Vegan Dark, а у них правда в клеточку.
|
Vegan Dark, а у них правда в клеточку.
Non pergam ad cetera!
Vegan Dark, а на украинских???? :lol:
Greea, хм...
Мій тато бував в багатьох країнах світу, і ніде ТАК про Україну не казали...
І того більше, як чують що з України, так одразу починають захопливо згадувати Андрія Шевченка.
Знайомі нещодавно повернулись з Єгипта, кажуть, що соромно було казати, що росіяни (а саме так казали колись, бо думали, що до українців гірше ставлять). Тепер у росіян "погана" слава, а українців навпаки добре сприймають.
Ви просто не любити свою країну ВЗАГАЛІ. Саме тому шукаєте всюди якісь негативи і німи кайф отримуєте від втоптування України у бруд.
Навіть найкращі стають згодом катами
Iрися, в десятку!!!!
Non pergam ad cetera!
Дійсно дуже влучно... :roll: РЕСПЕКТ... 8)Сообщение от Iрися
Кукушка хвалит петуха за то, что хвалит он кукушку (с) :lol:
Iрися, а за что ты любишь Украину? Только без пафоса (моя Родина и.т.д.). Конкретно.
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Павлик-Морозов, Нєфіга Ви не розумієте...
От я наприклад не люблю свій день народження. Ну це мій такий глюк. ДН в мене 22-го, і я через свою нелюбов відшукую всі погані події, які сталися 22-го і які підтверджують мою теорію, що день цей поганий.
Але ж то мої особисті глюки. День як день і він не винний в моїх глюках.
Так і Україна абсолютно не винна в тому, що в неї поганий уряд, що її громадяни готові її брудом поливати.
Проффесионал, ми вже це обговорювали.
Iрися, ті говоришь об Украине как об одушествленном предмете. Государство заслуживает тех, кто стоит у власти в каждый момент времени.Так і Україна абсолютно не винна в тому, що в неї поганий уряд, що її громадяни готові її брудом поливати.
О! Коллега!Сообщение от Greea
Тому що реаліст
Если быть точным, то народ заслуживает то правительство, которое выбрал.[/quote]Сообщение от Проффесионал
Тому що реаліст
Хотел скопировать из соседнего топа - но банного кросса испугался )))))))))))))))))))))))))))))
Нее, до таких глюков я еще не докатился, хотя и подглючиваю иногдаСообщение от Iрися
Согласитесь, что и Россия в этом тоже невиновна. Если, в мнимой попытке сплотить свой народ, будешь постоянно твердить "сосед спит и видит как бы покусится на наше добро", то очень быстро добьешься совершенно другого эффекта - сосед начнет ненавидеть тебя и считать тебя, мягко говоря, очень недалеким. Что, собственно, сейчас и наблюдается.Так і Україна абсолютно не винна в тому, що в неї поганий уряд, що її громадяни готові її брудом поливати.
Проффесионал,Правильно. А хто буде поважати народ, який себе не поважає?! Втоптування громадянином України в бруд Україну, це перш за все втоптування у бруд самих себе.Государство заслуживает тех, кто стоит у власти в каждый момент времени.
І влада в нас так, бо ми не поважаємо себе. Люди вважають, що можна зробити яєшню не розбивши яйця. Неможна.
Кожен з нас - частинка України. Якщо ти її не поважаєш, ти не поважаєш всіх.
А наша теперешня влада (та і будь-яка інша колись і яка буде) вміло цим користується.
Процвітання держави починається з поваги її громадян до неї.
Павлик-Морозов,Це знову Ваша манія величі. Україна не діє за принципом "проти кого будемо товаришувати".Согласитесь, что и Россия в этом тоже невиновна. Если, в мнимой попытке сплотить свой народ, будешь постоянно твердить "сосед спит и видит как бы покусится на наше добро", то очень быстро добьешься совершенно другого эффекта - сосед начнет ненавидеть тебя и считать тебя, мягко говоря, очень недалеким. Что, собственно, сейчас и наблюдается.
Я не ототожнюю росіян з політикою Вашої влади, але вона - відзеркалення думок народа певною мірою. Якщо ми не у завхваті від Росії, це ще не значить, що ми її ненавидимо ВЗАГАЛІ.
Я можу бути в захваті від російських письменників та композиторів, але мене може тотально дратувати поведінка та заяви певних діячів політики/мистецтва тощо.
Одне іншому не заважає.
Iрися, Вам виднее от чего я кайф ловлю![]()
Я уже гдето писала, что я не Украину не люблю, а ее правителей.
Болезни лечить надо отрезанием кабелей доступа в интернет
Iрися, слова не мальчика, но мужа!Процвітання держави починається з поваги її громадян до неї.Жаль не твои собственные
![]()
Проффесионал, а чиї?!
Greea, щось правда не помітно, що ви не просто любите Україну, а й поважаєте...
У нас нет мании величия. У нас есть гордость за свою страну, ее историю и ее народ. У нас есть вера в ее великую просветительскую и объединяющую роль.Сообщение от Iрися
Именно этим Украина и занимается практически все 15 лет ее "независимости". А в последний год впечатление такое, что Украина закусила удила и понесла. Вам напомнить про ГУААМ, СДВ, "санитарный кордон", "последнего диктатора в Европе"? Если это не враждебная деятельность, то что это такое?Україна не діє за принципом "проти кого будемо товаришувати".Увы, большинство постов ваших соотечественников говорит об обратном...Якщо ми не у завхваті від Росії, це ще не значить, що ми її ненавидимо ВЗАГАЛІ.
"У нас нет мании величия. У нас есть гордость за свою страну, ее историю и ее народ. У нас есть вера в ее великую просветительскую и объединяющую роль"
Так это и есть мания величия... при чём довольно таки неадекватная...![]()
And if you go,
I wanna go with you!
And if you die,
I wanna die with уоu!
(S.O.A.D. - "Lonely Day")
Напомните пжлста, особенно применительно к враждебной деятельности?Сообщение от Павлик-Морозов
Основная масса критических и нелицеприятных высказываний моих соотечественников относится именно к политике Кремля. Переход на личности достаточно редок. И уж никак не тянет на проявления ненависти к России. Если нет, приведите примеры.[/quote]Сообщение от Павлик-Морозов
Тому що реаліст
Социальные закладки