Результаты опроса: Будете доплачивать Черноморгидрострою за подключение коммуникаций?

Голосовавшие
43. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Да, прийдется, иначе не выдадут Акт приема-передачи

10 23.26%
  • Нет, не намерен

21 48.84%
  • Еще не знаю

12 27.91%

Тема: ЖК по Говорова 10А от ЧерноморГидроСтрой

Ответить в теме
Страница 30 из 144 ПерваяПервая ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 581 по 600 из 2863
  1. Вверх #581
    Новичок
    Цитата Сообщение от Lychik_1 Посмотреть сообщение
    Всем добрый день, соседи! Кто-то знает как обстоят дела в 8 корпусе (зоопарковая10). хотелось бы уже ремонт начать. Может кто-нибудь уже его делает? И кто из вас в 8 корпусе "живет"? Может мы совсем соседи?
    Здравствуйте, я из 8-го, кв.№20. Сдал док-ты в КП "ПРАВО", выдача 15.02.2010. Как только СПС будет на руках можно и о ремонте подумать. Думаю многие такого мнения придерживаются.

2. Вверх #582
    Новичок Аватар для espirit
    Цитата Сообщение от Micro Посмотреть сообщение
    Здравствуйте, я из 8-го, кв.№20. Сдал док-ты в КП "ПРАВО", выдача 15.02.2010. Как только СПС будет на руках можно и о ремонте подумать. Думаю многие такого мнения придерживаются.
    Доброе утро! Ув. Micro, а Вы платили за получение акта приема-передачи?

3. Вверх #583
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Micro Посмотреть сообщение
    Рады приветствовать нового соседа. Прошу написать мне в личку Ваш номер телефона, я Ваша соседка по стояку.Нужно поговорить о совместных действиях по ремонту, а также о других вопросах.

4. Вверх #584
    Постоялец форума Аватар для Lychik_1
    а кто-то есть из 3 парадной 8 корпуса??

5. Вверх #585
    Посетитель Аватар для marvel1
    а вы с какого корпуса?

корпус 2а

6. Вверх #586
    Давайте составим список, кто из какой квартиры какого корпуса! Как предложение????
    Корпус 8 (зоопарковая 10)
    кв.20 Micro
    кв? MariVol
    кв.120 Lychik_1

7. Вверх #587
    Посетитель Аватар для marvel1
    Маршала Говорова 10/3, кв.44 (2-х комн.)

8. Вверх #588
    Посетитель
    Добрый день соседи!
    Я из корпуса 2-а ( Говорова 10/4) кв. 67. У меня будет готова регистрация в эл. реестре собственников 11 февраля. У кого уже есть зарегистрированное свидетельство о собственности либо определена дата выдачи регистрации (корпуса 2 и 2а)? Хочется содать свой ОСМД, чтобы продвигаться с подключениями коммуникаций.
    А как обстоят дела в ОСМД "Покров" в 8 корпусе? Что у вас с подключениями света, воды, отопления, лифтов?
    Последний раз редактировалось kinna; 15.01.2010 в 14:16.

9. Вверх #589
    Цитата Сообщение от kinna Посмотреть сообщение
    А как обстоят дела в ОСМД "Покров" в 8 корпусе? Что у вас с подключениями света, воды, отопления, лифтов?
    присоединяюсь. тоже этот вопрос оч интересует!

10. Вверх #590
    Посетитель
    присоединяюсь. тоже этот вопрос оч интересует!
    Позвоните мне или напишите, пожалуйста, в личку. Рассказать есть что, на форуме места не хватит. Нужны Ваши данные, т.к.Вас не было на собрании и важно Ваше мнение.

11. Вверх #591
    Посетитель
    Цитата Сообщение от MariVol Посмотреть сообщение
    Позвоните мне или напишите, пожалуйста, в личку. Рассказать есть что, на форуме места не хватит. Нужны Ваши данные, т.к.Вас не было на собрании и важно Ваше мнение.
    А соседям по Говорова 2 и 2а можно хоть что-то сообщить?

12. Вверх #592
    Новичок
    Цитата Сообщение от espirit Посмотреть сообщение
    Доброе утро! Ув. Micro, а Вы платили за получение акта приема-передачи?
    К сожалению да. Прежде всего, считаю не правильным доп. начисления. Но судя из той инф. которой я владею, спрыгнуть всем с оплаты вряд ли удастся. У меня получилось поторговаться немного, чего и вам советую (отсутствие обещанных плиты, сантехники и т.д.), сумму уменьшили на 600 грн. примерно.

