охорони здоров'я, освіти і культури, то при виході на пенсію ця людина повинна була отримувати 10 одноразових призначених пенсій. Це ми зараз розповсюдили і на працівників соціальної сфери». - Зазначив він.
С. Тігіпко додав, що законопроект передбачає обмеження максимального розміру пенсій 10 прожитковими мінімумами.
«Вже не буде, як раніше, коли обмеження було 12 прожитковими мінімумами», - підкреслив міністр.
Нагадаємо, Кабмін передав до Верховної Ради новий проект Пенсійної реформи.
Венец трудов,превыше всех наград!
Бо Янукович уверен, что украинцы уже видят и ощущают "покращення" , причем так ощущают, что Тигипко вынужден бвл признаться:
в Украине сравнялось число пенсионеров и налогоплательщиков
Фрагмент фильма The Other Chelsea- A story from Donetsk, режиссер Якоб Пройсс
Показать скрытый текст
Обсуждение фильма "Другой Челси..."
а чого , нормальний такий спіч з Донбасу )))
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
«Людей спрашивают: кто виноват в том, что вы так плохо живете? Они отвечают, условно: городские власти. Следующий вопрос: за кого вы голосовали? Условно говоря – за БЮТ, ПР, НУ. За кого вы будете голосовать на следующих выборах? И они снова отвечают, что за БЮТ, ПР, НУ… Если это не коллективный суицидальный синдром, то что это? Люди просто боятся принимать решения. Почему 40% людей хотят вернуться в СССР? Потому что там не нужно было принимать решения».
Соня Кошкина. lb.ua
Покращення-2. Перезагрузка.
Что касается авто в кредит, то как по мне, это могут позволить явно небедные люди - переплачивать в два раза бедный не будет. Я уж не говорю о том, сколько многолитражных машин катаеся по городу... наверное, только на одном квартале Пушкинской их больше, чем во всей Анталье целиком... так что наш народ, если может себе позволить выжигать 20 литров на сотку не то что бы богат - он очень богат...
угу, а сколько многолитражек с одним-двумя пассажирами - и забитых троллейбусов-трамваев!!! а маршрутки!
Это называется социальная пропасть, а не богатство города.
Хотя - наш город таки богат, наша страна таки богата, только все доходы делят между собой маленькие группки, а на остальных пашут!
Я горжусь, что здесь родился, здесь и живу!
Социальные закладки