|
И что это за поварка? Расскажите вкратце.
По теме хочу отметить, что старшее поколение часто сомневающееся в своих позициях и менее уверено в правильном расчете. Издержки опыта.
Этакие зануды)).
Молодёжи дано стремиться найти наилучший способ своего существования, строя различные общественные формации, вплоть до утопических, что-то искусственно улучшить, поправить, ускорить.
Самое отвратительное в противостоянии поколений - дурное воспитание, как с одной, так и с другой стороны.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
"Не, ребята, всё не так,
Всё не так, ребята..." (с) Высоцкий.
Есть и 40-летние альфонсы-майдауны.
Есть и 20-летние деятели и кормильцы.
Всё зависит от простого правила:
"Скажи мне, сколько человек ты содержишь, и я скажу тебе, сколько раз ты - личность" (с) Я.![]()
Отсюда, кстати, и поговорка "старый что малый", оба они - иждивенцы.
Что такое не быть иждивенцем? Это другое состояние организма, это напряг, порой поминутный, это ум практический-деятельный, это труд.
В общем - кто трудится (включая капитал, как накопленный труд), тот взрослый, а кто лишь учится или лишь лечится - тот, увы, иной.
Есть еще одно высказывание:
Мудрость приходит вместе с возрастом, но иногда возраст приходит один.
Проблема старшого покоління в тому, що дуже часто вони абсолютно не розуміють логіку існування суспільства сьогодні.
Я починаю розказувати якісь дрідни подробиці зі своє роботи, а народ дивується, як таке можливо... Ну інші були правила та норми в радянські часи...
Тому зараз все частіше думаю, що праві і, хто пропонують ввести і зворотнє вікове обмежання для голосування. Тобто так само як неможна до 18-ти голосувати, так і треба заборонити десь після 80-ти, наприклад.
Навіть найкращі стають згодом катами
Ирыся! Ваши предшественники вполне серьёзно в 91-м, предлагали ограничить возраст голосующих на уровне в 50 лет. Дескать, им совок помешает "правильно" проголосовать.
В демократическом обществе, право голосования имеют и старики, ибо заслужили. У нас могут и не иметь.
Вполне, т.к. не заслужили.
Справа не в тому, заслужили чи ні. А в тому, що багато хто безнадійно відстав від реалій сьогодення. Тобто вони в принципі не зможуть адекватно зорієнтуватися у виборчих пропозиціях, тому й голосують за комуністів, бо звично і знайомо.
Мені ту подруга розказала геніальну історію про розмову з однією пенсіонеркою на зупинці. Справа була в Києві перед виборами. Пенсіонерка сиділа і вихваляла всі дії мера, подруга мовчала, бо так само заріклася сперечатися з пенсіонерами. Але в якийсь момент не витримала і почала наводити факти не на користь Черновецького. В якості головного аргументу були дозволи на елітну забудову парків та зелених зон. Але отримала несподівану відповідь: от і файно, людям буде де жити. Ну і що тут скажеш?
Багато хто і в 16 дуже розумний, але не має право голосувати, а багато хто йде голосувати у 80-ть, хоча далеко не факт, зо взагалі розуміють, в якій країні живуть...
Навіть найкращі стають згодом катами
Социальные закладки