13. Вверх #593
    Новичок Аватар для LLIZA
    Лист міністерства регіонального розвідку та будівництва України N 12/19-1-8/5-1173 від 15.12.2009 р. (Про реалізацію Закону України "Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва"):

«Щодо компенсації витрат за спорудження мереж та об'єктів газо- та електропостачання…Законом України "Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі і житлового будівництва" від 25.12.2008 N 800-VI внесено зміни до Законів України "Про природні монополії", "Про електроенергетику" та "Про трубопровідний транспорт", якими передбачено відшкодування витрат, понесених забудовниками на будівництво (реконструкцію) мереж та об'єктів газо – водо і електропостачання. Закон був опублікований та набрав чинності 14 січня 2009 року.
    Цим Законом також були внесені зміни до частини шостої статті 179 Господарського кодексу України.
    Відповідно цієї статті суб'єкти господарювання, які забезпечують споживачів електроенергією, зобов'язані укладати договори з усіма споживачами їхньої продукції (послуг). При цьому, у разі якщо для створення можливості постачання електроенергії, газу за технічними умовами постачальника за рахунок споживача (інвестора, забудовника) або його силами збудовані додаткові мережі (об'єкти), у договорах про постачання зазначеної продукції (послуг) передбачаються передача збудованих мереж (об'єктів) постачальнику і відшкодування забудовнику, інвестору витрат на їх будівництво.
    Таким чином, діюче законодавство надає інвестору (забудовнику) право на відшкодування витрат, понесених останнім на спорудження електричних та газових мереж (інших об'єктів), якщо їх спорудження було передбачене відповідними технічними умовами, виданими енергопостачальною організацією. При цьому вказані мережі підлягають передачі постачальнику, який зобов'язаний відшкодувати інвестору (забудовнику) витрати, понесені на їх будівництво.
    Оскільки норма, що міститься у статті 179 Господарського кодексу України та вищеназваних законах, носить імперативний характер, постачальник повинен прийняти від забудовника (інвестора) споруджені електричні та газові мережі (інші об'єкти) у власність (на баланс) та компенсувати понесені останнім витрати. При цьому відповідно до частини шостої цієї статті вищевказані зобов'язання постачальника послуг повинні бути відображені в господарському договорі, укладення якого для даного суб'єкта є обов'язковим.
    Типова форма відповідного договору, порядок визначення обґрунтованого обсягу витрат, що підлягає компенсації, а також форма відшкодування встановлюються Кабінетом Міністрів України.
    На цей час зазначені документи Урядом не затверджені. Однак відсутність правової регламентації механізму реалізації прав інвесторів (забудовників) на компенсацію понесених витрат (який є похідним) не може позбавляти їх самого права (яке є первинним), передбаченого законом.
    Тому відсутність порядку передачі мереж та відшкодування їх вартості, що встановлюються Кабінетом Міністрів України, не звільняє постачальників послуг від зобов'язань, передбачених частиною шостою статті 179 Господарського кодексу України.
    Згідно зі статтею 56 Конституції України права і свободи захищаються судом. Кожен має право будь-якими не забороненими законом засобами захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань. Відповідно до частини другої статті 124 Конституції України юрисдикція судів поширюється на всі правовідносини, що виникають у державі. Згідно зі статтею 16 Цивільного кодексу України кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого майнового права та інтересу.
    Враховуючи зазначене, у разі відмови постачальника послуг в укладенні з підприємством договору, що передбачатиме передачу споруджених за рахунок підприємства електричних та газових мереж (об'єктів) у власність (на баланс) постачальника послуг та відшкодування ним витрат на їх будівництво, питання щодо захисту прав підприємства може вирішуватись у судовому порядку.
    За результатами розгляду позову господарський договір з відповідною умовою про компенсацію витрат підприємства може бути визнаний укладеним в судовому порядку, а сума витрат на спорудження мереж (об'єктів) - стягнута з постачальника послуг на підставі судового рішення. При цьому розмір компенсації, яку постачальник зобов'язаний сплатити підприємству, має визначатись, виходячи з фактичного розміру обґрунтованих витрат на будівництво електричних та газових мереж (об'єктів), в межах вартості їх будівництва, визначеної кошторисною документацією, розробленою на підставі технічних умов, виданих енергопостачальною організацією». Враховуючи вищенаведений лист мені невідомо чому ТОВ «ТФ- ІНВЕСТ» відмовляється підписувати акт прийому – передачі, та вимагає від мене сплату за будівництво електричного об’єкту, а не вимагає сплати з енергопостачальної організації.
    Відповідно до частин 2, 3 статті 321 Господарського кодексу України: «Вартість робіт за договором підряду (компенсація витрат підрядника та належна йому винагорода) може визначатися складанням приблизного або твердого кошторису. Кошторис вважається твердим, якщо договором не передбачено інше. Зміни до твердого кошторису можуть бути внесені лише за погодженням сторін. У разі виникнення потреби значно перевищити приблизний кошторис підрядник зобов'язаний своєчасно попередити про це замовника. Якщо підрядник не попередив замовника про перевищення кошторису, він зобов'язаний виконати роботу, не вимагаючи відшкодування понесених додаткових витрат».

