| ||
Тема: Одесса это Украина. *
Осавул базар я всегда фильтрую. С папой своим так разговаривай и умей читать. Я написал, то что написал. Если ты что=то нашел там так это твои проблемы. Фраза за ОНР твоя. Если кажется,что то, то иди в церковь. Мал еще мне предъявы лепить. Следи за метлой. Разговор был, надо ли одесситу доказывать, что он украинец или нет. Мой ответ был НЕТ. Если ты придерживаешься другого мнения, то это твое мнение.
Еще знаю про коренной подшипник. Что не такКОРЕННОЙ это:
.. Главный, самый большой (обл., спец.). Коренной якорь. Коренная мачта. Коренная пара в артиллерийской упряжке..
..коренной зуб..
Словарь Ушакова?
[MOD]
Lembet без обид!
У цю суботу - День Свободи та Гідності. Два роки тому українці вийшли на Євромайдан, захищати свою свободу та демократичні цінності. Україну тоді підтримував весь світ. Давайте згадаємо найяскравіші висловлювання світових політиків та філософів, акторів та музикантів, які підтримували нас у нашій боротьбі.
![]()
:)
21 листопада о 17 год. Одеський Євромайдан знову збереться біля Дюка.
Одесити відзначатимуть День Гідності і Свободи. Це річниця того дня, коли українці перестали мовчати і голосно на весь світ заявили про європейський напрямок держави. Одеський Євромайдан був активним учасником революції Гідності.
Тому запрошуємо одеситів та гостей міста на віче до Дюка!
В програмі:
виступи активістів, фото і відео тих непростих, але знакових для історії України часів, гарячий чай і спілкування, а також подарунок від гурту Друже Музико.
Вільні творять майбутнє!!!
![]()
А где можно увидеть отчет или фото со встречи 21 ноября?
Одесса это Украина. Точка.
Да, и спасибо огромное украинке Екатерине II, украинцам де Ришелье, Хосе де Рибасу и прочим, за основание и строительство нашего города!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вы забыли ещё полуеврея Ульянова, то ли грузина, то ли осетина Джугашвилли, русского Хрущёва, полуукраинца Брежнева, еврея Андропова, украинца Черненко, русского Горбачёва кои тоже приложили руку к "строительству" Одессы... Уж по крайней мере Черёмушки, Таирова и Поскот ни немка Екатерина-2я ни прочие французы ни разу не строили... Или и ЭТО - они?
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
З Новим Роком! З новим щастям!
Хай завжди в очах іскряться
усміх, радість і кохання.
хай здійсняться всі бажання,
хай вас криза не лякає,
грип-застуда обминає.
Щоб достаток був у домі,
діти щоб були здорові.
слава Украине!
......счастлив тот,кто уверен в завтрашнем дне)...
Социальные закладки