Вы действительно считаете, что это будет выполняться?
У нас что-то типа такого уже давно было, но никаких последствий...
|
Вы действительно считаете, что это будет выполняться?
У нас что-то типа такого уже давно было, но никаких последствий...
Симулянт - несуществующий обьект, который прикидывается существующим
ну вобще в деканате мне сказали,что эта ерунда всё....ну всё таки раз вы за это заговорили-решила поддержать))))))
У нас народ сотнями имеет и ничего. Все относительно.
Все предусмотрено
В 2000 році стипендія була 18 гривень звичайна. Тоді ціни були настільки маленькими, що вистачало?
Остання стипендія навіть до підвищення - це РЕАЛЬНІ гроші, за які РЕАЛЬНО можна прожити.
А держава не змушувала нікого нікуди вступати. Хтіли одразу після школи більше грошей, треба було йти працювати.
Навіть найкращі стають згодом катами
"Ну скажи, что ты не глуп? Дуб - он и в Анголе дуб" (с)
"Держава", не побоюсь этого слова, заинтересована в людях с высшим образованием, так как они - костяк государства. А если все пойдут работать дворниками, сантехниками, промоутерами, операторами ксероксов, кондукторами и продавцами на седьмом км, то на Украине можно будет ставить крест. Работа без высшего образования - бесперспективна. Люди без высшего образования - бесперспективны для страны. Кому-кому, а Вам, уважаемая, это следует знать. Соответственно государство заинтересовано стимулировать студентов учиться хорошо и стипендия - один из наиболее действенных стимуляторов.
If life gives you a lemon, make lemonade
А до чого тут Ющенко та Тимошенко?
Я про те, що влаштовувати істерики з приводу стипендії у 200 грн не є нормальним. Стипендія - це не повний пансіон. Повторюю, на моєму першому курсі в 2000 році це було 18 грн в місяць, а лише на проїзд уходили 60 грн мінімум.
200 грн вистачить і на проїзд, і на мобільні-ксерокси і навіть на булочку в обід...))
Я не проти, якщо стипендія буде і 1000 доларів, але треба розуміти, що стипендія це лише стипендія, а не гроші на все, що захочеться.
Странно...а вот это кто писал?
Остання стипендія навіть до підвищення - це РЕАЛЬНІ гроші, за які РЕАЛЬНО можна прожити.
If life gives you a lemon, make lemonade
Для довідки. Живу сама. В місяць на їжу десь 200 грн і виходить. Не більше. І це я собі в принципі ні в чому не відмовляю. Тому так, прожити реально.
А багато хто і на контракті навчається і це при тому, що розумніший більшості, хто на бюджеті. І що далі?Сообщение от MASTERBOO
Не розумію, яким чином саме стипендія може бути стимулом гарно навчатися... Для мене власне оцінки в дипломі і то були більшим стимулом. У моєї подруги у ВНЗ розмір контракту залежав від середнього балу за сесію, а якщо були всі 5, то й взагалі стипендію виплачували. ось це стимул.
200 грн на еду...
а проезд, покраситься волосы(ну допустим не все красят), подстричься, купить подарки на др и прочие праздники, хоть раз в месяц-два купить пару новых вещей на след сезон и так до бесконечности..
Для парней статьи калькуляции думаю не меньше ..бред
Народ нельзя довольстваоваться тем,что есть,если оно настолько ничтожно..
Але хто Вам сказав, що все це, Ви маєте робити за рахунок стипендії? Я от впевнена, що студенти і відпочивати на Карибських островах хочуть, так давайте і це прорахуємо у стипендію.
От реально не розумію, як можна розраховувати на стиендію так, що її повинно вистачати на ВСЕ, що захочеться чи не захочеться. От 5 років сама була студентом, от скільки студентів знала і знаю. так для того, щоб мати кішенькові гроші, підпрацьовували чи працювали в залежності від того, скільки тих кішенькових грошей було потрібно.
І, вибачте, повторюся, 200 грн у порівнянні з 18 грн - це таки ГРОШІ.
Согласна, что её не может хватить на всё, но
Вы себе противоречите...
Я не считаю, что нужно теперь благодарить за каждое даже минимальное повышение стипендии, так как цены растут прямо пропорционально и это все ощущают. И вобще, эти все повышения это политическое манипулирование, пусть и нам в выгоду.
Социальные закладки