14. Вверх #594
    Посетитель
    И что сий документ означает?

15. Вверх #595
    Посетитель Аватар для Alando
    Цитата Сообщение от xozer Посмотреть сообщение
    И что сий документ означает?
    Если я правильно понял, вывод этого документа: "Якщо підрядник не попередив замовника про перевищення кошторису, він зобов'язаний виконати роботу, не вимагаючи відшкодування понесених додаткових витрат"

16. Вверх #596
    Новичок Аватар для ARosso
    Помогите пожалуйста разобраться в номерах домов и ситуации по сдаче корпусов. То есть: № 1 это дом по адресу ул. Зоопарковая, 6. 10 этажей. Дом сдан. Как пример. Так как даже в ДубльГисе точной информации не найти. Заранее спасибо. Номера домов проставленны в условном порядке.

Нажмите на изображение для увеличения
Название: 18_01_10.jpg
Просмотров: 81
Размер:	41.1 Кб
ID:	747160

17. Вверх #597
    Цитата Сообщение от ARosso Посмотреть сообщение
    Помогите пожалуйста разобраться в номерах домов и ситуации по сдаче корпусов. То есть: № 1 это дом по адресу ул. Зоопарковая, 6. 10 этажей. Дом сдан. Как пример. Так как даже в ДубльГисе точной информации не найти. Заранее спасибо. Номера домов проставленны в условном порядке.

Вложение 747160
    "7", это 7 корпус, адреса еще нет, там есть этажей около 7 из 10 этажей
    "8", это 8 корпус, сейчас зоопарковая 10, дом сдан. оформляются спс. 10 этажей
    "9", 9 корпус, нет еще техэтажа, адреса тоже нет, 10этажей

а вы хотите там купить квартиру?

18. Вверх #598
    Lychik_1, спасибо за ответ. А по первым домам есть информация? Планирую покупать, но пока хочу проанализировать всю имеющуюся информацию.

19. Вверх #599
    Цитата Сообщение от ARosso Посмотреть сообщение
    Lychik_1, спасибо за ответ. А по первым домам есть информация? Планирую покупать, но пока хочу проанализировать всю имеющуюся информацию.
    "1","2","3","4" в этих корпусах уже живут люди, есть свет,вода, недавно лифты включили, но кажется еще газа нет. Но в них квартиры дороже намного. это 10-этажки
    "5","6" это 16-этажки, сданы одновременно с 8 корпусом, есть адрес зоопарковая 10/4 и /3.
    эт все что я знаю. недавно тоже там квартиры смотрели

20. Вверх #600
    "1","2","3","4" в этих корпусах уже живут люди, есть свет,вода, недавно лифты включили, но кажется еще газа нет. Но в них квартиры дороже намного. это 10-этажки
    "5","6" это 16-этажки, сданы одновременно с 8 корпусом, есть адрес зоопарковая 10/4 и /3.
    эт все что я знаю. недавно тоже там квартиры смотрели
    Ясно. А какой из 16-эт. домов ближе к улице Говорова - Зоопарков. 10/3 или 10/4? И как какой из них раньше назывался? Вообще какое состояние на данный момент в домаз Зоопарковая 10 (корпус 8), и в двух 16-этажках? Я так понимаю еще ничего не подключили? И получают ли уже СПС? Я попытался найти на предыдущих страницах, но запутался в номерах и корпусах, так и не понял где что подключили.
    А вы, Лучик, я так понимаю купили в 8 корпусе? Почему не в 16-ти этажках, если не секрет?
    Спасибо за ответ.

Ответить в теме
Страница 30 из 144 ПерваяПервая ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права